Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 20:23:25
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lenny Kravitz 24.6.2008 Bratislava  (Prečítané 21524 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #60 kedy: 25. Jún , 2008, 13:03:17 »

Joe, do diskusie, kde sa hodnotia, spominaju aparaty nemusis ani prispievat ha ha ha a vobec, ako povedal predator, zosilovac ma len zosilit zvuk a tym jeho uloha konci ha ha ha
« Posledná zmena: 25. Jún , 2008, 13:03:46 od mario bross » Zaznamenané

javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #61 kedy: 25. Jún , 2008, 13:53:40 »

ale no, treba to brat trosku s nadhladom. ja si tiez pod slovom rock, predstavim nieco ine ako Kreavitza a ten mi pride skor ako poprock, alebo nieco take. ta "rockova legenda" bola podla mna prehnana.

rec bola o rockovej hviezde, nie legende... a vdaka svojmu marketingu Kravitz medzi rockove (nech su poprockove alebo pseudorockove) hviezdy patri... staci pozriet, ze z kazdeho jeho albumu sa cosi hra v mainstreamovych radiach  Bleee

osobne sice nemusim ani mainstrem a ani Kravitz nie je moja srdcovka, ale koncert sa dal aj pozerat aj pocuvat
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #62 kedy: 25. Jún , 2008, 14:04:09 »

Keď je niekto hraný v rádiách, je automaticky prvoplánový a nekvalitný?
Zaznamenané
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #63 kedy: 25. Jún , 2008, 14:04:57 »

Tiez sme boli vcera, a bolo to super, Leny s kapelou dal riadny nášup. Zvuk super, ludi plna prdel. Este pridam ze aj Lenny aj Craig Ross (gitarista) mali sem tam aj Gibson ES-335, Lenny mal sunburst, Craig cervenu, ale mohol to byt aj gretsch alebo hagstrom. Jak dosli na podium a zacali davat tak gitarista vyzeral ako Slash, uzke gate, strasne haro, Les Paul standard na gulach, akurat klobuk mal iny.  Som za vodou kámo
Nieco o tych zlatych fendroch:
http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=127447

Musim len suhlasit s Milosom aj Imbusom... vyborny zvuk, poprdeli rytmika, skvele vokaly. Lenin z Krabic mi velmi nevonia, ale kapela slapala paradnym sposobom  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #64 kedy: 25. Jún , 2008, 14:06:27 »

Keď je niekto hraný v rádiách, je automaticky prvoplánový a nekvalitný?

to som nenapisal...mainstream sice neodsudzujem, no ani nemusim... a vela kvalitnych kapiel najdes aj mimo mainstreamu
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #65 kedy: 26. Jún , 2008, 09:07:38 »

kamo, ja som od cloveka pre koho je kravitz rockova hviezda nic ine necakal. a neviem preco ta zaujima moj vek, ale mam 21
asi ze si primlady aby si mohol docenit takeho umelca!  Bavím sa skvele whatever.. kravitz je cista sedlacina , ale vela ludi mi hovorilo ze na koncerte bol o triedu lepsi, verim tomu
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #66 kedy: 26. Jún , 2008, 09:15:01 »

kamo, ja som od cloveka pre koho je kravitz rockova hviezda nic ine necakal. a neviem preco ta zaujima moj vek, ale mam 21
24 21 čert ako diabol Bavím sa skvele
Lenin z krabic je v pohode akurat ho nemusim vidiet pripomina mi elektrikara z Luniku 9
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #67 kedy: 26. Jún , 2008, 09:38:38 »

Vzdy si radsej pozriem Kravitza ako neakeho gitaroveho onanistu typu Malmsteen..
Na koncerte som nebol, ale chcel som ist len mi to casovo nevyslo..
Zaznamenané

FALLGRAPP
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #68 kedy: 26. Jún , 2008, 09:42:53 »

na Mamsteena som bol ale zvačša  na pive to sa neda dlho počuvat a ešte PAčko hralo na 5ku
Zaznamenané

katarina
pravidelný návštevník
Príspevkov: 725

spanilá deva

« Odpoveď #69 kedy: 26. Jún , 2008, 10:54:38 »

