Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 22:18:49
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GIANT Steps  (Prečítané 16711 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Dugo
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 22. Apríl , 2008, 23:17:01 »

No pozor, pozor ved toe moja stara gitara ta Epi...  :)

Jasne ved ja som ju raz predal nekomu odtialto, haluz... Jako sa ti na nej hra? Celkom dobry zvuk si z nej dostal..  Zdravíčko

Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník
Príspevkov: 634

« Odpoveď #31 kedy: 23. Apríl , 2008, 12:14:25 »

No pozor, pozor ved toe moja stara gitara ta Epi...  :)

Jasne ved ja som ju raz predal nekomu odtialto, haluz... Jako sa ti na nej hra? Celkom dobry zvuk si z nej dostal..  Zdravíčko

Hej, hej, to je tvoja stara gitara Epi a predal si ju mne Žmurk. Vymenil som tam mechaniky, aby sa nerozladzovala a oba snimace. Akurat mi uz dlhsiu dobu hapruje krkovy a najma na koncertoch, bude s tym treba nieco spravit.
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2008, 13:37:58 od myso » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #32 kedy: 23. Apríl , 2008, 12:42:23 »

Kup si tam poriadne potenciometre a bude dobre.
Zaznamenané

Dugo
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 23. Apríl , 2008, 13:03:14 »

Hej, hej, to je tvoja stara gitara Epi a predal si ju mne Žmurk. Vymenil som tam mechaniky, aby sa nerozladzovala a oba snimace. Akurat mi uz dlhsiu dobu hapruje krkovy a najma na koncertoch, kto vie ci to mam este v ramci reklamacneho obdobia, kedze mi to robil isty nemenovany pan P. odtialto Žmurk  Bacha na vec kamo!  Na zdravie!

Takze si si ju pekne vytunil, v pohode  :). Nech sa ti na nej dobre hra... Ja si pamatam ze mala skutocne skvely hmatnik, velmi lahko sa po nom behalo a ked som si dal este nizsie struny bola to uplna parada...  Som frajer

Kukol som aj nake vase ukazky, moc ma to sice nechytilo, ale je super ze hrate vlastne veci a su zahrate v celku kvalitne... Spev je miestami falosny ale to aj u nas, toe rock n roll!!! No a super ze hras aj so slakom, je to take spestrenie...  Bravooo  len tam bolo malo melodie, kukni na nasu ukazku, tam s nim improvizujem... a mozes aj zhodnotit zase nasu tvorbu...  :)
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 23. Apríl , 2008, 13:49:32 »

Takze si si ju pekne vytunil, v pohode  :). Nech sa ti na nej dobre hra... Ja si pamatam ze mala skutocne skvely hmatnik, velmi lahko sa po nom behalo a ked som si dal este nizsie struny bola to uplna parada...  Som frajer

Kukol som aj nake vase ukazky, moc ma to sice nechytilo, ale je super ze hrate vlastne veci a su zahrate v celku kvalitne... Spev je miestami falosny ale to aj u nas, toe rock n roll!!! No a super ze hras aj so slakom, je to take spestrenie...  Bravooo  len tam bolo malo melodie, kukni na nasu ukazku, tam s nim improvizujem... a mozes aj zhodnotit zase nasu tvorbu...  :)

Ono live je to vzdy ine ako v skusobni, kde mas zvuk na ktory si zvyknuty. Obzvlast v jaskynoidnom  sube, kde musi clovek usami velmi patrat po ostatnych nastrojoch a aj po tych svojich. Ale urcite sa to este chce poriadne zohrat, poriadne naucit spievat, hrat, preskakat si koncertami s blbymi akustickymi podmienkami. O tom niet pochyb. Predtym som hral akusticku muziku v kapele Keltieg, www.keltieg.sk Takze toto je teraz z uplne ineho sudka. Co sa melodickosti tyka, mna skor lakaju ambientne pazvuky, takze tu mame asi rozny vkus. Dopocul som sa, ze ty si velky fanusik Led Zeppelin, takze ma velmi neprekvapuje, ze nasa hudba ta moc nezaujala Žmurk. Vase ukazky pozriem rad.
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 23. Apríl , 2008, 23:37:57 »

