Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 16:28:01
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lenny Kravitz 24.6.2008 Bratislava  (Prečítané 21458 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #75 kedy: 27. Jún , 2008, 11:07:53 »

tak ale zase je rozdiel mainstream imt smile a lenny kravitz. to by som moc neprirovnaval k sebe. nieje mainstream ako mainstream.
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #76 kedy: 27. Jún , 2008, 11:13:19 »

Ak je nieco mainstream, nemusi to hned znamenat, ze to bude muzika o troch akordoch s teplym spevom...ved aj muzikanti ako Sting, Joe Cocker, Eric Clapton a mnohi ini su komercne uspesni a myslim, ze o kvalite sa tu neda pochybovat...a za sebou maju mnozstvo spickovych muzikantov, virtuozov...
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #77 kedy: 27. Jún , 2008, 11:17:54 »

nemyslim si ze rokmi rokmi clovek dospieva v hodnoteni hudby. mily "much", rokmi hlavne starnes  :) so vsetkym co k tomu patri, aj s istou davkou emocionalnej otupenosti. OMG, dufam ze nikdy nedospejem do takej emocionalnej staroby aby som cielene vyhladaval solove albumy stinga!!! a kravitza!!! jezis ludia, sak sledujte trosku tu konkurenciu...
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #78 kedy: 27. Jún , 2008, 13:09:40 »

. denodenne objavujem kua dobre veci v elektronickej, rockovej, jazzovej hudbe z ktorych sadam na rit, vobec nemam pocit ze by som dospieval k tomu ze 3 akordy, teply spev a 20 kusov nabytku znacky fender je ten pravy hudobny orgazmus

toto je znakom tvojej hudobnej monomanie. Neexistuje nic ako pravy hudobny orgazmus vo vseobecnosti. Kazda hudba ma svoje uplatnenie v nejakej nalade. Niekedy sa citim skevle ked pocujem vypekat johna coltranea na sagu, niekedy ma to nudi. Niekedy mam chut na skladbu achilles last stand od zepakov, ale je to skladba ktora ma uplne vycerpa lebo je velmi emocionalna a nie vzdy si ju mozem pustit. Ked idem v aute dobre naladeny hra nieco ako AC/DC alebo kravitzova are you gonna go my way tak to skvele doplna moju naladu. Inak kravitza nepocuvam a niektore skladby od neho mi pridu ako sracky. Ae niektore su zas skvele.  To je tak. Kedysi som ho nepocuval a priori tak ako ty teraz. Teraz si ho tiez nepustim ale niektore pecky ma fakt potesia ked ich pocujem nahodou a uzijem si ich v tej pravej chvily

a este k tym tvojim zimomriavkam: tie povestne zimomriavky nie su podla mna jedinym znakom ze hudba je dobra. Hudba moze potesit aj "len tak" normalne. Bez zimomriavok. Ved to clovek nezvlada vkuse pocuvat len silne vycerpavajuce skladby. aspon ja nie, ja potrebujem niekedy "odlahcit"..
« Posledná zmena: 27. Jún , 2008, 13:21:26 od much » Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #79 kedy: 27. Jún , 2008, 13:28:05 »

Netreba to hlavne preháňať.  Hudba je "len" nadtavba, súčasť kultúry. Má slúžiť na rozptýlenie, pobavienie, naladenie..no nie je zďaleka tak dôležitá ako globálne otepľovanie, či potravinová kríza a bez špičkových gitaristov či hudobníkov by sa dalo žiť, no neviem si to predstaviť bez špičkových lekárov, vedcov a podobne... Na zdravie!...keď si niekto o sebe myslí, že je lepší vo vnímaní hudby než ostatní, je to pekné a tam to končí...úplne súhlasím s tým čo píše much..

Na margo Kravitza len toľko, že ani v rámci Česko-slovenska sa nikomu nepodarilo napísať celosvetový hit, ktorých on má zopár, takže nie je tiež o čom...ale vnímavejších než vnímavých ľudí..a talentovaných muzikantov máme až až... ha ha ha Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. Jún , 2008, 13:30:26 od RobG » Zaznamenané
floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #80 kedy: 27. Jún , 2008, 13:32:34 »

rovnako ako futbalovych,hokejovych a podobnych trenerov ci odbornikov, eXponencionalne sa zvysujucich v poctoch napr. konania sa nejakeho vacsieho podujatia  ha ha ha
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #81 kedy: 28. Jún , 2008, 10:44:26 »

