Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 20:56:31
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lenny Kravitz 24.6.2008 Bratislava  (Prečítané 21582 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #45 kedy: 24. Jún , 2008, 22:47:34 »

Ne že si hluchý, ale si dokonca slepý  ?§!. Bavím sa skvele
aha prepac ano zabudol som ze su medzi nami aj taky ktory maju radsej mrkvu v zadku....  Cmuk chlapci
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #46 kedy: 24. Jún , 2008, 23:14:43 »

ok, takze teraz som sa vratil z koncertu, vysledok?
lenny kravitz vs. gitarove forum = 10 000 tlieskajucich fanusikov vs. "0"

PS: vsetci mu mozme ist lizat jeho chlpatu rit nech si hovori kto chce co chce...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bacha na vec kamo!
« Posledná zmena: 24. Jún , 2008, 23:15:27 od joey » Zaznamenané
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #47 kedy: 24. Jún , 2008, 23:23:31 »

ok, takze teraz som sa vratil z koncertu, vysledok?
lenny kravitz vs. gitarove forum = 10 000 tlieskajucich fanusikov vs. "0"

PS: vsetci mu mozme ist lizat jeho chlpatu rit nech si hovori kto chce co chce...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bacha na vec kamo!

dufam, ze si mu aspon ukazal ako sa hraje na gitare poriadne... ha ha ha
Zaznamenané

joey
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 24. Jún , 2008, 23:26:12 »

dufam, ze si mu aspon ukazal ako sa hraje na gitare poriadne... ha ha ha

ha ha ha ha ha ha jasne, trochu picoval ze som dal falosne C-cko ale inak mu padla sanka
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #49 kedy: 24. Jún , 2008, 23:37:22 »

A už som aj ja doma. Genialny koncert. Lenny sa uplne bavil a s nim aj cele publikum. Našťastie jebal na ten novy album a venoval sa starym peckam. Super zvuk, rokec jak sa patri.
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #50 kedy: 24. Jún , 2008, 23:45:14 »

krtko ty mas kolko rokov? Pre mna je nepocuvatelna hovadina ten tvoj pejstnuty Hella.

Ze Lenny je rocker potvrdil na dnesnom koncerte. Spieval vyborne, hral vkusne na gitare, aj zodve sola mal. Gitarista hral vyborne, v predposlednej skladbe vystruhal take krasne solo na telecastri, co som este nepocul. Ten chlap ma dnes presvedcil ze telecaster je vyborny. Obaja hrali do fullstackov Fender. Strasne dobry, stavnaty zvuk im z toho liezol. Na takyto rocknroll uplne ako uliaty.
Zbytok kapely slapal skvele, saxafonista dal zodve velmi vkusne sola a rytmika davala take groovy, ktore rozhybali aj mna a to je uz co povedat... Žmurk

Zvuk je jedna samostatna kapitola, pretoze ten bol bez chyby. Dokonalo a konkretne som pocul kazdy jeden ton. Ci gitara, ci basovy lick, ci dychy, ci vokaly...vsetko bolo akurat.
Neviem, ci vobec mal ten koncert nejaku chybu. Za smiesny peniaz prva trieda sucastneho rocknrollu...

Este trochu z technickej stranky. Lenny hral na flying V, Les Paul. Napis som nevidel, ale pravdepodobne Gibson, co ine...
Gitarista hral na LesPaul a Telecaster plus obaja obcas nejaka akustika. Aparaty boli nejake Fendre, ako som spominal. Basak mal jazzbass.
Inak zostava bola: gitara, basa, bicie, klaves, 2x dychy. Gitarista, basak a bicman robili vyborne vokaly.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 25. Jún , 2008, 00:00:12 »

ja len pridam ze tie aparaty boli tusim fender bassman alebo nieco z tej kategorie...a tych zosikov Fender tam mali teda pozehnane...