Ono live je to vzdy ine ako v skusobni, kde mas zvuk na ktory si zvyknuty. Obzvlast v jaskynoidnom  sube, kde musi clovek usami velmi patrat po ostatnych nastrojoch a aj po tych svojich. Ale urcite sa to este chce poriadne zohrat, poriadne naucit spievat, hrat, preskakat si koncertami s blbymi akustickymi podmienkami. O tom niet pochyb. Predtym som hral akusticku muziku v kapele Keltieg, www.keltieg.sk Takze toto je teraz z uplne ineho sudka. Co sa melodickosti tyka, mna skor lakaju ambientne pazvuky, takze tu mame asi rozny vkus. Dopocul som sa, ze ty si velky fanusik Led Zeppelin, takze ma velmi neprekvapuje, ze nasa hudba ta moc nezaujala Žmurk. Vase ukazky pozriem rad.

To ze Led Zeppelin je moj zivot by mal vediet kazdy uzivatel tohoto fora  Bavím sa skvele....

No jasne, pozri tie ukazky a napis, zaujima ma tvoj nazor, hras predsa na gitare kde som sa naucil pentatoniku a veci ktore vyuzivam doteraz...  :) Takze naku auru ta gitara ma...  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #36 kedy: 24. Apríl , 2008, 10:38:31 »

aura tej gitary je, ze po prvom letovani sa jej rozpadli potenciometre. aura tej gitary je, ze po dalsich 2 rokoch jej nejde obcas prepnut krkovy snimac. inak povodne snimace ma v gitare kamos, provizorne, lebo strasne piskaju. spytam sa ho, ci z nich nieco srsi...
Zaznamenané
Dugo
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 24. Apríl , 2008, 11:24:38 »

aura tej gitary je, ze po prvom letovani sa jej rozpadli potenciometre. aura tej gitary je, ze po dalsich 2 rokoch jej nejde obcas prepnut krkovy snimac. inak povodne snimace ma v gitare kamos, provizorne, lebo strasne piskaju. spytam sa ho, ci z nich nieco srsi...

ha ha ha asi nechapes ze to jej caro spociva v tom ze na nej hral sam velky Dugo   Ja som čert.. Zdravíčko Ja som čert..

inak do toho prepinaca som vzdy len nastriekal kontox a uz sel  :)
Zaznamenané
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #38 kedy: 27. Apríl , 2008, 12:51:44 »

vcera v hlave to bol vyborny koncert, dakujeme  Na zdravie!
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #39 kedy: 27. Apríl , 2008, 20:15:15 »

vcera v hlave to bol vyborny koncert, dakujeme  Na zdravie!

vdaka Žmurk

prihodim len link na recenziu: http://boogiesound.blogspot.com/2008/04/report-giant-steps-v-hlave-xxii.html
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 09. Jún , 2008, 20:45:33 »

Na www.myspace.com/giantstepsba pribudla stahovatelna verzia pomalej piesne Wasted.

Medzi novinky, ktore nas tesia je sprava, ze nase veci sa objavili uz aj na Radiu_FM. Opat adresujem verejnu vdaku MartinoviLM, bez ktoreho by sme projekt Wasted EP nezrealizovali.  Na zdravie!

Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #41 kedy: 09. Jún , 2008, 21:36:00 »

20% z penazi zarobenych cez Radio FM, kamo!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 09. Jún , 2008, 21:38:21 »

20% z penazi zarobenych cez Radio FM, kamo!

si dopadol jak peci uhercik Beeee
Zaznamenané
myso
pravidelný návštevník

« Odpoveď #43 kedy: 12. Jún , 2008, 01:38:02 »

Kapela sa tesi dalsiemu uspechu. Skladba Uniform z dema Wasted EP sa dostala az za ocean do mexickeho radia Mexico City Radio 102.1 fm - co je radio stredneho formatu.
Nahravka Wasted EP sa im pacila a piesen Uniform si vybrali, lebo je udajne najkomercnejsia kvoli zvuku :).
Pridite s nami uspech oslavit buducu stredu 18. juna 2008 o 20.00 do Sublcubu  Na zdravie! Viac info na www.myspace.com/giantstepsba
« Posledná zmena: 12. Jún , 2008, 01:38:41 od myso » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #44 kedy: 12. Jún , 2008, 11:53:31 »

Skusal som to radio naladit a bol tam len sum. Najblizsie na 102.9 bol Express. Rad si vymyslas a vela?
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.