Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 16:34:12
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: METALHAMMER v elame  (Prečítané 998 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« kedy: 08. Apríl , 2008, 17:00:42 »

cafte zajtra 9.4 bude v ELAM-e v BA improliga.......budem tam hrat ako hudobny host cisto iba na akustike zopar pesniciek..takze ak niekto pojdete okolo tak sa mozte prist pozret... http://www.elam.sk/program/?title=2
Zaznamenané
load
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 80

« Odpoveď #1 kedy: 08. Apríl , 2008, 18:11:57 »

ako si ta nasli? a priprav sa na par piv.... ked si spomeniem ako tam niektori hudobni hostia ostali   Na zdravie!  Popiskujem si
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #2 kedy: 09. Apríl , 2008, 21:27:48 »

Metalhammer hra, hra, velmi dobre spieva, potom gitaru odklada a ide si sadnut vedla podia. Pokusam sa k nemu dostat, ale je tam tolko ludi, ze sa neda prejst. Telefon nedviha, nu z idem radsej robit diplomovku.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #3 kedy: 11. Apríl , 2008, 01:18:16 »

pre boha ziveho....mno..tak to je smola ze sme sa nestretli..ja som mal telefon u kamaratov aby ma na podiu nevyrusoval....smola.....mato keby som vedel tak hras so mno u clovece hehehe.....nie ja som mal posom kopu asik neprijatych..ale ja som im povedal ze nech dvihaju koho poznaju tak ja som potom nenesiel ziadne nepriate..ale teraz ke kukma tak simi fakt volalk..tak sory...... som nevedel ze tam budes...a som rad ze si ma tak pekne zhodnotil..... prid radsej 18 to je v piatok znovu do elamu mame koncert cela kapela.... a prihlas sa ku mne a a popijeme hadam potom co to.....
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 22 otázok.