+ lenny par krat zahral kvalitne na bicie  Zdravíčko

tu je vidiet trochu tie fendre v pozadi...tak to mal rozostavene aj teraz na Artmedii

« Posledná zmena: 25. Jún , 2008, 00:04:17 od joey » Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #52 kedy: 25. Jún , 2008, 07:04:16 »

Tiez sme boli vcera, a bolo to super, Leny s kapelou dal riadny nášup. Zvuk super, ludi plna prdel. Este pridam ze aj Lenny aj Craig Ross (gitarista) mali sem tam aj Gibson ES-335, Lenny mal sunburst, Craig cervenu, ale mohol to byt aj gretsch alebo hagstrom. Jak dosli na podium a zacali davat tak gitarista vyzeral ako Slash, uzke gate, strasne haro, Les Paul standard na gulach, akurat klobuk mal iny.  Som za vodou kámo
Nieco o tych zlatych fendroch:
http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=127447
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #53 kedy: 25. Jún , 2008, 07:19:43 »

hmm. Takze dobre bolo? Normalne lutujem ze som vcera na tej Britney Spears nebol aj ja Bavím sa skvele
Zaznamenané
joey
miestny štamgast

« Odpoveď #54 kedy: 25. Jún , 2008, 07:52:08 »

Tiez sme boli vcera, a bolo to super, Leny s kapelou dal riadny nášup. Zvuk super, ludi plna prdel. Este pridam ze aj Lenny aj Craig Ross (gitarista) mali sem tam aj Gibson ES-335, Lenny mal sunburst, Craig cervenu, ale mohol to byt aj gretsch alebo hagstrom. Jak dosli na podium a zacali davat tak gitarista vyzeral ako Slash, uzke gate, strasne haro, Les Paul standard na gulach, akurat klobuk mal iny.  Som za vodou kámo
Nieco o tych zlatych fendroch:
http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=127447

neviem az tak dobre po anglicky, no z toho co som precital to vyzera tak ze tie fender su tam len na okrasu?a za nimi maju nejaku Marshall aparaturu?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #55 kedy: 25. Jún , 2008, 09:06:55 »

nebolo by to prvykrat, kedy by mal nejaky americky interpret schovany Bogner za tou reklamnou stenou Fenderov, Marshallov a podobnych srand...
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #56 kedy: 25. Jún , 2008, 10:24:46 »

Bol to koncert ako sa patri. Tam sa ukazala prva svetova liga a ako dolezite je hrat na feeling a srat na nadludske vykony. Skvele, namakane, zvuk jak vino, sou a zabava, no super. Ziadne mindraky, zil pre publikum.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #57 kedy: 25. Jún , 2008, 11:28:44 »

Mal som all access listok tak vam poviem niečo k tej aparature.

Ta stena zlatych fenderov bola čistá okrasa. Z tych stien použivali každý akurat tak jednu 4x12 bednu. Lenny aj Craig hrali cez svoje racky ktore mali napravo vzadu, kde som zazrel aj marshall aj fender hlavu akurat neviem aké to boli.

Ku gitarám, Gibson Les Paul standardy, custom jedna čierna, uplne nadherne Gibson Flying V, Gibson ES-335, tie ostatne lubovky boli Epiphone, len neviem presne typy+ akustiky Gibson a Craig mal aj jedneho velmi dobre hrajuceho Fender telecastra.
« Posledná zmena: 25. Jún , 2008, 11:36:24 od Luk@s » Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #58 kedy: 25. Jún , 2008, 12:54:32 »

kua a ja uz som si myslel, ze taky poctivy surovy gitarovy zvuk pojde len gitara > kabel > 2-3 krabicky > vyhuleny zosik
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #59 kedy: 25. Jún , 2008, 13:00:54 »

nebolo by to prvykrat, kedy by mal nejaky americky interpret schovany Bogner za tou reklamnou stenou Fenderov, Marshallov a podobnych srand...
to by musel byt ale riadny chuj aby hral na taky prijebany aparat ako bogner,mal som to a nepačilo sa m ito ako aj soldano
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.083 sekund, 23 otázok.