Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 16:25:32
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GLENN HUGHES 23.05.2008 Divadlo Aréna  (Prečítané 9827 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 20. Máj , 2008, 13:04:36 »

Morse mi tam tiez nesedi pravdupovediac. Je sice vsestranny, ale nieco mu chyba oproti Blackmoreovi.

Arogancia.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #16 kedy: 20. Máj , 2008, 23:15:32 »

preco sa musel dat na funky to nepochopim ale je to genialny muzikant..

Ake funky? Vypocuj si novy album FUNK (First Underground Nuclear Kitchen) a tiez album z 2005. Spolu s Turnerovym projektom najlepsi bigbeat, co za posledne roky vznikol.
Spieva vyborne a muzika je ziva, naslapana, rockova.

A este nieco OT. Gillan je teraz podla mna najslabsi spevak co v DP kedy bol. Ked sa niekto vyhovara na vek, tak je to cisty alibizmus, lebo staci si pozriet ako dnes spievaju jeho rovesnici Coverdale, Hughes, Turner, atd....

OT no.2
Pre vsetkych tak skalnych tu pritomnych rockerov odporucam novy Whitesnake!
« Posledná zmena: 20. Máj , 2008, 23:26:15 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #17 kedy: 20. Máj , 2008, 23:27:25 »

Ake funky? Vypocuj si novy album a tiez album Soul Mover z 2003, najlepsi bigbeat, co za posledne roky vznikol.
Spieva vyborne a muzika je ziva, naslapana, rockova.

A este nieco OT. Gillan je teraz podla mna najslabsi spevak co v DP kedy bol. Ked sa niekto vyhovara na vek, tak je to cisty alibizmus, lebo staci si pozriet ako dnes spievaju jeho rovesnici Coverdale, Hughes, Turner, atd....

OT no.2
Pre vsetkych tak skalnych rockerov tu pritomnych odporucam novy Whitesnake!
precitaj si ten clanok kamos...reagoval som na to.....doslova tam pise ze hoci ho volaju voice of rock tak nema rad rock Si píš!!!
btw gillan je starsi od obidvoch o 6 rokov....ma 63 a coverdale z hughesom 56,7....podla mna dost velky rozdiel....navyse ani hughes ani coverdale nevyspeivaju child in time....gillan hoci s bozou pomocou a morsovou sem tam ano...na youtube su nove koncerty kde spieva child in time
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #18 kedy: 20. Máj , 2008, 23:30:27 »

kamos, precital som si to a takisto som si vypocul tri albumy z dielne hughesa za ostatnych 5 rokov a pocujem, ze to, co hra je rock. Ze nema rad rock, je mozno nejaka poza, sak vidis co vypisuje za bludy, ze ma hlas od boha :)
Staci si pozriet ten klip, na ktory som dal link o prispevok vyssie.

Child in Time nieje ziadne meritko kvality spevaka, to ti zajaci barz kto, aj ja.
« Posledná zmena: 20. Máj , 2008, 23:32:25 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 20. Máj , 2008, 23:39:38 »

kamos, precital som si to a takisto som si vypocul tri albumy z dielne hughesa za ostatnych 5 rokov a pocujem, ze to, co hra je rock. Ze nema rad rock, je mozno nejaka poza, sak vidis co vypisuje za bludy, ze ma hlas od boha :)

Child in Time nieje ziadne meritko kvality spevaka, to ti zajaci barz kto, aj ja.
lol to je dobre takze ty hovoris ze hughes hovori do rozhovorov picoviny tak to uz hej Bavím sa skvele...
ze aj ty das child in time... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha na dobru noc si ma dobre rozosmial....nech sa paci nahraj sa a zverejni to...ludia si ta radi vypocuju Žmurk
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #20 kedy: 21. Máj , 2008, 00:12:06 »

Morse mi tam tiez nesedi pravdupovediac. Je sice vsestranny, ale nieco mu chyba oproti Blackmoreovi.
ritchie je ina trieda ovela vyžšia Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 21. Máj , 2008, 06:14:20 »

Ked sa niekto vyhovara na vek, tak je to cisty alibizmus, lebo staci si pozriet ako dnes spievaju jeho rovesnici Coverdale, Hughes, Turner, atd....

