styrioci
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:10:27 » |
|
všetci ... chlapci mne to je 5" na čom hram lebo všetko hra rovnako zvuk je v prstoch ...Hudec že? ja ti verim...ja ked sa pichnem do hocakeho ampu, tak hra na kkt a to teda neverim, ze by boli vsetky zle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:10:35 » |
|
dnes budem v tejto teme suhlasit s džouom...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:10:40 » |
|
by ste sa vsetci cudovali co vsetko bolo nahrane na behringer vamp2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:14:18 » |
|
Juro Kupec cez Vamp nahral väčšinu No Name, Kirschner, Tublatanka, re-make.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:19:12 » |
|
dnes budem v tejto teme suhlasit s džouom... posielam ti pivo nevipni sa chalani ten Nightwish čo je za kapelu ???to sa niekomu pači?? ja ked to poťujem sa mi vypnu uši tak neviem ake to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:22:43 » |
|
mne sa pacil japonsky ludovy orchester ked hral smoke on the water. odkaz je niekde v teme bulgarian music idol. pockajte si na refren . na ten queen asi pojdem. zive hrania su fajn, ale napad robit album do studia s inym spevakom sa mi nepaci. queen bez fredieho je ako metalinda bez drapaka. ako nightwish bez tharii, aj ked chladny sever nikdy nema v hudbe iskru. v deep purple sa mi morse viac paci nez blackmoore. blackmoore sa mi zas viac paci v kapele rainbow. ( inac aj ja mam teraz kapelu Dúha. Keby ste videli aký obal som spravil na demo. Jak z roku 82. modrá obloha s dúhou a velký nápis dúha no do popstar nas nakoniec nevybrali. ) morse dal tomu purple trocha zmyselnejsie gitary, viac rozmysla nad solami co pekne tam zahrat. z blackmoora mam pocit ze len behal sialene po hmatniku. orange pre mna bude vzdy len mobilny operator. kombá orange by som koli tej farbe dal do detskeho kutiku v supermarketoch nech si tam deti hraju na gitare. Vamp ? To som este nepocul.
|
|
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2008, 10:04:40 od Viktor »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:26:38 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2008, 09:29:10 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:30:45 » |
|
všetci ... chlapci mne to je 5" na čom hram lebo všetko hra rovnako zvuk je v prstoch ...Hudec že? ja sa tu chodim zabavit kto ma pozna mi videl skoro každy aparat..aj pivo, laney, engl,dokonca som hral do mixu na behringer vamp a muzikanti neverili že to tak dobre hra....marshall ma najkrajšie logo a oto ide...nečerte to tak strašne no len sa uz tolko sam nevychvaluj,posobi to dost nedoveryhodne ...sak pridi uz konecne do ziaru,pustim Ti Metallicu a chcem vidiet,ako budes hrat na mojom tranzistorovom prditku a vymackas odtial ten Mesa zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:34:30 » |
|
mne sa pacil japonsky ludovy orchester ked hral smoke on the water. odkaz je niekde v teme bulgarian music idol. pockajte si na refren . na ten queen asi pojdem. zive hrania su fajn, ale napad robit album do studia s inym spevakom sa mi nepaci. queen bez fredieho je ako metalinda bez drapaka. ako nightwish bez tharii, aj ked chladny sever nikdy nema v hudbe iskru. v deep purple sa mi morse viac paci nez blackmoore. blackmoore sa mi zas viac paci v kapele rainbow. ( inac aj ja mam teraz kapelu Dúha. Keby ste videli aký obal som spravil na demo. Jak z roku 82. modrá obloha s dúhou a velký nápis dúha no do popstar nas nakoniec nevybrali. ) morse dal tomu purple trocha zmyselnejsie gitary, viac rozmysla nad solami co pekne tam zahrat. z morsa mam pocit ze len behal sialene po hmatniku. orange pre mna bude vzdy len mobilny operator. kombá orange by som koli tej farbe dal do detskeho kutiku v supermarketoch nech si tam deti hraju na gitare. Vamp ? To som este nepocul. ja som bol včera ako DUHA ale to je rakenrol.....mna nebavia vyhravačky lebo ich robim a pre mna to nieje vzacne ...Queen je moja srdcovka... mne už pripadaja neoriginalne tie kapely bez dominantnych členov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:35:56 » |
|
ak myslite predzosliovac behringer tu malu vecicku, ja to pouzivam na basu. je to maly zazrak, pichnem to do mixu a hra to cez PA lepsie nez mnohe basove aparaty s velkymi parametrami a silnymi názvami znaciek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:36:29 » |
|
no len sa uz tolko sam nevychvaluj,posobi to dost nedoveryhodne ...sak pridi uz konecne do ziaru,pustim Ti Metallicu a chcem vidiet,ako budes hrat na mojom tranzistorovom prditku a vymackas odtial ten Mesa zvuk nehram metallicu lebo oni tiež nehraju moje veci a nehram na prditka to si hraj ty.....nikdy nepochopiš....včera som tam bol ale nemam čas na kokotiny škoda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 18. Apríl , 2008, 09:37:56 » |
|
morse dal tomu purple trocha zmyselnejsie gitary, viac rozmysla nad solami co pekne tam zahrat. z morsa mam pocit ze len behal sialene po hmatniku.
chcel si asi povedat ze blackmore behal nezmyselne po hmatniku..... prave to robilo z deep purple tu nesmrtelnu kapelu....preto si ich vseci pamataju....kto by si pamatal songy ako highway star,child in time a ine keby tam nevypekal jak blazon....bola to podstata ich hry....nesrali sa s tym...valcovali....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Apríl , 2008, 10:03:19 » |
|
... valcovali ? ... to mi pripomína text manowar " .. what other band play , Manowar kills ! "
ja som pocuval deep purple ale uz som z toho vonku. nejak sa mi prekrystalizoval vkus. alebo ma to jednoducho omrzelo pocuvat. no stravil som s tou hudbou dost casu, brnkal som si s ich skladbami na base. je to standarda ked sa niekto uci hrat na gitaru / basu. teraz by som si skor vypocul morseove solove veci. Roberto mi take pustal. Vtedy som nemal dvd prehravac ani pocitac, tak sa s nim skontaktujem koli tomu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Apríl , 2008, 12:22:57 » |
|
... valcovali ? ... to mi pripomína text manowar " .. what other band play , Manowar kills ! "
ja som pocuval deep purple ale uz som z toho vonku. nejak sa mi prekrystalizoval vkus. alebo ma to jednoducho omrzelo pocuvat. no stravil som s tou hudbou dost casu, brnkal som si s ich skladbami na base. je to standarda ked sa niekto uci hrat na gitaru / basu. teraz by som si skor vypocul morseove solove veci. Roberto mi take pustal. Vtedy som nemal dvd prehravac ani pocitac, tak sa s nim skontaktujem koli tomu.
pre mna je naj naj solo všetkych šias CHILD in TIME...to nezahra po sebe ani on to, je solo sol...ma gule jeschopny hrat jeden box dokola a ma to gule nik iny to nedokaže ked som počul satroša hrat tuto vec, zbil by som ho za to popkornaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Apríl , 2008, 12:39:41 » |
|
S tym Cild in time ma 100000% pradvdu, bol som si to pustit aby som si to osviezil. Cista smrt!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|