homar
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Marec , 2008, 10:58:17 » |
|
ale preco... 2ks obyc potaky = 60 korun, kondiky = 5,50, nulty prazec clovek vystruzlika... prepinac kilecko a pol, kobyla nejaka 2 kilecka... polovicku veci ma clovek v supliku. hovorim - to je "konickarenie", nie cesta k nastroju na bezne pouzivanie.
aj ked, mas pravdu, pokial nemenis snimace tak to nemusi byt vobec drahe
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Marec , 2008, 11:05:10 » |
|
aj snimace sa daju dnes kupit za kilecko - dve. vselijake tie azijatske, zvacsa hraju normalne. akurat pri Jolanach je problem, ze vsetko je tam v nestandardnych formatoch, takze treba este postrizlikat ramiky / picguardy / krytky... atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. Marec , 2008, 17:53:00 » |
|
to Ti neporadi nikto, neverim, ze to ma niekto doma funkcne. ak silou mocou chces, mozem Ti to sfunkcnit jak sa bude dat... si pamatam ako som "sfunkcnoval" nejaku prastaru pololubovu jolanu, ktora mala 2 otocne hviezdicove prepinace (presne tie, co su aj na dnesnych obnovenych Diamantkach ). som telefonoval kade komu, ze ako to povodne bolo myslene, nikto nic neporadil. tak som si vymyslel taku kokotinu, ze som tam zapojil rozne hodnoty kondikov a spravil som krokovu tonovu clonu zvlast pre vrchne a zvlast pre spodne pasmo no blbost jak mraky, ale fungovalo to samozrejme a majitel bol rad, ze kolko zvukov si tam moze naprepinat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Marec , 2008, 17:57:34 » |
|
a keby sa poslal mail priamo do Jolany, tak by neporadili?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Marec , 2008, 17:58:32 » |
|
a keby sa poslal mail priamo do Jolany, tak by neporadili?
treba skusit - jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. Marec , 2008, 18:06:30 » |
|
... ono skúšal som to spojazdniť podobným spôsobom/rastis/ ale bolo to o ničom....
ver tomu, ze to aj to povodne zapojenie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vesielko
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 16. Júl , 2011, 07:17:51 » |
|
Ja sa len chcem spytat... je odvtedy hodne dlha doba, nema s tymi gitarami niekto realne skusenosti? jak to hra, zvuk, hratelnost a tak? podla popisu by to mal byt Gibson, len s napisom Jolana... celkom sa mi tie gitary pacia, mozno by som uvazoval o kupe, ale najprv si necham poradit takto, kedze si ju nemozem vyskusat v hocijakom obchode... diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 16. Júl , 2011, 09:23:41 » |
|
Ja sa len chcem spytat... je odvtedy hodne dlha doba, nema s tymi gitarami niekto realne skusenosti? jak to hra, zvuk, hratelnost a tak? podla popisu by to mal byt Gibson, len s napisom Jolana... celkom sa mi tie gitary pacia, mozno by som uvazoval o kupe, ale najprv si necham poradit takto, kedze si ju nemozem vyskusat v hocijakom obchode... diky Tak Gibson s napisom Jolaha to nebude... O to sa uz pokusali ini majstri a za ine peniaze. Osobne si myslim, ze to moze byt klasicka, bezna, seriova gitara ako aj Cort a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 16. Júl , 2011, 10:10:24 » |
|
no podla tej ich stranky tipujem, ze to nebude nic moc... uz su to 3 roky co to zacali vyrabat a o ziadnej dobrej kupe, som tu nafore alebo vseobecne ani nepocul, takze to bude nahovno a znova to zabalia. cinancov nemozu tromfnut v tom pomere cena/zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PigDog
Hosť
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. Júl , 2011, 11:57:27 » |
|
Hral som na jednej les paule v hudobninách, proste len tak ze oo paula s EMG-ckami oprobujem, a potom ked som bol dost milo prekvapeny som sa pytal na znacku, a ze jolana, ta cena 830€ je adekvatna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422