Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 21:56:04
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ako sa Vam pacil Finalovy koncert Blastbeatu??+ stahuj ukazky finalovych kapiel  (Prečítané 10495 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #30 kedy: 10. Máj , 2008, 13:01:43 »

nie je zaplatené....nie "neni"

Bavím sa skvele Bavím sa skvele to si uz vazne nemal co napisat Zdravíčko
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

Barbar Onan

« Odpoveď #31 kedy: 10. Máj , 2008, 13:02:00 »

nie je zaplatené....nie "neni"

si obycajny sedlak a kolotocar. stavim sa ze keby si mal trosku penazi tak si kupis ojazdene bmw alebo feldu rok.vyr 2000 a budes ju tunovat.
Zaznamenané

Si píš!!!!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #32 kedy: 10. Máj , 2008, 13:05:56 »

Snazis sa byt vtipny a pritom ani nevies, ako to chodi. Kupuju sa Skodovky 120tky a podobne a tie sa tunuju, kdeze BMW ;P
Zaznamenané

Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #33 kedy: 10. Máj , 2008, 13:35:19 »

Snazis sa byt vtipny a pritom ani nevies, ako to chodi. Kupuju sa Skodovky 120tky a podobne a tie sa tunuju, kdeze BMW ;P

omyl najvacsi kolotocaritunuju ojazdene bavoraky ktore kupia ako srot po buracke. Ide to na picu, vyzera na picu, ale hlave ze na to zbali cigane na kolotococh. skody 120 maju aspon styl.
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #34 kedy: 10. Máj , 2008, 14:57:57 »

omyl najvacsi kolotocaritunuju ojazdene bavoraky ktore kupia ako srot po buracke. Ide to na picu, vyzera na picu, ale hlave ze na to zbali cigane na kolotococh. skody 120 maju aspon styl.
ja budem jazdit na bmw, a ty si jazdi na 120...jak keby to kua nebolo jedno dpc ha ha ha
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Tomino
pravidelný návštevník

Barbar Onan

« Odpoveď #35 kedy: 10. Máj , 2008, 18:10:04 »

ja budem jazdit na bmw, a ty si jazdi na 120...jak keby to kua nebolo jedno dpc ha ha ha

sak hej.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #36 kedy: 11. Máj , 2008, 01:03:06 »

nie je to jedno Žmurk

inak prve dojmy z blastbeat-finale: velmi mila akcia, navstevnost cca ako na guitarfeste, i ked dost odlisne publikum. zvuk velice gucovity, hlavne vdaka miestnosti a snahe silit basu do uplneho kanalu, gitary zalezali hlavne od kapiel. osobne povazujem za najlepsiu kapelu vecera kamorthon z hladiska prednesu. co sa tyka guli, tiez im nic nechybalo ale vlastny xicht mali silnejsi the paranoid, ktori aj napriek tomu, ze spevak dost casto netriafal tony, vyhrali. inak tam bolo velmi mnoho dobreho, hlavne vzhladom na vyhranost kapiel. publikum ocenilo ako kapelu vecera punk funk genius. u nich to tahali hlavne vyborni bicman a basak. program bol trosku rozvlacny, organizacia mohla byt presnejsia v detailoch, ale celkovo vydarena akcia a na prvy rocnik dopadla podla mna fajn.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #37 kedy: 11. Máj , 2008, 01:10:59 »

mam z toho dobry pocit. paranoid mali super gitaristu len boli tak nahlas ze sa to nedalo vydrzat. kamorthon ma prijemne prekvapili. punk funk genius podla mojho ocakavania velmi vysoko. este sa mi pacili the reason a next page. sunny bol riadny pruser, brain in the cage hrali asi 10 minut a zvucili sa pol hodinu... dobra akcia. Na zdravie!
Zaznamenané
Blastbeat
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #38 kedy: 11. Máj , 2008, 02:51:28 »

Ahojtee vsetciii:))dakujem za kommenty tym, ktori tam boli a ohodnotili nas koncert.)zvuk nam vobec nvysiel to priznavam boli st ym dost velke problemy because of ..you know.))kazda z tych kapiel by vyznela omhoho lepsie keby mali lepsie zvucenie...nuz raz sa zvuk podari ako nam ukazali tito zvukatri n novych zamkoch v milenium hale tam to bolo bvyborne nazvucene ..ale tu s tym mali dost problemy..nuz ale myslim ze aj naprike vasim pripominekam sme to zvladli a ako sa hovori clovek sa uci na vlastnych chybach :))som rad ze ste prisli povzbudit kapely aj oni aj my sme to velmi ocenili vas zaujem.) inak ja som mal nastarosti to "  moderovanie" viem ze to asi nebolo bohvie co ale ked aj clovek maka od 10:00 rana tak to tak vyzera..snazil som sa hlavne zapojit vas divakov do nejakych zaujimavych sutazi..ak vam to prislo nudne alebo nezabavne ...mrzi ma to..ale prislo mi  to ako naj sposob zabavit a udrzat ludi tam kym sa nazvucia kapely.)myslim ze kazdym  nasim koncertom a vsetkym co robime v BlasBeate ideme hore a ze sa to postupne zlepsuje.,) Som za vodou kámo
 V kazdom pripade dolezita je vasa podpora a ked bude a najde sa aj vas zaujem tak Hudba na Slovensku ma velku sancu ist viacej dopredu a otvorit prietor aj pre kapely tohto typu ako napriklad dnes Som metlak
Ja vam za cely tym Blastbeatu este raz velmi pekne dakujem ze ste prisli a podporili  nas.)))

