Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 06:25:28
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 27 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hand made vs. fabricke gitary  (Prečítané 76884 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #150 kedy: 08. Máj , 2008, 09:53:46 »

Kto da 47 da domaci vyrobok by mal urgentne vyhladat odborneho lekara.
Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #151 kedy: 08. Máj , 2008, 09:58:07 »

Kto da 47 da domaci vyrobok by mal urgentne vyhladat odborneho lekara.

kto dá 100000 za Fender Custom je prachatí retard ja verím gitarárom tak ako verím aj maníkom vo FEndri vod sú to len ludia u fendru platíš dosť aj za značku a tradíciu  Žmurk a mi povedz že to neni pravda
« Posledná zmena: 08. Máj , 2008, 10:00:52 od C3llario.HQ » Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #152 kedy: 08. Máj , 2008, 10:05:14 »

Aj ferrari platis za kvalitu a tradiciu.
ale snad to pojde liecit ambulantne. ale davat na custom shop EMG je tiez mila uchylka...
Zaznamenané

Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #153 kedy: 08. Máj , 2008, 10:08:21 »

No lenze doba, kedy custom shop fender vysiel na 100 000 sk je davno prec :) A ked chce Sivcak iba za dosku na gitaru 15 000 sk ako pises, tak jeho doba sa tiez skoro pominie :)
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #154 kedy: 08. Máj , 2008, 10:11:47 »

Tak, tak.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #155 kedy: 08. Máj , 2008, 10:20:25 »

ale davat na custom shop EMG je tiez mila uchylka...

Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #156 kedy: 08. Máj , 2008, 10:23:17 »

vecer pivko?
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #157 kedy: 08. Máj , 2008, 10:29:19 »

presne aparat ma jačat potom ho je počut nielen vidiet....v študiu pri nahravani je to naj..počut..ked si nastavim pekny gulaty zvuk tak na nahravke je ubasovany huhlak...musime to nastavovat podla zvuku z odposluchov nie aparatu

Ja som mal ten samý problém, keď som používal SM-57 - ten mikrák zvuk dosť zaguľatí, a keď je guľatý sám o sebe, tak je z neho po nazvučení cez tento mikrofón veľká huhla. Odkedy som si zvykol miesto neho dávať kondenzátorovú veľkomembránu M-Audio Novu, tak nemám ten problém - nastavím si zvuk "tak akurát", ani nie ujačaný, ani nie zahuhlaný, a z odposluchov mi lezie zhruba približne to isté, rozdiel neni veľký. Každý kondenzátorák je viacmenej rovný, a tak neni problém s tým, aby to zo záznamu znelo výrazne ináč ako v reále.
« Posledná zmena: 08. Máj , 2008, 10:29:58 od Predator » Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #158 kedy: 08. Máj , 2008, 10:36:19 »

A ked chce Sivcak iba za dosku na gitaru 15 000 sk ako pises, tak jeho doba sa tiez skoro pominie :)

a co si mislíš kolko stojí také kvalitné drevo pár roov poriadne vysušené? my máme v rodine priemisel na nábitok tak viem kolko asi stoja take dosky :D
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #159 kedy: 08. Máj , 2008, 10:40:14 »

exoticke dreva stoja nejake tie prachy...keby si to chcel vo fender custom shope, tak nezaplatis za tu fosnu 15k ale mozno 2x viac..ak to nie je este malo  :) Zdravíčko Na zdravie!

kazdy nech si kupuje a hra na tom, na com chce...len nevidim jediny rozumny dovod, preco by robene gitary nemohli hrat rovnako dobre ako drahe znackove... Na zdravie! pozrite si ceny robenych gitar na zapade, su tam daleko vacsie sumy..  :)
znackove gitary su tiez predrazene jak hovado a nikomu to nevadi, lebo si povie, ze plati za znacku a tradiciu...  Som metlak co ked chcem zaplatit za poriadny nastroj podla mojich predstav a znacku mam u prdele?
jasne, su zavedene rokmi overene kombinacie bla bla bla..ale co ked nechcem klasicky strat, LP, SG...?  Na zdravie!

a mozno je to len o uhle pohladu. jedna strana na to pozera ako bezny spotrebitel, kde za cenu znackoveho nastroja ma moznost dat si vyrobit nastroj podla poziadaviek. druha strana na to pozera ako obchodnici, kde znackove nastroje si drzia svoju cenu...len si nie som celkom isty ci si tu cenu nedrzia aj robene nastroje (ale nie u nas)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #160 kedy: 08. Máj , 2008, 10:40:37 »

vecer pivko?

Vyzera to tak, len neviem este kedy, musim toho dnes stihnut dost.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #161 kedy: 08. Máj , 2008, 10:43:17 »

znackove... Na zdravie! pozrite si ceny robenych gitar na zapade, su tam daleko vacsie sumy..  :)

Iba jazzove. Ver tomu, ze ine nie, nikto by ich nekupil. Jazzmani maju casto specificke poziadavky. Na zapade su inak ludia podstatne vacsi brandisti ako u nas, kedze maju viac peniazkov. Nikto tam nepojde po nejakom homemade od neznameho vyrobcu zo statu o ktorom ani nevie ze pomaly existuje. Vynimkou je osobne stretnutie vyrobcu s nejakym hudobnikom, ktoremu sa zapaci nejaky konkretny vyskusany kus.
Zaznamenané

C3llario.HQ
pravidelný návštevník

« Odpoveď #162 kedy: 08. Máj , 2008, 10:44:58 »

znackove gitary su tiez predrazene jak hovado a nikomu to nevadi, lebo si povie, ze plati za znacku a tradiciu... Som metlak co ked chcem zaplatit za poriadny nastroj podla mojich predstav a znacku mam u prdele?....

Na zdravie! Bravooo
« Posledná zmena: 08. Máj , 2008, 10:46:28 od C3llario.HQ » Zaznamenané
Juraj_T
pravidelný návštevník
Príspevkov: 623

« Odpoveď #163 kedy: 08. Máj , 2008, 11:37:15 »

exoticke dreva stoja nejake tie prachy...keby si to chcel vo fender custom shope, tak nezaplatis za tu fosnu 15k ale mozno 2x viac..ak to nie je este malo  :) Zdravíčko Na zdravie!

Ale no, fender pri svojom odbere ma akukolvek dosku za smiesne peniaze. Pozri si napr. stranku warmoth, tam si kupis za 15k pomaly hotove nalakovane telo na strat / tele z akejkolvek fajn dreviny. Proste suma ktoru pyta Sivcak za gitaru je pri dnesnom kurze dolara a dostupnosti gitar z USA absurdna. 
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #164 kedy: 08. Máj , 2008, 11:46:03 »

Ved ich nehcajme nech si hraju na tych hobby pokusoch. Ja im nenutim svoje gitary oni nech mi nenutia tie domacke vyrobky. Nech idu vecer na pivo co niekto doma robi a odvezu sa tam autom co tiez niekto po veceroch pozvaral. A tesia sa aki su oroginalni a ako vydrbali s americanmi.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 27 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.