joe
|
|
« Odpoveď #705 kedy: 16. Jún , 2009, 17:54:30 » |
|
netreba to s tym afektom az tak prehanat by som povedal chuja rozumiem co sa mne/nam snazis povedat joe aj ja tebe chuja rozumiem čo si povedal teraz nahrali sme včera za asi dve hodiny pesničku aj so spevom je to hruba stavba pustil som ju sem či sa to da počuvat,hned nejaky dement napiše že zvuk total napiču..zvukom sa budeme zaoberat ak budeme inokedy to je nadlho,mne sa to pači lebo je to k veci,nezložil som to len nahral sola a naspieval...teraz už počujem čo tam ešte prerobim,skuste si nahrat z fleku len sola nieto vymysliet spev a naspievat
|
|
« Posledná zmena: 16. Jún , 2009, 17:56:18 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #706 kedy: 16. Jún , 2009, 18:05:53 » |
|
aj ja tebe chuja rozumiem čo si povedal teraz nahrali sme včera za asi dve hodiny pesničku aj so spevom je to hruba stavba pustil som ju sem či sa to da počuvat,hned nejaky dement napiše že zvuk total napiču..zvukom sa budeme zaoberat ak budeme inokedy to je nadlho,mne sa to pači lebo je to k veci,nezložil som to len nahral sola a naspieval...teraz už počujem čo tam ešte prerobim,skuste si nahrat z fleku len sola nieto vymysliet spev a naspievat jasne si phaan uz sa tolko necerti tobol len fooor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #707 kedy: 16. Jún , 2009, 18:08:30 » |
|
jasne si phaan uz sa tolko necerti tobol len fooor aj to s tym dementom bol iba foor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #708 kedy: 16. Jún , 2009, 18:24:20 » |
|
len ten zvuk je total napicu mna si tymto dojal k nervom ale nehnevam sa mna to prejde po 5minutach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #709 kedy: 16. Jún , 2009, 18:36:56 » |
|
mna si tymto dojal k nervom ale nehnevam sa mna to prejde po 5minutach prepac uz som poslusny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #710 kedy: 16. Jún , 2009, 18:39:03 » |
|
prepac uz som poslusny to čo maš za uchylaka na tom avatare ta to ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #711 kedy: 16. Jún , 2009, 23:08:50 » |
|
joe preco nespravis viac skladieb takehoto stylu? podla mna toto je najlepsia muzika ktoru mam hrozne rad ma to gule secko este aj chytlavy text normalne som sa dnes na to namotal zvuk je dobry ale este by som trosku zdvyhol hlasitost gitari na sole bolo by to take uvrestanejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #712 kedy: 16. Jún , 2009, 23:25:10 » |
|
podla mna toto je najlepsia muzika ktoru mam hrozne rad ma to gule secko este aj chytlavy text normalne som sa dnes na to namotal Aaaa,niekto si vyžehluje vyhoreny aparat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #713 kedy: 17. Jún , 2009, 02:09:53 » |
|
nadupaný punk rock metal. Na mňa až moc .. .. Neviem, či to bežní ľudia strávia, ale držím palce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #715 kedy: 17. Jún , 2009, 09:29:17 » |
|
Aaaa,niekto si vyžehluje vyhoreny aparat. Udry ty a Zakky ste jak ten diabol v raji....mali by ste byt anjeli ako aj v skutočnosti ste nehrajte to divadielko..... pridem ti popraviť chalupu s tym ampom
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2009, 09:39:38 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #716 kedy: 17. Jún , 2009, 10:16:09 » |
|
mne sa to lubi, muzika podla mojho gusta
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #717 kedy: 17. Jún , 2009, 21:44:18 » |
|
ja si nic nevyzehlujem ale proste ja som takyto heavy hrad rocker ja hovado a toto mozem
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #718 kedy: 17. Jún , 2009, 21:51:04 » |
|
|
|
|