PS: ti co ste tam boli a videli ako funguje BlastBeat tak uznate ze o nejakom podplacani a korupcii nie je pekne hovorit a dost nas mrzi ze si to ludia myslia lebo sutaz isla vdaka nadseniu mladych ludi najst kapely a pomoct im dostat sa vyssie.) Žmurk
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #39 kedy: 11. Máj , 2008, 08:39:05 »

PS: ti co ste tam boli a videli ako funguje BlastBeat tak uznate ze o nejakom podplacani a korupcii nie je pekne hovorit a dost nas mrzi ze si to ludia myslia lebo sutaz isla vdaka nadseniu mladych ludi najst kapely a pomoct im dostat sa vyssie.) Žmurk
Ale ved to tu nebolo pisane urcite seriozne, niekto si len musel "pichnut".

Vcerajsok bol fakt vydareny po vsetkch strankach. Jedine snad co chybalo, aby to posobilo uplne 100%profi, tak bola prezentacia clenov blastbeatu na podiu. Tam to mohlo byt trochu "ucelenejsie", ale v podstate to je uplny detail a uz len zbytocne rypem.  Popiskujem si
« Posledná zmena: 11. Máj , 2008, 08:39:32 od Misko » Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #40 kedy: 11. Máj , 2008, 09:11:47 »

nakoniec som nemohol dojst, co uz, ako pocuvam tak skoda ze som nebol... Smútim
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
BLEACH
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #41 kedy: 11. Máj , 2008, 10:06:27 »

vitaz uz je znamy?  :G
ja som vcera odisiel po pfg tak neviem
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #42 kedy: 11. Máj , 2008, 10:12:34 »

jasne vyhlasili ho este pred lavagance.

1. - the paranoid
2. - the reason
3. - brain in a cage

inak lavagance neboli nasrati? myslim ze nie su zvyknuti na take zaobchadzanie ze sa zazne svetlo v sale a po troch pesnickach s aim povie nech idu prec lebo je vela hodin...
« Posledná zmena: 11. Máj , 2008, 10:12:59 od Locksmith » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #43 kedy: 11. Máj , 2008, 11:25:45 »

snazil som sa hlavne zapojit vas divakov do nejakych zaujimavych sutazi..ak vam to prislo nudne alebo nezabavne ...mrzi ma to..

absolutne to neries, lubo. to moderovanie bolo uplne v poriadku. ludia proste potrebuju aj vypadnut, zafajcit si, prebrat kapelu, takze je jasne, ze cez tie prestavky ti tam vsetci nezostanu. podla mna to bolo zmaknute organizacne celkom fajn, mozno casovo vam to trochu nevyslo, tam ste si mali strazit kazdu minutu a aj slizakom vysvetlit kolko maju na zvucenie a na vystupenie, podobne ako aj ostatnym kapelam a dbat na to od zaciatku. mozno, ze ten zaciatok o siedmej bol prineskoro, ked si vezmes vekovu kategoriu publika - vacsina sa pobrala na posledne autobusy pred jedenastou.

a mohol by si nam prezradit, kolko bolo ucastnikov. cislo uz urcite vies.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Blastbeat
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #44 kedy: 11. Máj , 2008, 11:57:12 »

tak priznam sa ze cislo kolko bolo ludi zatial neviem bo zvysok mojho timu este chrape:)) a listky mali na starosti ini .)Podla mna je prirodzene ze casove sklzy pri 10 kapelach su a budu a ver ze sme aj horkyze a  aj ostatnym kapelam s ktormyi sme boli uz treti a s niektorymi az strvty koncert vysvetlili ako si predstavujeme prestoje a ze to ma byt rychlo ..ja som bol dost casto v backstage a poviem ti ze vela z tych kapiel normalne stalo s cinelami a hajtkami v rukach kym dohra kapela pred nimi aby mohli vybehnut na podium a rychlo sa nastavit a nazvucit..u mna maju pochvalu vsetky kapely lebo v tomto nas naozaj respektovali ...niektore sa nezvucili ani 5minut co bolo dost rychlo ...mali sme ludi na kazdej pozici a  jedna z nich bola hovorit kapelam kedy maju ist ako dlho sa maju zvucit a tak.. v tomto nebol problem ..len tam boli zadrheli ze nemali hlavu na combo napriklad a tak sme museli rychlo zhanat niekoho kto im ju pozicia ked im tam nesedela a tak...
ja som len rad ze sa vam pacili kapely lebo to je pre nas tiez dolezite okrem organizacnej stranky   Som metlak
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.