Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 22:06:12
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mandragora  (Prečítané 16045 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #45 kedy: 27. December , 2008, 23:51:39 »

už sa to tu možno preberalo, ale: nieje trošku kokotizmus mať stránku po anglicky, keď uvážime, že 99% fanúšikov sú slováci? mne to problém nerobí, ale niektorým jazykovo-menej zdatným hej. myslím, že takto nepriamo odrádzate potencionálnych fanúšikov :)

a ešte nechápem jednu vec, prečo je podľa vás podmienkou úspechu v sk. rádiách slovenčina? pozrite koľko všeliakého shitu je veľmo úspešného v sr. a je po anglicky... iné by bolo, keby hrali niečo ako horkýže slíže, ale toto nieje zrovna ten prípad...  Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #46 kedy: 27. December , 2008, 23:58:26 »

a ešte nechápem jednu vec, prečo je podľa vás podmienkou úspechu v sk. rádiách slovenčina? pozrite koľko všeliakého shitu je veľmo úspešného v sr. a je po anglicky... iné by bolo, keby hrali niečo ako horkýže slíže, ale toto nieje zrovna ten prípad...  Na zdravie!
lebo slovac je blba a nevadi jej, ked si pospevuje anglicke texty, ktorym ani prd nerozumie, ale ked zacne spievat svk kapela po anglicky, tak uz sa ozvu, ze nerozumeju a maju spievat po slovensky  :)
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #47 kedy: 28. December , 2008, 00:52:40 »

už sa to tu možno preberalo, ale: nieje trošku kokotizmus mať stránku po anglicky, keď uvážime, že 99% fanúšikov sú slováci? mne to problém nerobí, ale niektorým jazykovo-menej zdatným hej. myslím, že takto nepriamo odrádzate potencionálnych fanúšikov :)

Ked uz tak, stranka by mala byt dvojjazycna bezohladu na to ci niekto vie, alebo nevie cudzi jazyk (trosku patriotizmu nezaskodi ani v takejto veci) a moj nazor na radia a media vobec je myslim kazdemu tu jasny. Je to p*čovina na N-tu. Zaklad celej kultury naroda je predsa v jazyku a ten by sme nemali podcenovat, lebo za par chvil nas tie kurvy anglo-americke zozeru. Slovensky narod nie je blby, blby ho len prezentuju a tvoria "nase" hodnoty. Jedinu blbost v slovakoch vidim tu, ze si to stale nechaju a bohuzial nerobia nic proti tomu. Ja osobne sa citim byt slovak a som na to patricne hrdy, robim slovensku hudbu, hovorim po slovensky, na slovensku som sa narodil a tiez aj umriem. Mam rad svoju zem so vsetkymi + a - co obnasa. Nikde na svete to nie je o nic lepsie, vsetko je len vecou uvedomenia si sameho seba, makanice a kus stastia.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #48 kedy: 28. December , 2008, 23:13:31 »

stranku mame dvojjazycnu :) a z dovodov , ze sme slovaci a hrame vacsinou len tu :) a po  anglicky, z dovodu aby sa dalo ist a posielat veci aj do inych krajin, kde ma tvrda hudba ine zazemie ako u nas, kedze tu to je zatial boj s veternymi mlynmi :)
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #49 kedy: 28. December , 2008, 23:25:50 »

Ked uz tak, stranka by mala byt dvojjazycna bezohladu na to ci niekto vie, alebo nevie cudzi jazyk (trosku patriotizmu nezaskodi ani v takejto veci) a moj nazor na radia a media vobec je myslim kazdemu tu jasny. Je to p*čovina na N-tu. Zaklad celej kultury naroda je predsa v jazyku a ten by sme nemali podcenovat, lebo za par chvil nas tie kurvy anglo-americke zozeru. Slovensky narod nie je blby, blby ho len prezentuju a tvoria "nase" hodnoty. Jedinu blbost v slovakoch vidim tu, ze si to stale nechaju a bohuzial nerobia nic proti tomu. Ja osobne sa citim byt slovak a som na to patricne hrdy, robim slovensku hudbu, hovorim po slovensky, na slovensku som sa narodil a tiez aj umriem. Mam rad svoju zem so vsetkymi + a - co obnasa. Nikde na svete to nie je o nic lepsie, vsetko je len vecou uvedomenia si sameho seba, makanice a kus stastia.

Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!  Zdravíčko

stranku mame dvojjazycnu :) a z dovodov , ze sme slovaci a hrame vacsinou len tu :) a po  anglicky, z dovodu aby sa dalo ist a posielat veci aj do inych krajin, kde ma tvrda hudba ine zazemie ako u nas, kedze tu to je zatial boj s veternymi mlynmi :)

sa mi nezdá byť veľmo dvojjazyčná :) iba news sú po slovensky, alebo som úplne slepý a nevidím nejaké "prepinátko"?  Popiskujem si Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
[/quot
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 29. December , 2008, 00:25:12 »

sa mi nezdá byť veľmo dvojjazyčná :) iba news sú po slovensky, alebo som úplne slepý a nevidím nejaké "prepinátko"?  Popiskujem si Na zdravie!
aano mas pravdu :) chces nieco podrobnejsie vediet po slovensky ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #51 kedy: 29. December , 2008, 00:31:37 »

aano mas pravdu :) chces nieco podrobnejsie vediet po slovensky ?  Bavím sa skvele

aj ja sa mozem opytat? :)
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #52 kedy: 29. December , 2008, 01:02:39 »

aj ja sa mozem opytat? :)
nech sa paci :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #53 kedy: 29. December , 2008, 01:27:12 »

nech sa paci :)

kedy si sa naposledy páril ?
Zaznamenané
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #54 kedy: 29. December , 2008, 02:36:46 »

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele a s kým?

swordy: mne ta anglina nerobí problém, ja len že po slovensky by to bolo asi lepšie :)
Zaznamenané

[/quot
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #55 kedy: 29. December , 2008, 08:34:02 »

Swordy presiel s Gibson na Ibanez (lepsie povedane Inez :)).
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #56 kedy: 29. December , 2008, 08:36:13 »

rastik, teraz mam taky silny pocit, ze sa pytas, lebo mi chces s tym pomoct  Na zdravie!
Swordy presiel s Gibson na Ibanez (lepsie povedane Inez :)).
jaaaj indianko, tieto indianske vtipy ma vzdy nenormalne brali  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #57 kedy: 29. December , 2008, 08:37:34 »

Ok, tak radsej nabuduce poviem ten o poziarnikoch.

Co nove v Mandragore? Nespopovateli ste kus, cirou nahodou?
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #58 kedy: 29. December , 2008, 10:36:13 »

nieje to boj s veternymo mlynmi ,ludia su všade rovnaky a chcu počut pesničky nič viac,Desmod maju tvrde gitary a ludia z nich šaleju,Anglicky spievat je nezmysel na ktory každy raz dojde,s mojou kapelou hrame relatyvne chvilku a ide všetko super.Ked chce niekto utočit na svetovu scenu musi si uvedomit či n to ma a či nieje len plagiat nejakej kapely.Ta velmi tvrda muzika je andergraund ,často nema ani melodiu takže je samo že to nema široky zaber a v malej krajine ani posluchačov Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 29. December , 2008, 11:08:45 »

Lenže len stránka vam nepomôže.To chce schopny manažment,ktory sa nakontaktuje na zahraničnu scénu.Pripadne sa nakontaktovat na zahraničnu kapelu,ktoru zoberiete na spoločné "turne" na Slovensku a oni vas na revanš zoberu na turne u nich vonku.
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.