Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 09:27:45
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Heritage  (Prečítané 3322 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« kedy: 17. Apríl , 2008, 12:12:39 »

Poznáte niekto tieto gitarky ? Nejaké skúsenosti a postrehy ?

* HERITAGE.jpg (24.02 KB, 385x533 - prehliadnuté 472 krát.)
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #1 kedy: 17. Apríl , 2008, 12:49:47 »

Hral som na ne v USA, Heritage zalozila cast odpadlikov z firmy Gibson ked prebralo momentalne vedenie iny smer ako mali zastancovia tradicionalizmu. Su to vyborne nastroje, napr aj Gary Moore mal jednu na koncertoch v 90tych rokoch.. ktovie, mozno mu to Gibson zatrhol.

Ale spat ku gitaram, vela ludi tvrdi ze su to pokracovatelia ery Shaw teda 83, 84 rok bez dutin v tele a podobne. Pouzivaju bud Seymoury alebo Lollar pickups, http://www.heritageguitar.com/models/H150CM.htm
http://www.heritageguitar.com/models/H157.htm

Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #2 kedy: 17. Apríl , 2008, 12:56:47 »

Dikes. Ponukal mi to minule jeden kamoš, ale chcel za to "majland", ako sú na tom cenovo ? Vypadalo to lepšie ako Gibson, ak to vôbec ide..
« Posledná zmena: 17. Apríl , 2008, 12:57:18 od RobG » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 17. Apríl , 2008, 13:00:39 »

poznam to len z katalogov a videl som to vo Frankfurte, ale neskusal. pokial si pamatam, tak ceny zacinaju niekde od Gibson Custom Shopu.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #4 kedy: 17. Apríl , 2008, 13:10:01 »

ako ktore, viem od 40 tisic vyssie. Snazia sa zvukovo aj kvalitativne drzat vyssie ako dnesna produkcia Gibsnu. Kvalita jednotlivych prvkov ma inu vahu pre kazdeho cloveka. Ja si myslim ze by si bol spokojny.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #5 kedy: 17. Apríl , 2008, 13:52:25 »

Funguje este ta firma? pred par mesiacmi som niekde cital ze zastavili vyrobu.
Gitary som nikdy nevidel nazivo, ale vyzeraju ako dobra alternativa ku Gibsonu. Nieco ako GL/Fender.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #6 kedy: 17. Apríl , 2008, 20:03:29 »

Klasicke Heritage su vynikajuce gitary, skonstruovane poctivejsie ako seriove modely Gibson, z najlepsich moznych dostupnych driev. To len tvrdim, co som sa docital. Bohuzial som este nemal tu cest ich skusat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #7 kedy: 08. Máj , 2008, 20:39:24 »

Vôbec sa mi nepáči tvar hlavy, taky tfuj tfuj  ?§!.
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #8 kedy: 08. Máj , 2008, 21:30:50 »

Vôbec sa mi nepáči tvar hlavy, taky tfuj tfuj  ?§!.

A pri tom je z funkcneho hladiska lepsi ako tvar hlavy Gibson.
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #9 kedy: 08. Máj , 2008, 21:33:56 »

hm a to som si myslel ze aspon Vintage su trochu originalne gitary, uz je jasne kde sa nechali inspiraovat..
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #10 kedy: 05. Apríl , 2013, 00:56:58 »

na nemeckom ebay som pri hladani Gibsonu narazil na toto http://www.ebay.de/itm/The-Heritage-H150-Les-Paul-Standard-Tobacco-Burst-Custom-Shop-Quality-/271180009715?pt=Gitarren&hash=item3f239690f3

tie Heritage gitary vyzeraju celkom dobre a myslim, ze cena je tiez fajn...
Zaznamenané

WEIRD THRASH
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #11 kedy: 05. Apríl , 2013, 02:13:46 »

chod do toho, mila zmena. to si pridem potom aj vyskusat :) ale ta hlava je otras
Zaznamenané
exhumer
stály hosť

Egatimer

« Odpoveď #12 kedy: 05. Apríl , 2013, 06:09:09 »

Hlava je skareda, ale mozno by si clovek zvykol. Keby som do toho isiel, tak by som najprv musel nieco predat lebo uz mam toho vela.
Zaznamenané

WEIRD THRASH
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #13 kedy: 05. Apríl , 2013, 08:23:32 »

Hral som na tomto modeli, popravde ma to moc nenadchlo. Bola pomerne tazka a spracovanim na urovni Gibson USA. Za tu cenu ziaden zazrak. Skor je to taka legenda, ze stara Kalamazoo fabrika a zamestnanci atd...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
exhumer
stály hosť

Egatimer

« Odpoveď #14 kedy: 05. Apríl , 2013, 08:40:04 »

Hral som na tomto modeli, popravde ma to moc nenadchlo. Bola pomerne tazka a spracovanim na urovni Gibson USA. Za tu cenu ziaden zazrak. Skor je to taka legenda, ze stara Kalamazoo fabrika a zamestnanci atd...
aspon sa tym nemusim zaoberat :)
Zaznamenané

WEIRD THRASH
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.