no to je velmi zaujimava teoria ale dovolim si o nej pochybovat. ked som bol mladsi tak sa krmil falosnou nadejou ze aj niektore mainstreamove veci musia byt dobre ale uz ma fakt nebavi tato tepla hudba napchata do radia a telky. nepocuvam ani jedinu alternativnu ci neznamu kapelu, ak je niekto dobry tak neexistuje aby bol neznami, neznami moze byt akurat pre cloveka ktory ani nema sajnu o takej hudbe. denodenne objavujem kua dobre veci v elektronickej, rockovej, jazzovej hudbe z ktorych sadam na rit, vobec nemam pocit ze by som dospieval k tomu ze 3 akordy, teply spev a 20 kusov nabytku znacky fender je ten pravy hudobny orgazmus.. podla mna ked clovek dospeje do stadia, ked z imt smile a noname behaju zimomriavky pretoze je to uzasne, je zrely na samovrazdu.
ja vobec netvrdim ze mainstreamovy muzikanti ktori hraju jednoduchu hudbu su zly hudobnici, ani ich nesudim, neporovnavam sa snimi.. uz to nebudem riesit, je to na dlho.. nech si kazdy pocuva co chce, nech si kazdy dospeje hoci aj  ktomu ze zambo jimmy je to co cely zivot hladal.. vsak tak napokon vyzera aj slovenska hudobna scena

nemusis sa bat, niesi sam. ved do DK na tie metalove koncerty chodit musi, Jerry tam uz chodi dlho.
Zaznamenané

o-yep sro
myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #82 kedy: 30. Jún , 2008, 16:51:35 »

madonna robi vyborne veci, dnes este lepsie, jak ked zacinala

Skor by som povedal, ze Madonne robia vyborne veci. :) Madonna je jedna velka marketingova gula, na ktorej sa zivi kopec kadejakych chrustov. Jednak, ze naozaj nevie spievat, co mi potvrdili viaceri ludia z brandze. Tusim jej skusali dat x doladzovacov, ale vraj ani to nepomahalo a tak zvykne spievat aj na playback. Ale netvrdim, ze vysledny produkt nemoze byt zaujimavy. Akurat asi treba skor chvalit ludi, co to skladaju, aranzuju a produkuju. Taky Kravitz si tychto vacsinu cinnosti robi sam.
A niekto tu mal este narazku, ze na Slovensku sa este nezlozil celosvetovy hit. Take nieco ako kvalitativne ohodnotit skladbu, ked ju zlozis - ako celosvetovy hit totiz podla mna neexistuje. Da sa napisat skladba, ktora splna charakter hitovky. Ale to, ako hit dopadne zavisi najme od marketingu a mena muzikanta. A casto krat to nema s kvalitou hudby vela spolocne. Aj ked otazka kvality je samozrejme relativna a subjektivna. Napr. minule som niekde zapocul toho typka, co spieva "You're beautiful it's true" s takym nasladlym hlasom. A furt som cakal kedy pride tento refren. A on furt nic. A potom mi doslo, ze je to ina piesen. A pritom to bola len horsia kopia predosleho hitu. A bum, mame dalsi hit. Tak hudobny priemysel funguje. Hranost skladieb v radiach neurcuju kritici, ale funguje na marketingovych, komercnych a lobistickych principoch. Bolo by to krasne, keby to bolo ako v 60. rokoch, ked kvalitne veci boli naozaj zname a Hendrixa niekto objavil neviem kde zasiteho a ponukol mu angazma v Anglicku.  Dnes je vsak cely priemysel uplne inde a technicky kvalitnych hracov je milion krat viac. A tak padaju aj idealy typu - "mna bude zivit rock-n-roll ako za starych dobrych cias".
Kurnik, zase som raz napisal slohovu pracu... Ale dlho som sem neprispel. Ak som ti chybal Rasto, tu si precitaj moje mudre uvahy  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 16:53:30 od myso » Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #83 kedy: 30. Jún , 2008, 16:58:24 »

Ty si z hudobnej branže ? Kto Ti potvrdil, že Madona nevie spievať ? Tu na Slovensku, alebo v USA ?

Ten typek sa vola James Blunt. Čo máš k jeho spevu ?
« Posledná zmena: 30. Jún , 2008, 17:01:22 od RobG » Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #84 kedy: 30. Jún , 2008, 17:13:43 »

ak si dobre pamatam tak hendrixa objavil manazer rolling stones ale ruku do ohna za to nedam
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #85 kedy: 30. Jún , 2008, 17:15:20 »

..hádam nechceš z BOB spraviť Def leppard  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #86 kedy: 30. Jún , 2008, 17:21:29 »

uvidime este si to rozmyslim
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 30. Jún , 2008, 17:22:25 »

Hendrixa "objavil" Ches Chandler,basgitarista The Animals na ich poslednom turne v USa. Po skončeni sa stal managerom.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #88 kedy: 30. Jún , 2008, 17:26:26 »

Hendrixa "objavil" Ches Chandler,basgitarista The Animals na ich poslednom turne v USa. Po skončeni sa stal managerom.
aha tak sa ospravedlnujem za milnu info....
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #89 kedy: 30. Jún , 2008, 17:27:40 »

co chcu bubenikovi odseknut ruku Huh!  Fuuha zíram
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.