pole
|
|
« kedy: 03. Apríl , 2008, 22:24:47 » |
|
Zdravim zalozili sme si skupinu. Volame sa Human Brain, Sobotu sme mali nas prvy koncert v KC Pezinok - predkapelu jeden taktiez zacinajucej kapely co hraju Indie rock. Hrame asi 5-6mesiacou zatial len prevzate veci. Pozrite video nahravku z koncertu (posledne 2 songy - zname pecky/odrhovacky: Paranoid, a Knocking on havens door) a okomentujte to dako ak sa paci pochvalte, ak nieco vytknite chyby. Budem rad za kazdy koment:) Tu to je ma to 20Mb -8min http://www.ulozto.sk/294999/none_02.wmvJa hram na bubony (asi pol roka Chalani Bassa a gitarista mali trochu blbe odposluchy nepoculi, ja som zas nemal svoje Amatky ale bicie boli kapely po nas teda nezvik..- teda brat v ohlad a zvukovo je to prve live nahrate kamerou nie studifka Ale myslim ze to nedopadlo najhorsie na prvy koncert
|
|
« Posledná zmena: 03. Apríl , 2008, 22:42:32 od pole »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 03. Apríl , 2008, 22:44:54 » |
|
V pohodicke Mal som moznost tiez takto hrat na bicie, ale som to odmietol, nech sa venujem svojej original kapele na plno, teraz mi je to aj kusok luto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 03. Apríl , 2008, 23:08:45 » |
|
Je to celkom pokrok od tej nahrávky čo som počul naposledy . Najmä čo sa bubeníka týka. Gitarista mal asi trocha trému alebo čo verím že vie aj lepšie ako predviedol hentam . Inak nasadenie bolo a pozitívna odozva publika tiež, takže ťažká pohoda .
|
|
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2008, 22:57:01 od yngsteen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 07. Apríl , 2008, 22:41:30 » |
|
No asi sa vam to nechcelo stahovat tak tu som to dal na youtube (bohuzial zabil zvuk aj obraz ale co uz) - paranoid - knocking - Black shabbath - iron man - Song 2 - Mama caming home A dalsie po kliknuti na meno uzivatela ale toto je vyber modla mna najlepsie zahratych (Alebo aspon mojich oblubenejsich ) AK mote pozrite povecte pochvali kritiku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 30. Júl , 2008, 10:38:11 » |
|
Podobnú kapelu som tu už pred časom zaregistroval, spoznali sa.. pole - čo sa dá vylepšiť, hádam počujete aj sami. Netreba sa tváriť hneď od začiatku navysoko ako poniektorí tu, ale pracovať na sebe a bude to ok..
|
|
« Posledná zmena: 30. Júl , 2008, 10:50:13 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 30. Júl , 2008, 10:45:05 » |
|
ale ved my nechceme odradovat ani nic...len sme si napisali svoje...nemusi sa to kazdemu lubit... chalani -napocuvajte si tie songy a az potom sa to ucte z tabov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 30. Júl , 2008, 10:48:18 » |
|
ale ved my nechceme odradovat ani nic...len sme si napisali svoje...nemusi sa to kazdemu lubit... chalani -napocuvajte si tie songy a az potom sa to ucte z tabov Takéto názory sú ok. Len nikoho netreba zbytočne urážať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 30. Júl , 2008, 10:56:58 » |
|
Nemám čo dodať, Piťu to vystihol pracne a presne. Nedajte sa odradiť a hlavne hlavu hore a cvičiť treba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 30. Júl , 2008, 11:14:41 » |
|
Ja si myslím že to bolo vcelku fajn, videl som len paranoida a ostatné od sabbathu nešli pustiť-registrácia asik. Ľudia sa bavili, mal som z toho fajn pocit. Veď na koho koncerte vybehol chlapík v štýlovom tričku AC DC na pódium a začal sa chytať za ftáka Toto je rakenrol A je trošku rozdiel keď sa na koncerte bavia pozvaný ľudia za stolami ako hentaký ACDC maníci
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 30. Júl , 2008, 11:29:38 » |
|
nie som profik, ale ohodnotim aj tak zvuk je na to ze nahravany kamerou velmid obry, paci sa mi. aj divaci sa bavia, cize super. na druhej strane, ten knocking je dost zly (gitra) vazne dost zly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 30. Júl , 2008, 11:32:17 » |
|
Mno, pokiaľ viem tak kapela na tom videu už neexistuje, na to že skúšali fakt len chvíľku to bolo dobré. S ich bubeníkom som raz chviľku jamoval, rozhodne má potenciál .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 30. Júl , 2008, 11:33:48 » |
|
Ja si myslím že to bolo vcelku fajn, videl som len paranoida a ostatné od sabbathu nešli pustiť-registrácia asik. Ľudia sa bavili, mal som z toho fajn pocit. Veď na koho koncerte vybehol chlapík v štýlovom tričku AC DC na pódium a začal sa chytať za ftáka Toto je rakenrol A je trošku rozdiel keď sa na koncerte bavia pozvaný ľudia za stolami ako hentaký ACDC maníci ten bol aj na nasom v schwartzovi...je to miestny stamgast, ktory sa najebe a toto robi na kazdej akcii, u nas to s nim vypadalo odost horsie...vid nase foto na myspace yngsteen -bubenik je odtial najlepsi!!! vazne... a pre uplnost, yngsteen, www.pezinrock.szm.sk
|
|
« Posledná zmena: 30. Júl , 2008, 11:34:57 od killya182 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 30. Júl , 2008, 11:42:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 30. Júl , 2008, 11:50:20 » |
|
Ok, opravím sa. Neexistuje v pôvodnom zložení. Vyjebali práve toho bubeníka :D :D :D. (Úplná klasika.)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|