Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 20:56:35
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BON JOVI, 4.06.2008  (Prečítané 5090 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
acdc100
pravidelný návštevník
Príspevkov: 246

« kedy: 07. Február , 2008, 00:15:49 »

Chalani. Idem na tento koncert, len som chcel upozorniť ak to niekoho zaujíma. Dlho tu neboli a zrejme zas dlho nebudú, nie je to ďaleko od Viedne.
« Posledná zmena: 07. Február , 2008, 12:08:14 od Martinlm » Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #1 kedy: 07. Február , 2008, 10:38:26 »

Chalani. Idem na tento koncert, len som chcel upozorniť ak to niekoho zaujíma. Dlho tu neboli a zrejme zas dlho nebudú, nie je to ďaleko od Viedne.

A kde je to? ha ha ha
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #2 kedy: 07. Február , 2008, 10:39:14 »

Viď. Dr.Horák
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #3 kedy: 07. Február , 2008, 11:46:18 »

http://www.hudba.info/vEventView.jsp?eventId=2046&backurl=vMainPage.jsp  Žmurk
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 05. Jún , 2008, 10:52:09 »

Tak som včera absolvovla tento koncert. Okrem obrovských zápch na cetách a dažďa bolo super. Predkapela Sunrise Avenu, v pohode, gitarista hral na biely Gibson LP Custom, hruhý gitarista striedal GIBSON SG so Stratom Suhr, obaja boxy Mesa Boogie Rectifier a hlavy Rectifier, čoho výsledkom bol dosť tenučký zvuk. Potom prestavba pódia a cca o 21:00 prišli páni z BJ, obohatení o huslistku, ktorá spievala aj vokály a jedného gitaristu, ktorý odohral celý koncert v po zadí za basákom na Les Paul od Duesenberg. Mr. Sambora používal 1ks CUSTOM box s označením SAMBORA, typu MARSHALL 1960B a po stranách 2a2aktívne boxy, typujem JBL, ktoré stáli po stranách boxu a z nich dostával už hotový sound. Gitary striedal, svoj Cusstom model Sambora, ktorý má opačné napínaie strún ala Steinberg, t.j. gitara nemá na hlave ladiace kľúče, osadenie 2x HB typu Gibson + zamykacia mechanika typu FR. Samozrejme nechýbali značne ohrané Fender Stratocaster v kobinácii 3xSC a HB+2SC v sunburst úprave a palisander hmatníkom. V2 veciach použil gitaru Duesenberg. Hral cez krabičky a pedalboard, na ktorom sa mi podarilo identifikovať BOSS CH-1 a BOSS SD-1, Ernie Ball Volume. Amp neznámy, zvukovo nadupaný Marshall, bol uložený za boxom. Basgitara - Ampeg.+Fender Zvuk..bol som asi 15m od kapely, výborný, výkony nekomentujem, Bon Jovi sú už dávno legendou, 150.000.000 platní po celom svete. 2,5 hodiny plného výkonu,. Pieseň ILL BE THERE FOR YOU zaspieval Mr. Sambora sám a ukázal, že v BJ nie je len vokalistom. Bodka. Super. Šiel by som aj dnes a zaplatil by som viac než 80 EUR.   Na zdravie!
« Posledná zmena: 05. Jún , 2008, 10:53:51 od RobG » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 05. Jún , 2008, 11:55:22 »

Tu su nake jeho gitarky
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6 kedy: 05. Jún , 2008, 12:49:20 »

Šiel by som aj dnes a zaplatil by som viac než 80 EUR.   Na zdravie!

Ja by som isiel len keby mne zaplatili aspon 800 euro. ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #7 kedy: 05. Jún , 2008, 12:52:08 »

Ja by som isiel len keby mne zaplatili aspon 800 euro. ha ha ha

preco, moze to byt fajn zazitok, uz len z "profesnych" dovodov omrkat, ako sa to robi, ked je to naozaj :)
Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 05. Jún , 2008, 13:09:10 »

Rastis, je to tak, tá Amerika sa tu tak často nevidí. To som nepísal o scéne, pódiovej show a podobne. Sambora je navyše gitarista, ktorý hrá k veci, je super autor a má výborný zvuk a rukopis.

Progi: Tých cca 50.000 ľudí z celej okolitej EU malo iný názor a myslím že odchádzali spokojní.  Na zdravie!
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 05. Jún , 2008, 13:12:05 »

Tiez by som ich kukol aj ked to je alebo bola kapela, co mala v hladisku prevazne zenske osadenstvo.  Na zdravie!
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #10 kedy: 05. Jún , 2008, 15:53:11 »

Tiez by som ich kukol aj ked to je alebo bola kapela, co mala v hladisku prevazne zenske osadenstvo.  Na zdravie!

ved o dovod viac tam ist, no nie?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
zakky
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 05. Jún , 2008, 15:58:14 »

ty si necekol ich web co ma v podpise?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 05. Jún , 2008, 16:03:24 »

nevim, babu mam takze ostatne ma nezajimaju, no bezohladu na to by som si pripadal jak na vystupeni kapely pre zeny, ak vies co tym myslim. alebo jak na chippendales  Bavím sa skvele

ty si necekol ich web co ma v podpise?  Bavím sa skvele

jediny homosexual si tu ty  Cmuk chlapci
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #13 kedy: 05. Jún , 2008, 16:09:42 »

ja by som hned isiel na bon joviho....stare albumy hlavne prve 2 su velmi dobre.....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #14 kedy: 05. Jún , 2008, 16:14:07 »

Bolo to výborné a to som už niekoľko koncertov videl naživo. Ja som si prikúpil navyše vstupenku, že som bol ais 10 m od kapely.... Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.