rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« kedy: 06. Máj , 2008, 15:43:01 » |
|
co Ta viedlo ist cestou takejto gitary a nie nejakeho modelu Stratu od Fendru ?
edit: oddelena tema z inej debaty
|
|
« Posledná zmena: 07. Máj , 2008, 00:48:34 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 06. Máj , 2008, 17:09:46 » |
|
Za 32 mas usa ake len chces. a nie produkt domaceho drevorezcu... Ale to je moj problem, nie tvoj. Ja by som to v zivote nedal. Idem do Brna pre usa strat za 19.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 06. Máj , 2008, 17:17:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 06. Máj , 2008, 17:26:27 » |
|
Nuz, fakty su fakty. Nasi domaci vyrobcovia tusim nezaregistrovali, ze dolar uz davno nie je 35 korun.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 06. Máj , 2008, 18:03:11 » |
|
To s tym predsa nema nic. Kto chce handmade nastroj od gitara, musi si priplatit za tu pracu, tak je to vsade v zapadnom svete.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 06. Máj , 2008, 18:21:00 » |
|
Velmi pekny kus . Pacia sa mi nastroje , na ktorych je vidiet prirodnu farbu dreva .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. Máj , 2008, 18:21:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. Máj , 2008, 18:35:14 » |
|
Velmi pekna gitara. Je uplne jednoducha ,ze uz ani jednoduchsia nemoze byt. Hlavne sa mi paci ze je robena ako jeden kus a nevyprdol ju daky tonovy stroj ,ktory ovlada daky najebany amik a asi ani nevie kto je hendrix. Ja viem ze v letakoch Lea sa pise daco ine ,ale to sa asi iba pise. Urcite ma vacsiu ,ako materialnu a modnu hodnotu. Drzim paste a nech hra jak mali Boh...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. Máj , 2008, 18:38:43 » |
|
No palce samozrejme držíme všetci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Máj , 2008, 18:43:16 » |
|
A preco nie? Gitarari si vacsinou za pracu uctuju 20000 SKK + material... PS: Inak mne to telo trochu spracovanim pripomina basgitaru od Warwicka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Máj , 2008, 18:48:50 » |
|
Mne je jedno ci clovek co robi straty v amerike vie kto je hendrix. mam ho celeho v pazi. Ked na gitaru miestneho hobbystu bude hrat svetova PRVA liga moze si sa svoje pokusy pytat peniaze inak za homemade co sa podobaju originalu, zaplatim homemade peniazmi, tiez sa celkom podobaju originalu ale su lepsie, dal som do nich svoju dusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Máj , 2008, 18:51:56 » |
|
100 +1 bodov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Máj , 2008, 18:52:18 » |
|
Mne je jedno ci clovek co robi straty v amerike vie kto je hendrix. mam ho celeho v pazi. Ked na gitaru miestneho hobbystu bude hrat svetova PRVA liga moze si sa svoje pokusy pytat peniaze inak za homemade co sa podobaju originalu, zaplatim homemade peniazmi, tiez sa celkom podobaju originalu ale su lepsie, dal som do nich svoju dusu.
co sa rozculujes ? vsak to je trh - ponuka - dopyt... pokial tuto chalan chcel kupit gitaru od mistneho cloveka a ten si vypytal tolko a tolko love a chalan mu ich dal a este je navyse spokojny, tak je vsetko v uplom poradku a ziadna svetova liga ani homemade peniaze do toho nijakym sposobom nezapaduju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Máj , 2008, 18:52:42 » |
|
100 +1 bodov a so mnou si nestrngnes ? co mam malo bodov ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. Máj , 2008, 18:56:04 » |