Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 09:50:42
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kiss/35.ann tour  (Prečítané 8118 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« kedy: 14. Máj , 2008, 00:18:15 »

Nemal som pocit ze odchadzam z koncertu, ale ze som bol svedkom velkej historickej udalosti.
Solo gitarista bol pre mna neznamy clovek. Proste niekto novy v kapele, ktoreho meno nebolo jasne ani s podpisu v programe, ale velmi dobre zapada do kapely. Na bicie hral eric singer. Mal dobre solo. Hrali hlavne starsie skladby.
Na uvod pred spadnutim opony znela skladba won t get fool again ci ako sa to vola od skupiny The Who. Kiss potom kusok z tejto skladby hrali uprostred skladby lick it up. tie ich bedne na podiu tvoria dve poschodove steny na oboch stranach. ohnostrojov pouzili celkom dost, ale neprehanali to s tym. mal som sedenie presne oproti podiu, odteraz budem chodit asi hlavne takto, perfektna poloha. wiener stadthalle je jedna z najlepsich koncertnych hal. aj preto ze tisice ludi sa vedia uplne plynule bez statia dostat dnu aj von za par minut. viac krat lepsie ist do viedne nez sa trepat do prahy, koli koncertu. po koncerte proste ides domov, normalne sa vyspat a rano som siel normalne do roboty. to by sa z prahy nedalo uskutocnit. na prahu uz seriem, tam uz nebudm chodievat na koncerty. mozno iba vynimocne.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 14. Máj , 2008, 08:45:26 »

Ten gitarista je pravdepodobne  Tommy Thayer.  Na zdravie!
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #2 kedy: 14. Máj , 2008, 14:34:07 »

Najlepší koncert v mojom živote, takú šou neurobí žiadna kapela a ťažko povedať či také ešte niekedy zažijem.
Mal som neuveritelné šťastie, stál som v podstate v prvej rade pod podiom a takmer v strede, predomnou sa opierala len taka mala blondina, ktora mi bola asi po prsa. Okolo mňa stáli už len samí fanatici pomalovaní.

Atmosfera nenormalna, dav uplne sfanatizovany.
Ten Tommy Thayer je strašný sympaťák, furt sa usmieval a hral všetko tak ako to máme napočúvané a celkom si to užíval. Všetci spievali úplne kvalitne, zaskočil ma aj eric singer, napr v pesničke nothin to loose, kde som ten spev takmer nerozoznal od petra chrissa, spieva naozaj vyborne.
Kissaci spravili neuveritelnú šou pospájanú z prvkov ktoré robili počas celých 35 rokov. (gene a chrlenie ohňa, gene a jeho demonska šou v tom zelenom svetle s flusanim krvi a lietanim, prelet stanleyho cez obecenstvo, ohňostroje, zdvihacie plošiny, hodenie gitary o zem, strielanie rakiet z gitary počas gitaroveho sola...)

Tommy Thayer mi hodil brnkatko a kupil som si turne tričko. To sú, okrem neuveritelného zážitku, moje hmotné pamiatky z tohto koncertu.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #3 kedy: 14. Máj , 2008, 15:40:58 »

Žmurk

* kiss.jpg (91.86 KB, 800x600 - prehliadnuté 451 krát.)
Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #4 kedy: 14. Máj , 2008, 16:08:11 »

vraj Stanley nosi parochnu. je to pravda ?
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #5 kedy: 14. Máj , 2008, 17:10:40 »

prelet stanleyho cez obecenstvo, ohňostroje, zdvihacie plošiny, hodenie gitary o zem, strielanie rakiet z gitary počas gitaroveho sola...)
Co si mam predstavit pod "strielanim rakiet z gitary"?   :) Fuuha zíram
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #6 kedy: 14. Máj , 2008, 17:56:34 »

Co si mam predstavit pod "strielanim rakiet z gitary"?   :) Fuuha zíram

ako co?drti solo a z hlavy mu vyleti rachejtla Ja som čert.. alebo sa mu zacne dymit zo snimaca Ja som čert.. ja idem na nich do prahy a neskutocne sa tesim Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. :G
Zaznamenané

AETHERON.SK
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #7 kedy: 14. Máj , 2008, 19:14:59 »

strielanie rakiet z gitary znamená zahrať akord a namieriť gitaru v smere hlavy hmatníka a bum. ja som inak sedel celkom vzadu takze som dokonca vnimal casovy rozdiel medzi vybuchom svetelnym a vybuchom zvukovym.
z tym uryvkom od skupiny who ma dost prekvapili. je to tá znama vec s tym psychodelickym klavesom co oni vlastne dokazali skopirovat dvomi gitarami a eric singer sa nesral a zahral presne taky isty break ako je v tej skladbe.
tato zostava je mi velmi sympaticka. aj ked povodne som naivne cakal original reunion. no nesledujem tu kapelu detailne co sa tam deje.
ci nosí stanley parochnu.. to je podla mna len nejaky podpichovacny vtip. proste si len dava robit vlasy u kadernicky. najma pred vystupeniami a fotením. eric singer roky znamy blondacik ich mal prefarbene na tmavo, zrejma hlavne koli tomu aby pripominal povodneho bubenika petera chrisa.
lukas ty si musel inak citit tie ohne ked ja som to teplo zacitil az vzadu. ale mne sa ta poloha vzadu a v strede velmi pacila, velmi prehladne, vsak detaily boli na obrazovkach, a hadam som ani tak nenahluchol ako ti vpredu.
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 15. Máj , 2008, 14:38:43 »

noo tie ohne, to bolo strašné uplne take teplo, si predstav ešte samotnych kissakov čo to im muselo robiť keď ja som dostal vždy taku facku. A inak ešte stale mi trochu piska v ušiach z tohto koncertu:D
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9 kedy: 15. Máj , 2008, 14:41:23 »

Kissaci spravili neuveritelnú šou pospájanú z prvkov ktoré robili počas celých 35 rokov. (gene a chrlenie ohňa, gene a jeho demonska šou v tom zelenom svetle s flusanim krvi a lietanim, prelet stanleyho cez obecenstvo, ohňostroje, zdvihacie plošiny, hodenie gitary o zem, strielanie rakiet z gitary počas gitaroveho sola...)

Gulas zadara nedavali?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 15. Máj , 2008, 14:43:39 »

ako co?drti solo a z hlavy mu vyleti rachejtla Ja som čert.. alebo sa mu zacne dymit zo snimaca Ja som čert.. ja idem na nich do prahy a neskutocne sa tesim Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. :G

Máš sa na čo, fakt ak máš rád kiss, hlavne ich staru tvorbu tak nikdy nezažiješ lepší koncert.
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 15. Máj , 2008, 14:44:47 »

Gulas zadara nedavali?

to je jedine čo ma sklamalo, na to som čakal najviac Popiskujem si
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #12 kedy: 15. Máj , 2008, 14:45:34 »

A to čo Simmons chrlil z huby, to bolo čo?
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #13 kedy: 15. Máj , 2008, 14:50:06 »

A to čo Simmons chrlil z huby, to bolo čo?

tak počas tej šou v tom zelenom svetle, to neviem jak sa vola to akože krv a počas Firehouse si dal do ust nejaku horlavinu, faklu pred ksicht a fúkol oheň.

Videl som raz dokonca video jak mu z toho ohňa chytilo háro z nejakych 70tych rokov
« Posledná zmena: 15. Máj , 2008, 14:50:45 od Luk@s » Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #14 kedy: 15. Máj , 2008, 14:54:48 »

Nebol to ten guláš?
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 22 otázok.