Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 20:52:05
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Topfest 27.-28.6.2008  (Prečítané 29272 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #60 kedy: 22. Jún , 2008, 19:41:29 »

piatok okolo 15tej na stanicu ...plichto ty ides ktorym vlakom ?
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #61 kedy: 25. Jún , 2008, 12:04:21 »

kamarat ma 6 listkov na topfest......predava ich za 500 sk....v obchode stoja 600 a na mieste 700....popici fest a este i vydelate Si píš!!!
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Meky
nováčik
*
Príspevkov: 13

FM UK Uniba

« Odpoveď #62 kedy: 25. Jún , 2008, 12:53:12 »

Silko, Dva som uz predal, zostavaju teda 4.
Odber mozny az na mieste podujatia!!!
Zaznamenané

Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #63 kedy: 28. Jún , 2008, 22:00:56 »

Takze vratili sme sa zo Zelenej vody domov po prvom dni. Ako jeden s mojich kamosov vystizne poznamenal, cely Topfest je jedna velka predkapela Slayeru  :)...teda aspon co sa tykalo prveho dna.

Musim povedat, ze odhliadnuc od kapiel sa oproti predvlani, co som tam bol, sa velmi slusne zvysila celkova uroven. Zvuk, svetla, cistota...velmi ma potesila moznost vymenit 30 prazdnych poharov od piva, za jeden plny. Takze clovek sa okolo seba poobzeral a za minutu mal pivo zadara  ha ha ha najviac ma pobavil chlapik, ktory tam prisiel s priblizne 2m stlpikom poharov a vypytal si 8 piv  Bavím sa skvele ale bol to naozaj velmi mudry tah, lebo pri tolkych ludoch by sme sa za chvilu brodili tymi poharmi.

Blizil sa vecer a hovoril som si, ze by mohlo teraz poriadne zacat prsat, nech sa vsetci odjebu z predu a potom tam pojdem ja ked bude prestavat prsat. A tak sa aj stalo Bavím sa skvele  S kamosom sme si odtrpeli Paru a Desmod a uz nam bolo jasne co nas o chvilu caka...

Slayer hrali vyborne a robili aj show na urovni, aj ked uz nie su ziadni mladici. Zo zaciatku hrali prevazne nove veci ako Jihad, Cult atd. a od polovice hrali vypalovacky ako South of Heaven, Reign in Blood, ci Angel of Death. Musim ale s lutostou povedat, ze Desmod mali vpredu urcite lepci zvuk ako Slayer, ale kamos, co stal na tribune vravel, ze tam mali zvuk ako z CDcka. Dokonca sa dostal cez znamost na tlacovku a ma podpisane CD od Kinga a Lombarda :) Nabuduce by som siel skor dalej od podia kvoli zvuku, ale aspon som ich videl pekne z blizka.  Zdravíčko

Ti, co zvyknu pocuvat Headbanger FM, sa mozu najblizsie tesit na pozdrav od Kerryho Kinga.
« Posledná zmena: 28. Jún , 2008, 22:07:18 od Tomi » Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #64 kedy: 28. Jún , 2008, 22:21:22 »

nasiel som uz na youtube aj nejake videa

http://www.youtube.com/results?search_query=slayer+topfest&search_type=&aq=f
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #65 kedy: 29. Jún , 2008, 07:47:00 »

ja som došiel už včera domov lebo som mal len jednodňovú ale včera som tak trochu spal takže až dnes som na kompe... no tak musím povedať že ešte furt neverím že som videl Slayer naživo asi 30 odo mňa ?§!. hrali podľa mňa celkom dobre a výnimočne aj sóla sa podobali originálnym na albumoch... podľa mňa to bol super zážitok ?§!. jediné čo my trochu vadilo bol príliš silný kopák... mal nenormálny tlak pri všetkých kapelách... stál som dosť blízko takže mi to vadilo... ale ináč to bolo super... prišiel som pred štvrtou a už tam bolo množstvo ľudí v nálade... nudil som sa až do pathology ale ani to som poriadne nestihol kvôli dažďu... potom o5 nuda až po desmod (ako tak poznám takže celkom v pohode len aj tak nuda) a potom vrchol slayer... dali si načas s príchodom teda... šli síce presne podľa programu ale dlho sa čakalo... no tak to sú zatiaľ moje dojmy... a to zbieranie pohárov aj tak nebolo úplne efektívne lebo na zemi po slayeri som videl množstvo... aj cez to blato čo bolo skoro všade... na desmode keď skákali ľudia okolo tak som mal blato ešte aj na ramene mikiny... ale proste slayer bol super!

ešte musím dodať že tam kde som stál (keď pozeráte na pódium tak vľavo) som dosť slabo počul gitary teda... neviem prečo... a trochu mi aj vadilo že Jeff a Kerry len stáli na mieste a nešli viacej na pódium... mohli sa dostať bližšie k ľuďom...
« Posledná zmena: 29. Jún , 2008, 08:00:35 od Slayer24 » Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 29. Jún , 2008, 16:15:43 »

Kontrafakt boli jednoznacne najlepsi na Topfeste. Ostatne kapely predviedli svoj standart.  Zdravíčko
Zaznamenané
matolf
pravidelný návštevník
Príspevkov: 164

« Odpoveď #67 kedy: 29. Jún , 2008, 16:28:57 »

dufam ze si rytmusovi hodil podrdu :) a potom omotal okolo krku a zaskrtil ho nou :-D
Zaznamenané

dal by som si palacinky
Dugo
Hosť
« Odpoveď #68 kedy: 29. Jún , 2008, 16:30:41 »

to by som nikdy nespravil  Bacha na vec kamo! nepojdem predsa na koncert ktory sa mi nelubi a budem tam provokovat jak vyjebany loosersky kokotek. boli tam totiz aj taki ako vzdy... dost trapne, hrdinovia z davu...  ?§!.
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #69 kedy: 29. Jún , 2008, 16:32:04 »

cely topfest bol genialny....supa brutal jeba....len nejaky koko*t mi ukradol gitaru....nech sa ten buzerant obesi na tych 10 rokov starych zhrdzavenych strunach
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 29. Jún , 2008, 16:34:13 »

ved sme hviezdy co sa divis.  :) aj pageovi ujebali LP Custom, este aj s pakou do pice.  Bacha na vec kamo!

daj si inzerat tunak ze stratene gitary, dost sa ich tu naslo myslim... Slovensko je male, urcite ju najdes, pokial ju uz teda nejebli do ohnika alebo jazera Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #71 kedy: 29. Jún , 2008, 16:40:23 »

ja som si tam zabudol 2 strakačov idem ich hladat  Pomoooc!
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #72 kedy: 29. Jún , 2008, 16:42:24 »

skoda ze ste hrali az tak neskoro po Zone A ma uz alkohol premohol  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 29. Jún , 2008, 16:42:31 »

chceli sme ist na vas ale uz to bolo strasne neskoro. ja som sa odjebal spat pocas kabatu tak som bol najebany. tak ci tak by som mal okno  Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #74 kedy: 29. Jún , 2008, 16:47:11 »

škoda chcel som sa s vami najebat ale deti chodia skoro spat Bavím sa skvele Bavím sa skvele
o nič ste neprišli bol som tal unaveny že som išiel tak na štvrt plynu,dva dni som cestoval na otočku z holandska čiže tretia noc bez spanku . o druhej sa ma spat nie hrat a spat zhulakany ako diva nemecka čiže ako dugo
« Posledná zmena: 29. Jún , 2008, 16:47:49 od joe » Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.122 sekund, 23 otázok.