asdfg
|
|
« Odpoveď #555 kedy: 08. Január , 2009, 23:52:58 » |
|
"DURING THE COLD WAR WHEN THE EAST WAS STILL THE EAST AND THE WEST WAS THE LAND OF MILK AND HONEY, EASTERN EUROPEANS WENT TO THE CZECH REPUBLIC TO BUY JOLANA GUITARS. THEY WHERE THE BEST AND TO SOME THEY STILL ARE." kde je smajl ktory sa vala po zemi v krcoch smiechu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #556 kedy: 09. Január , 2009, 08:22:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #557 kedy: 09. Január , 2009, 12:41:07 » |
|
fuuu nejake drahe
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #558 kedy: 09. Január , 2009, 12:43:59 » |
|
fuuu nejake drahe To sú tie vintage srandy s troma odpormi jedným kondenzátorom a jedným tranzistorom vnútri?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #559 kedy: 09. Január , 2009, 12:48:16 » |
|
To sú tie vintage srandy s troma odpormi jedným kondenzátorom a jedným tranzistorom vnútri? ano presne tak
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #560 kedy: 09. Január , 2009, 12:51:55 » |
|
fuuu nejake drahe tu ked da človek niečo aj zadara tak nejaky K..t zatrubi "tak vela???,to je drahe" asi by mal človek ešte aj dat nejaky bakšiš.. každeho vec čo pyta netreba to komentovat..prenho to ma taku hodnotu ..a že to nepreda??? jeho vec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #561 kedy: 09. Január , 2009, 12:56:15 » |
|
tu ked da človek niečo aj zadara tak nejaky K..t zatrubi "tak vela???,to je drahe" asi by mal človek ešte aj dat nejaky bakšiš.. každeho vec čo pyta netreba to komentovat..prenho to ma taku hodnotu ..a že to nepreda??? jeho vec Ved si všimni že to len češi robia,si myslia že sme tu všetci osprosteli ked mame takú vládu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #562 kedy: 09. Január , 2009, 12:56:59 » |
|
tu ked da človek niečo aj zadara tak nejaky K..t zatrubi "tak vela???,to je drahe" asi by mal človek ešte aj dat nejaky bakšiš.. každeho vec čo pyta netreba to komentovat..prenho to ma taku hodnotu ..a že to nepreda??? jeho vec no mne je jedno ja to kupovat nebudem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #563 kedy: 09. Január , 2009, 12:57:22 » |
|
Ved si všimni že to len češi robia,si myslia že sme tu všetci osprosteli ked mame takú vládu ;Dno ale nejdu sa taky kok*ti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #564 kedy: 09. Január , 2009, 13:08:48 » |
|
Ved si všimni že to len češi robia,si myslia že sme tu všetci osprosteli ked mame takú vládu mne tiež nejaky longoš z česka napisal že chcem vela za tu plexi ja na to šak je skoro nova,ja som predal stare šunky aj za 12tsk ale stare kramy nemaju cenu.*U nas su poprerabane a ddrbkane takže aky kram taka cena..strop som kupil stare plexi 50w za 6tsk predal za 10...viac by som nedal myyslim 10 rokov dozadu
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2009, 13:11:54 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #565 kedy: 16. Január , 2009, 10:16:08 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Január , 2009, 10:16:53 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #566 kedy: 20. Január , 2009, 12:39:55 » |
|
Rath-Amp Solo Switch Prodám Rath-Amp Solo Switch Nastavíte hlasitost na sóla na zesilovači, to znamená vyšší než při normální hře, po zmáčknutí s.switch-e se hlasitost sníží, záleží na kolik nastavíte solo switch. Po dalším sešlápnutí se dostanete zpátky na sólo. Není třeba booster na sóla. tak vselijake metody by som cakal, ale tuto!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #567 kedy: 20. Január , 2009, 13:54:03 » |
|
Rath-Amp Solo Switch Prodám Rath-Amp Solo Switch Nastavíte hlasitost na sóla na zesilovači, to znamená vyšší než při normální hře, po zmáčknutí s.switch-e se hlasitost sníží, záleží na kolik nastavíte solo switch. Po dalším sešlápnutí se dostanete zpátky na sólo. Není třeba booster na sóla. tak vselijake metody by som cakal, ale tuto!!! Vidíš ,snažia sa s tým vyjebať,načo firmy robia dvoj,troj kanály a nakopávatká?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439