rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« kedy: 13. Február , 2008, 23:48:20 » |
|
kapela, kde hra Swordy a pokial viem, tak z fora uz nikto. alebo ma opravte. dostal som darom nove demo, tak to akurat pocuvam... a ono to neni vobec zle, su to take tvrdsie rockove pesnicky, anglicky spev. celkom pekne vymyslene a zaranzovane. aj zvuk ma to demo dobry. ja by som trochu asi preferoval vyraznejsie skreslene gitary, aj bicie by som si asi v inom pomyselnom priestore vychutnal viac. naopak spev sa mi zda sejmuty dost profesionalne. ale to uz sa v tom len tak rypem, aby som sem mal co napisat, ked uz som otvoril temu http://www.mandragora-band.com/[img width= height=]http://www.mandragora-band.com/files/gallery/118.jpg[/img]
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. Február , 2008, 23:49:28 » |
|
kto hra solo v 5. pesnicke, niekde po 6, minute ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. Február , 2008, 23:54:11 » |
|
Pozname, na tom CDcku su silne songy, odporucam Karma Sentence, Anachronic, S.L.U.T... Idem si pustit. rastis, to je jasny Mato swordy. Ba nie, to bude Vadim, toto bolo az moc dobre
|
|
« Posledná zmena: 14. Február , 2008, 12:04:04 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. Február , 2008, 23:56:13 » |
|
...na tom CDcku su silne songy, odporucam Karma Sentence, Anachronic, S.L.U.T... ...
jaj, ked oni mi nedali ani booklet, ani navod, ani nic. takze ja poznam len cisla pesniciek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. Február , 2008, 23:56:57 » |
|
... rastis, to je jasny Mato swordy. Ba nie, to bude Vadim, toto bolo az moc dobre no ja tusaka mam, ale nechcem predbiehat. keby to nahodou bol predsa Swordy, aby sa neurazil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. Február , 2008, 23:59:56 » |
|
jaj, ked oni mi nedali ani booklet, ani navod, ani nic. takze ja poznam len cisla pesniciek Ja som dostal aj s obalom za opravu gitary ;P 1. DEVIL’S HAIR [07:25] lyrics 2. PREDICTABLE [05:45] lyrics 3. ONE MORE TIME [05:59] lyrics 4. S.L.U.T. [04:42] lyrics 5. GREED [07:43] lyrics 6. HEAVEN SENT [04:20] lyrics 7. TAKE IT, OR LEAVE IT [04:17] lyrics 8. ANACHRONIC [05:12] lyrics 9. BIG DARK ROOM [08:23] lyrics 10. HIDDENSELF [06:36] lyrics 11. KARMA SENTENCE [05:13] lyrics 12. BUTTERFLY EFFECT [06:12] lyrics
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. Február , 2008, 00:26:09 » |
|
ano, hlavne solo v 5-ke hra Vadiiimek ale na zivo ho hravam ja samozrejme, troska inac, no charakter je zachovany Gitary by som dal aj ja tvrdsie, leeeenze bolo to nahravane viacmenej na fendri ,so singlami toho moc nenakuzlis... aj vadimov gibson SG bol pouzity.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. Február , 2008, 07:37:04 » |
|
prave topocuvam (tu piatu skladbu) naozaj velmidobre.. spevy su jednoducho nooo a to vadime solo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. Február , 2008, 08:20:19 » |
|
som si vypocul tu patku. Ta gitara na zaciatku mi pripada trosku falosna,ale hlavne mi vadi,ze za to relativne dlhe "solo" som nepocul jediny ton s vibratom ..potom mi ta hra pripada tak amatersky. Tam to Vadimove solo,to je uz ina salka kavy Inak piesen ako taka je zaujimava na pocuvanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. Február , 2008, 09:37:48 » |
|
wow.. a ma to aj svoju atmosferu, to som necakal. bal som sa ze zase nejaky ultra metaal. paci sa mi, aj stranka je pekna!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. Február , 2008, 10:39:11 » |
|
no ono to solo zase az tak naposratie neni, ale to je aj takym nevdacnym "metalika" podkladom, takze cele to zneje dost hametovsky, co mna osobne nebavi. hlavne mi ale zrazu pri pocuvani do ucha udrela uplne ina gitara - zvuk, vibrato, ton... - zato som sa spytal, kto to hra... ze keby Swordy, tak si tyzden cvicim prejav, ktory mu osobne prednesiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. Február , 2008, 10:46:38 » |
|
nie nie, ja som tam pri nahravani este nebol. Teda vlastne nikto, vlado (ten uplne na lavo) si to cele nahral sam. Az na solo v 5-ke LEbo pred dvoma rokmi mi vadim zavolal, ci by mu chalano z mojej kapely (penxu ) nenahrali bicie a basu, ale ukacl som len bubenika. No a potom az bola kapela.Cize zial ja som to solo nenahraval vadimek ho zahral pekne, a do toho podkladu nie je najjednoduchsie ho zahrat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. Február , 2008, 10:57:36 » |
|
no hej - je to kok*tsky podklad na nejake improvizacie a vysivacky cize to je cele Vladova robota ? klobuk dole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. Február , 2008, 11:45:09 » |
|
Fajn muzika, zvuk je sice taky trosku nemastny neslany na moj vkus, ale miestami su tam pekne motivy aj dobre zladene. A s takto talentovanou kapelou mam cest byt v jednej skusobni.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. Február , 2008, 11:49:15 » |
|
mne sa to pači..zvuk nekomentujem lebo to je kokotina komentovat je taky aky sa im pači nie Progačovi " chalani len treba po slovensky s angličtinou je to cesta nikam..len to bude pripominat nejake kapely...bola by to škoda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|