Aky alibizmus ? Ved ludia v určitom veku su rôzni.Aj speváci. Niekto ma hlasivky o.k.,niekto kapanek zhumplovane. Niekto odskače cely koncert,niekto je rad,že tam dve hodiny ustoji na nohach. A vždy lepšie otvorene priznat,že už to nie je "ono" ako kedysi,než sa stale trapne vyhovarat na momentalnu indispoziciu alebo unavu z meškania lietadla pripadne zmenu časoveho pasma. A Gillan nie je sam,ktoremu to už nespieva jak "za mlada".  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #22 kedy: 21. Máj , 2008, 07:29:46 »

mam podobny nazor,nemam moc rad rock ani metal ..mam rad fanky ale nia každe,mam rad pop ,blues,folk,ale srdcom a feelingom som rocker tak to robim...niekto spieva operu lebo mu sedi ale počuva metal....hughes zaspieval a aj zaspieva CH in Time kedikolvek, ale to je ubohe meritko spevu, zaspievam to aj ja, lebo to občas hrame a s pavlinim to spievame v pohode...Hughes je moj oblubeny muzikant dal Purplom iny rozmer...a slovo rock čo to je???hovoria to aj na madonu šak to je jedno, ja počuvam muziku nie slovička Bavím sa skvele
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 21. Máj , 2008, 09:32:06 »

nechcel som tu riesit kto je lespsi nemam to rad....proste deep purple bez gillana nie je pre mna purple a aj s rietchem bol purple uplne inde ako je s morsem co v ziadnom pripade neznizuje jeho super extra kvality a hughesove tiez nie napriklad v black sabbathe bol hughes fakt dobry urcite lepsi ako gillan ked tam chvilu hral....jediny nezmar medzi nimi je ian paice pretoze v purple vydrzal cely cas a gillan na nho bonzol ze mu neskutocne smrdia nohy...ze raz ked bol na rybach nevdel ci to smrdia ryby alebo paice
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 21. Máj , 2008, 10:59:52 »

Gillan naspieval najlepsie songy Deep Purple. Henty dvaja su dobri spevaci ale Gillan je Gillan.  Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. Takych jak Hughes a Coverdale je na svete za 9 tuctov. Gillan je len jeden.

A este na stare kolena 96 rok jebne Gillan s Deep Purple album Purpendicular. Ten spevak ma obrovsku charizmu. 
« Posledná zmena: 21. Máj , 2008, 11:05:37 od Dugo » Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #25 kedy: 21. Máj , 2008, 11:02:58 »

Mne sa tiež najviac páči Gillan, Coverdala mám rád s Whitesnake. 
« Posledná zmena: 21. Máj , 2008, 11:03:14 od RobG » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 22. Máj , 2008, 09:57:52 »

ritchie je ina trieda ovela vyžšia Na zdravie!

Bol.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #27 kedy: 22. Máj , 2008, 13:04:19 »

Mne tam moc nesedel, zostavu s nim a Coverdalom nemam moc rad. Zaklincoval to Blackmore, ked vypadol. Bolin ho zdaleka nenahradil.
u mna to zaklincov steave...to nie su parpli..aj ked on je vyborny gitarista a človek....nemam rad ked niekto urobi z kapely inu kapelu
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #28 kedy: 22. Máj , 2008, 13:53:06 »

u mna to zaklincov steave...to nie su parpli..aj ked on je vyborny gitarista a človek....nemam rad ked niekto urobi z kapely inu kapelu

ja mam zasa na druhej strane rad, ked sa kapela vyvija... a myslim ze morse bol dobra volba... aj ked zasa je jasne ze to uz nieje to co byvalo ale tak co... ja pocuvam muziku nie mena a obsadenie  Na zdravie!
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 22. Máj , 2008, 13:55:24 »

ano presne chyba mi na tych koncertoch aj cd ta spurnost, arogancia a ta blazniva gulometna palba ktoru dokazal blackmore vypustit zo svojho fendera...ziadne maznanie sa....ked si to situacia vyzadovala roztrieskat par gitar  Bavím sa skvele........dodavalo to deep purple neskutocne gule a grady
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.