Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 12:45:10
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako vystrihnúť gitarové sóla z mp3??  (Prečítané 2641 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« kedy: 05. Apríl , 2008, 14:00:09 »

Cafte Zdravíčko dufam ze tu takato tema este nebola...Chcem sa spytat ci niekto nevie o nejakej utilite alebo programe, ktora dokáže vystrihnut alebo aspon stisit solo v mp3 skladbach...odpiste pls ak niekto o takom niecom vie dik..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 05. Apríl , 2008, 14:03:43 »

nie, myslim, si, ze take nieco neexistuje...

jedine ak take tie karaoke utility... algoritmus predpoklada, ze spev je v presnom pomyselnom strede nahravky ako jediny nastroj (okrem basy a kopaku, ale tie su frekvencne uplne inde... ), takze vsetko, co je 100% totozne pre oba kanaly L/R sa potlaci do uzadia. tak sa da trochu potlacit spev... je predpoklad, ze by podobny algoritmus vedel potlacit aj solo za predpokladu, ze nie je prilis roztahane po stereobaze...

tolko teoria - prax nemam ziadnu. takze google a hladaj nejake karaoke pluginy alebo cosi podobne.
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 05. Apríl , 2008, 14:05:43 »

hladal som vzdy mi tam len vyhodi nejaku kokotinu na nahravanie spevu...dal som ze download karaoke utility
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 05. Apríl , 2008, 14:07:14 »

skus poprehladavat tuto stranku:

http://www.kvraudio.com/
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 05. Apríl , 2008, 14:10:29 »

diky moc skusim pozret...
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 05. Apríl , 2008, 14:21:50 »

kukam tam ale vobec tomu nerozumiem a neviem tam nic najst..nevies nejaku konkretnu utilitu?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #6 kedy: 05. Apríl , 2008, 14:31:41 »

Nie je to mozne, ziadny program ti solo vystrihnut nedokaze, pokial ho nemas v samostatnom tracku, alebo je presne v  strede a pod. Neexistuje, aby si naloadoval do programu mp3ku a on ti z nej vystrihol solo.

Inak podobna tema tu bola uz viac krat, vzdy niekto pride s touto sci-fi myslienkou :)

Mozno ale existuje nejaky vhodny program a k nemu sada znamych pesniciek, ktore su specialne nahrane pre tento ucel, aby sa z nich dali tie sola alebo spevy odstranit.

Skor by si sa mal zamerat na hladanie jam trackov, daju sa zohnat aj zname songy, ktore niekto nanovo nahral bez sola a podobne, niekde sa tu o tom pisalo a boli aj linky.

Ale zasa da sa solo zvyraznit, alebo potlacit aj rozumnou upravou EQ.
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2008, 14:32:42 od Martinlm » Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 06. Apríl , 2008, 17:04:13 »

to mi je jasne...mam vela jam trackov..ale akurat tie co chcem neviem najst
Zaznamenané
Gaťo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 219

« Odpoveď #8 kedy: 07. Apríl , 2008, 18:46:35 »

ak potrebujes tie podlkady len na jammovanie doma za pc tak si myslim ze ti pomoze program guitar pro v kombinacii s vyhladavacom typu 911tabs.com ti myslim celkom pomoze..

totizto pre tento program najst dost trackov a da sa tam bez problemov stisit akykolvek instrument...

snad som ti pomohol
Zaznamenané
arnysimilar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 480

« Odpoveď #9 kedy: 10. Máj , 2009, 21:09:06 »

Presne tak, takýto program neexistuje, lebo sa to proste nedá spraviť. Existujú takéto nahrávky. Napr. ja si teraz ťahám nahrávky bez doprovodnej či sólovej gitary z Line6 - je tam toho hafo .. už som naťahal 5 GB a 30 dňový trial sa pomaly blíži ku koncu. Nejaký rok - dva budem mať na čo hrať.  Bavím sa skvele Dúfam, že to čo stiahnem, pôjde aj po skončení trial, lebo ak nie, tak ma rachne. Prevádzať cca 500 súborov na wav sa mi nechce - chcelo by to nejakú automatickú dávku.
Ale aj mimo Line6 existujú takéto nahrávky, len sú dosť drahé a ťažko sa zháňajú.
Zaznamenané

Byť hlupákom je veľmi ťažké, pretože je veľmi veľka konkurencia...
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 23 otázok.