Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 22. Apríl , 2008, 23:17:01 » |
|
No pozor, pozor ved toe moja stara gitara ta Epi... Jasne ved ja som ju raz predal nekomu odtialto, haluz... Jako sa ti na nej hra? Celkom dobry zvuk si z nej dostal..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 23. Apríl , 2008, 12:14:25 » |
|
No pozor, pozor ved toe moja stara gitara ta Epi... Jasne ved ja som ju raz predal nekomu odtialto, haluz... Jako sa ti na nej hra? Celkom dobry zvuk si z nej dostal.. Hej, hej, to je tvoja stara gitara Epi a predal si ju mne . Vymenil som tam mechaniky, aby sa nerozladzovala a oba snimace. Akurat mi uz dlhsiu dobu hapruje krkovy a najma na koncertoch, bude s tym treba nieco spravit.
|
|
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2008, 13:37:58 od myso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 23. Apríl , 2008, 12:42:23 » |
|
Kup si tam poriadne potenciometre a bude dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 23. Apríl , 2008, 13:03:14 » |
|
Takze si si ju pekne vytunil, v pohode . Nech sa ti na nej dobre hra... Ja si pamatam ze mala skutocne skvely hmatnik, velmi lahko sa po nom behalo a ked som si dal este nizsie struny bola to uplna parada... Kukol som aj nake vase ukazky, moc ma to sice nechytilo, ale je super ze hrate vlastne veci a su zahrate v celku kvalitne... Spev je miestami falosny ale to aj u nas, toe rock n roll!!! No a super ze hras aj so slakom, je to take spestrenie... len tam bolo malo melodie, kukni na nasu ukazku, tam s nim improvizujem... a mozes aj zhodnotit zase nasu tvorbu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 23. Apríl , 2008, 13:49:32 » |
|
Takze si si ju pekne vytunil, v pohode . Nech sa ti na nej dobre hra... Ja si pamatam ze mala skutocne skvely hmatnik, velmi lahko sa po nom behalo a ked som si dal este nizsie struny bola to uplna parada... Kukol som aj nake vase ukazky, moc ma to sice nechytilo, ale je super ze hrate vlastne veci a su zahrate v celku kvalitne... Spev je miestami falosny ale to aj u nas, toe rock n roll!!! No a super ze hras aj so slakom, je to take spestrenie... len tam bolo malo melodie, kukni na nasu ukazku, tam s nim improvizujem... a mozes aj zhodnotit zase nasu tvorbu... Ono live je to vzdy ine ako v skusobni, kde mas zvuk na ktory si zvyknuty. Obzvlast v jaskynoidnom sube, kde musi clovek usami velmi patrat po ostatnych nastrojoch a aj po tych svojich. Ale urcite sa to este chce poriadne zohrat, poriadne naucit spievat, hrat, preskakat si koncertami s blbymi akustickymi podmienkami. O tom niet pochyb. Predtym som hral akusticku muziku v kapele Keltieg, www.keltieg.sk Takze toto je teraz z uplne ineho sudka. Co sa melodickosti tyka, mna skor lakaju ambientne pazvuky, takze tu mame asi rozny vkus. Dopocul som sa, ze ty si velky fanusik Led Zeppelin, takze ma velmi neprekvapuje, ze nasa hudba ta moc nezaujala . Vase ukazky pozriem rad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 23. Apríl , 2008, 23:37:57 » |
|
Ono live je to vzdy ine ako v skusobni, kde mas zvuk na ktory si zvyknuty. Obzvlast v jaskynoidnom sube, kde musi clovek usami velmi patrat po ostatnych nastrojoch a aj po tych svojich. Ale urcite sa to este chce poriadne zohrat, poriadne naucit spievat, hrat, preskakat si koncertami s blbymi akustickymi podmienkami. O tom niet pochyb. Predtym som hral akusticku muziku v kapele Keltieg, www.keltieg.sk Takze toto je teraz z uplne ineho sudka. Co sa melodickosti tyka, mna skor lakaju ambientne pazvuky, takze tu mame asi rozny vkus. Dopocul som sa, ze ty si velky fanusik Led Zeppelin, takze ma velmi neprekvapuje, ze nasa hudba ta moc nezaujala . Vase ukazky pozriem rad. To ze Led Zeppelin je moj zivot by mal vediet kazdy uzivatel tohoto fora .... No jasne, pozri tie ukazky a napis, zaujima ma tvoj nazor, hras predsa na gitare kde som sa naucil pentatoniku a veci ktore vyuzivam doteraz... Takze naku auru ta gitara ma...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 24. Apríl , 2008, 10:38:31 » |
|
aura tej gitary je, ze po prvom letovani sa jej rozpadli potenciometre. aura tej gitary je, ze po dalsich 2 rokoch jej nejde obcas prepnut krkovy snimac. inak povodne snimace ma v gitare kamos, provizorne, lebo strasne piskaju. spytam sa ho, ci z nich nieco srsi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 24. Apríl , 2008, 11:24:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 27. Apríl , 2008, 12:51:44 » |
|
vcera v hlave to bol vyborny koncert, dakujeme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 09. Jún , 2008, 20:45:33 » |
|
Na www.myspace.com/giantstepsba pribudla stahovatelna verzia pomalej piesne Wasted. Medzi novinky, ktore nas tesia je sprava, ze nase veci sa objavili uz aj na Radiu_FM. Opat adresujem verejnu vdaku MartinoviLM, bez ktoreho by sme projekt Wasted EP nezrealizovali.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 09. Jún , 2008, 21:36:00 » |
|
20% z penazi zarobenych cez Radio FM, kamo!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 09. Jún , 2008, 21:38:21 » |
|
20% z penazi zarobenych cez Radio FM, kamo!
si dopadol jak peci uhercik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 12. Jún , 2008, 01:38:02 » |
|
Kapela sa tesi dalsiemu uspechu. Skladba Uniform z dema Wasted EP sa dostala az za ocean do mexickeho radia Mexico City Radio 102.1 fm - co je radio stredneho formatu. Nahravka Wasted EP sa im pacila a piesen Uniform si vybrali, lebo je udajne najkomercnejsia kvoli zvuku . Pridite s nami uspech oslavit buducu stredu 18. juna 2008 o 20.00 do Sublcubu Viac info na www.myspace.com/giantstepsba
|
|
« Posledná zmena: 12. Jún , 2008, 01:38:41 od myso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 12. Jún , 2008, 11:53:31 » |
|
Skusal som to radio naladit a bol tam len sum. Najblizsie na 102.9 bol Express. Rad si vymyslas a vela?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|