No budte radi, ze radia este vobec hraju niekoho ako Kravitz...Koncert bol uplne skvely, kapela hrala ako vino, malo to gule, Lenny spieval krasne cisto, vokaly boli sice nahrate, ale vobec to nevadilo...jednoducho vyborny (pop)rockovy koncert! Zdravíčko
P.S.Z Lennyho koncertu som mala urcite lepsi zazitok ako z Malmsteenovho, ked ho tu uz spominate... Popiskujem si
« Posledná zmena: 26. Jún , 2008, 10:56:04 od katarina » Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #70 kedy: 26. Jún , 2008, 14:21:28 »

Jasne, ze je rockova hviezda, s tym nespravis nic. Moze sa ti akurat tak tato rockova hviezda nepacit. Madona je tiez popova kralovna a to, co robi teraz je imho prvotriedny grc, ale to uz odbieham. Na vek som sa pytal preto, lebo ma zaujimalo ze ci z tychto prijebanych nazorov vyrasties, alebo si uz postihnuty navzdy....ale este by si mohol vyrast. :)

Lenny spieval krasne cisto, vokaly boli sice nahrate, ale vobec to nevadilo...
no pici...a ja som sa cely koncert divil, ze ako to ti chlapi robia, ze tie vokaly zneju akoby to spieval lenny...zas ma ojebali, ale aspon viem, ze som neni hluchy Žmurk

apropo tie falosne Fendre. Zvukar, co tam behal aj po podiu a v zakulisi mi nepotvrdil to, ze tie fendre boli len nabytok. No mali po bokoch racky.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #71 kedy: 26. Jún , 2008, 14:22:24 »

madonna robi vyborne veci, dnes este lepsie, jak ked zacinala
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #72 kedy: 27. Jún , 2008, 09:52:41 »

ok, ja si v podstate myslim to iste az na to, ze som presvedceny ze ty z toho nevyrasties nech mas hocikolko rokov..
az teraz pomaly zacinam chapat, preco na slovensku neexistuje ziadna poriadna rockova kapela, ktora by sa dala radit aspon do  europskeho standardu..

podla mna je ten postup vacsinou opacny. Ked sa nejaky 16 rocny chalan zacne zaoberat muzikou a hrat na gitare, tak zozaciatku pocuva jednoducho to, co sa mu paci a to aj hra. Potom zacne vyhladavat vselijake extremne progresivne, nezname, alternativne, podivne kapely, len nie mainstreamove, lebo ma pocit ze to je to prave umenie. Vtedy aj zacne negovat mainstreamovu scenu, kravitz je prenho nula, limp bizkit  nevedia hrat na gitarach, noname a imt smile su uplne nudni, lebo hraju len zopar akordov. No a potom nastane faza, kedy si clovek uvedomi ze hudba je pre ludi a dokaze uznat aj kvality komercne uspesnych muzikantov, dokonca uzna ze nehraju az tak zle, iba to bolo prilis komercne uspesne aby to on povazoval  za umenie.
  Takze som chcel povedat, ze vekom clovek naozaj dospieva aj v hodnoteni hudby a paradoxne nevyhladava len stale neznamejsie a raritnejsie veci (aj ked aj to), ale vracia sa aj ku kvalitnym mainstreamovym kapelam, akou kravitzova nepochybne je
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #73 kedy: 27. Jún , 2008, 09:58:17 »

podla mna je ten postup vacsinou opacny. Ked sa nejaky 16 rocny chalan zacne zaoberat muzikou a hrat na gitare, tak zozaciatku pocuva jednoducho to, co sa mu paci a to aj hra. Potom zacne vyhladavat vselijake extremne progresivne, nezname, alternativne, podivne kapely, len nie mainstreamove, lebo ma pocit ze to je to prave umenie. Vtedy aj zacne negovat mainstreamovu scenu, kravitz je prenho nula, limp bizkit  nevedia hrat na gitarach, noname a imt smile su uplne nudni, lebo hraju len zopar akordov. No a potom nastane faza, kedy si clovek uvedomi ze hudba je pre ludi a dokaze uznat aj kvality komercne uspesnych muzikantov, dokonca uzna ze nehraju az tak zle, iba to bolo prilis komercne uspesne aby to on povazoval  za umenie.
  Takze som chcel povedat, ze vekom clovek naozaj dospieva aj v hodnoteni hudby a paradoxne nevyhladava len stale neznamejsie a raritnejsie veci (aj ked aj to), ale vracia sa aj ku kvalitnym mainstreamovym kapelam, akou kravitzova nepochybne je

suhlasim
Zaznamenané

floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #74 kedy: 27. Jún , 2008, 10:20:56 »

pises o mne?  Fuuha zíram :)
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.