tipek
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 09. November , 2008, 20:59:57 » |
|
to kdo povedal? nas gitarista mal 100W kombo -lampove a ja som mal box 412 a 50W gitarovu hlavu a poslal ma do pici keed som to mal na polke a čuduješ sa?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mando_diao
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
Hagström Guitars
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 09. November , 2008, 21:01:11 » |
|
tomu hovoris velke podium?
No nehovorim, ze nie su vacsie, ale hlavny stage na 30-40 tisicovom festaku je podla mna velke podium
|
|
|
Zaznamenané
|
Hagström Viking + Digitech Whammy, Big Muff (homemade), EHX Small Clone, Big Muff SuberBuzz mod (homemade), Nurse Quacky, Lofo Mofo
Mando Diao rules
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 09. November , 2008, 21:01:30 » |
|
nesmies kajlavo hrat aha,sak uz nehram
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 09. November , 2008, 21:01:41 » |
|
Nepovedal som že na koncert a hlavne v akom sále-priestore postačí pri koncerte 30W Basu nemám na mysli.Ale takýto extrém je nepoužitelný.Viac je to čo muzikant predvedie nie to že publikum prevalcuje decibelami aj ked mám rád nadupanu a dobre ozvučenu muziku.Ale robte si aj 10 000W aparáty
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 09. November , 2008, 21:02:19 » |
|
napr Bian May,gitarista z IMT Smile(framus rubyriot),...je ich vela...seckych nepoznam... lenze on mal tych komb 12st aj viac
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 09. November , 2008, 21:03:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 09. November , 2008, 21:04:03 » |
|
lenze on mal tych komb 12st aj viac DETAILY
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 09. November , 2008, 21:06:22 » |
|
Nepovedal som že na koncert a hlavne v akom sále-priestore postačí pri koncerte 30W Basu nemám na mysli.Ale takýto extrém je nepoužitelný.Viac je to čo muzikant predvedie nie to že publikum prevalcuje decibelami aj ked mám rád nadupanu a dobre ozvučenu muziku.Ale robte si aj 10 000W aparáty 10000W aparaturu mali Queen a divaci zili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 09. November , 2008, 21:08:50 » |
|
ale to zas ne ukaz mi basaka alebo gitaristu co ma 30W kombicko na koncerte? basak z hudby z marsu ma 30 w basove kombicko a ide cez linku a gitarista ma 15 watovy vox a drtia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 09. November , 2008, 21:10:32 » |
|
basak z hudby z marsu ma 30 w basove kombicko a ide cez linku a gitarista ma 15 watovy vox a drtia aspon sa im to na kolo stane do kosika a usetria za benzin
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 09. November , 2008, 21:14:06 » |
|
aspon sa im to na kolo stane do kosika a usetria za benzin jo aspon to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 09. November , 2008, 21:17:31 » |
|
aspon sa im to na kolo stane do kosika a usetria za benzin tuto vetu som si musel precita asi 6 krat aby som pochopil co to znamena
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 09. November , 2008, 21:19:11 » |
|
tuto vetu som si musel precita asi 6 krat aby som pochopil co to znamena
Aj ty ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 09. November , 2008, 21:21:27 » |
|
tuto vetu som si musel precita asi 6 krat aby som pochopil co to znamena
sice som ten cvicny test z mensy spravil na full, ale na hento som prikratky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 09. November , 2008, 21:21:34 » |
|
basak z hudby z marsu ma 30 w basove kombicko a ide cez linku a gitarista ma 15 watovy vox a drtia s hudbou z Marsu sme hrali tot nedavno a ani jeden a ani druhy nemali to, co pises
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|