Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 15:56:46
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: QUEEN tour 2008  (Prečítané 5807 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« kedy: 18. Apríl , 2008, 08:19:47 »

28.10 Budapest, 31.10. Praha, 1.11. Vieden.

RT BM a PR ohlasili ze idu tvorit do studia nove veci. No zbohom. Akoze vyjde studiovy album Queen kde nebude Freddie ale dajaky bigbiťák Palo R. Coho sme sa to dozili. Nech si konceruju s kym chcu ale toto. Vela fanusikov ich za to zatracuje.
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2008, 08:21:56 od Viktor » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 18. Apríl , 2008, 08:22:47 »

Prečo? Počul som nejaké veci s Rodgersom a nie je to zlé, len iné ako starý Queen s Freddiem. Samozrejme Freddie bol len jeden, ale život ide ďalej a bola by škoda, keby takí páni muzikanti skončili s hraním nadobro. Nech sa im návrat podarí!
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #2 kedy: 18. Apríl , 2008, 08:33:38 »

bez fredieho je to uplny nezmysel...ako parpli bez blackmoora..je to taka parodia na queen...mne sa pači mayov solovy koncert ale neberem to ako Q
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #3 kedy: 18. Apríl , 2008, 08:39:00 »

Počul som nejaké nahrávky s P.Rodgersom. Výborný sound aj spev. Ja som sa na to nedíval ako na náhradu Freideho. Toho nenhradí nikto. inak Purple som videl minuý rock v BA a ten Morse je veľký sympoš, okrem toho že je virtuozo....nie ako ten zdutý Blackmore. Na ten QUEEN určite pôjdem..
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 18. Apríl , 2008, 08:39:10 »

No neviem, Joe ... počul som aj Parplov so Stevom Morseom (a so symfoňákom) a hrali skvele. Tvrdiť, že je to o ničom, mi pripadá dosť prehnané. Jeden skvelý inštrumentalista odišiel a nový rovnako nadupaný prišiel. Už iné je to trebárs u Nightwish, kde Anette zďaleka nedosahuje Tarjinu úroveň (na CD to moc nevidno, ale na live je to až moc citeľné).
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2008, 08:40:04 od Predator » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 18. Apríl , 2008, 08:50:50 »

ste si este nezvykli? sak aj setky aparaty su nap1cu len marshall je dobry  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #6 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:00:46 »

Tak teda Steve Morse je o triedu lepší muzikant ako hviezda Blackmore. A na ten nový Queen sa celkom teším. Jasné, že Rodgers nieje náhrada Freddieho, ale myslím si, že to ani nikto neočakáva. Páni vedia, baví ich to spolu a vzhľadom na ich minulosť tá nová nahrávka určite nebude zlá.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #7 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:01:07 »

No neviem, Joe ... počul som aj Parplov so Stevom Morseom (a so symfoňákom) a hrali skvele. Tvrdiť, že je to o ničom, mi pripadá dosť prehnané. Jeden skvelý inštrumentalista odišiel a nový rovnako nadupaný prišiel. Už iné je to trebárs u Nightwish, kde Anette zďaleka nedosahuje Tarjinu úroveň (na CD to moc nevidno, ale na live je to až moc citeľné).
Nightwish mi je uprdele to mi nič nehovori može tam hrat aj spievat pre mna aj aranka romka a nemikne mi nožkou.....ja nehovorim že Morse je zly gitarista naopak simpaticky virtuoz,  ale že to neni purple ..bol som na nich a odišiel som na pivo...bol to pekny koncert ale pivo malo vačšie gule...a tem marshall videl som Morsa hrat na marshall a hralo mu to ovela lepšie ako to ujačane pivičko...ked ide o to mne sa pači Marshall,Vox,Hiwatt,Fender atrochu bugi na tie pilky...ostatne aparaty pre mna nemusia vyrabat Na zdravie!
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #8 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:02:52 »

zabudol si na Orange.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #9 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:03:31 »

Tak teda Steve Morse je o triedu lepší muzikant ako hviezda Blackmore. A na ten nový Queen sa celkom teším. Jasné, že Rodgers nieje náhrada Freddieho, ale myslím si, že to ani nikto neočakáva. Páni vedia, baví ich to spolu a vzhľadom na ich minulosť tá nová nahrávka určite nebude zlá.
to je pravda...blackmoore je super z tej starej doby...dnes je morse trochu inde...ale stary purple made in japan je u mna najlepši lajf koncert na svete Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #10 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:04:21 »

zabudol si na Orange.
nezabudol to je zvuk na britsky pop  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #11 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:04:40 »

ostatne aparaty pre mna nemusia vyrabat Na zdravie!
a tvrdil niekto, ze ich vyrabaju pre teba?  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #12 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:06:07 »

nezabudol to je zvuk na britsky pop  Bavím sa skvele
To je tvoja parketa  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #13 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:07:37 »

Súhlasím, že hoci je ten Morse GOLD, nie je PURPLE... ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #14 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:08:41 »

a tvrdil niekto, ze ich vyrabaju pre teba?  Bavím sa skvele Na zdravie!
všetci ... Bavím sa skvele
chlapci mne to je 5" na čom hram lebo všetko hra rovnako zvuk je v prstoch ...Hudec že?Huh!
ja sa tu chodim zabavit kto ma pozna mi videl skoro každy aparat..aj pivo, laney, engl,dokonca som hral do mixu na behringer vamp a muzikanti neverili že to tak dobre hra....marshall ma najkrajšie logo a oto ide...nečerte to tak strašne
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.