Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 17:47:23
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: novy RUMBURAX - produkoval Roland Grapow  (Prečítané 85158 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #135 kedy: 19. Jún , 2008, 10:30:47 »

ten koncert teraz v nedelu v ruzinove dufam plati.. ocividne hrate len 30 minut vsetci, coz je skoda.. Smútim
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #136 kedy: 19. Jún , 2008, 10:35:59 »

o kolkej by to malo byt?
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #137 kedy: 19. Jún , 2008, 11:31:30 »

ak viem tak 15:30 - 16:00 je Rumburax.. http://www.luckyproject.eu/index.php ..info..
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #138 kedy: 19. Jún , 2008, 11:43:29 »

ten scout je popici......spevak tam uplne dava.....waw fakt dobre
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #139 kedy: 19. Jún , 2008, 12:23:55 »

tak mi tu vyvstalo par otazok ked tak uvazujem. tieto nove veci su pomerne pestre a mna zaujimaju nejake veci ohladom komponovania.

Semish, vedel by si priblizne opisat proces tvorby, ako to u vas vyzera, kto ma vacsinou fakt, ze hlavne slovo ohladom finalnej verzie. Sklada u vas len jeden clovek (napr. Ondro) a potom sa uz len doladia veci, alebo fungujete formou - jammuje sa a potom sa spajaju riffy, co vas napadnu priamo na skuske? Ako casto skusate? hmmm.. mate kazdy aj nejake bokovky? (nemyslim teraz baby okrem oficialnej frajerky a tak..)
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #140 kedy: 19. Jún , 2008, 12:30:17 »

ak viem tak 15:30 - 16:00 je Rumburax.. http://www.luckyproject.eu/index.php ..info..

Dik za info, az od teba som za dozvedel ze kedy tam vlastne hrame :).
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #141 kedy: 19. Jún , 2008, 13:02:06 »

tak mi tu vyvstalo par otazok ked tak uvazujem. tieto nove veci su pomerne pestre a mna zaujimaju nejake veci ohladom komponovania.

Semish, vedel by si priblizne opisat proces tvorby, ako to u vas vyzera, kto ma vacsinou fakt, ze hlavne slovo ohladom finalnej verzie. Sklada u vas len jeden clovek (napr. Ondro) a potom sa uz len doladia veci, alebo fungujete formou - jammuje sa a potom sa spajaju riffy, co vas napadnu priamo na skuske? Ako casto skusate? hmmm.. mate kazdy aj nejake bokovky? (nemyslim teraz baby okrem oficialnej frajerky a tak..)

Vacsinou Ondro donesie nejaky napad, pripadne ja alebo aj Adam, potom na to nasrobujeme nejaku dalsiu pasaz, potom to cele zrusime, zahodime, zasa niekedy vytiahneme, prekopeme a je z toho song :). Obcas nieco pouzitelne vznikne ked len tak jamujeme v skusobni, to robime vlastne skoro na kazdej skuske, ked sa len tak rozohravame. Finalne slovo mame vsetci, obcas sa teda riadne dohadame :), aj na nahravke napr. boli nahrate moje sola , co som len tak narychlo ked som sa zastavil u Rolanda nahral, len sme ich nakoniec vymazali a nechali tam len rozne citarove a ine haluze, sola pripadali Adamovi prilis rockovo-bluesove, tak sa nehodili. Skusame ak sa da tri krat do tyzdna, ale sme vsetci hodne rozcestovani, takze obcas sme radi ak sa stretneme aspon raz pred koncertom (taka skuska je akurat dnes, som bol dva tyzdne prec). Bokovky chalani nemaju, ja hravam este v takej obcasnej kapele s Hulom (ex-Testimony, Davova psychoza, Svablast, teraz Lvmen, Plusminus), basakom z Candy Core a tak.
Zaznamenané
plichto
Hosť
« Odpoveď #142 kedy: 19. Jún , 2008, 13:28:03 »

Znie to dost profesionalne, povedal by som dokonca nie len na slovenske pomery  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #143 kedy: 19. Jún , 2008, 13:31:44 »

...Ondro ...Adam,...s Hulom (ex-Testimony, Davova psychoza, Svablast, teraz Lvmen, Plusminus), basakom z Candy Core a tak.

ja si myslim, ze sa fakt musime poznat :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #144 kedy: 19. Jún , 2008, 13:33:16 »

ja si myslim, ze sa fakt musime poznat :)

Sak ti vravim ze ta poznam, len ty mna ne :)
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #145 kedy: 19. Jún , 2008, 13:38:37 »

mohol by si sem hodit nejaku nahravku tych songov aj so solami...mne napr. sa do niektorych songov pytaju tie sola....
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #146 kedy: 19. Jún , 2008, 13:40:54 »

mohol by si sem hodit nejaku nahravku tych songov aj so solami...mne napr. sa do niektorych songov pytaju tie sola....

Ee, neprezili, vymazane Smútim. Ja by som tam tiez rad nejake dal :).
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník

« Odpoveď #147 kedy: 19. Jún , 2008, 13:55:48 »

Ee, neprezili, vymazane Smútim. Ja by som tam tiez rad nejake dal :).

uz teraz je to dobre ale so solom by to dostalo podla mna dalsi rozmer....
Zaznamenané

ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #148 kedy: 20. Jún , 2008, 11:27:46 »

uz teraz je to dobre ale so solom by to dostalo podla mna dalsi rozmer....

no solo by iste pomohlo, ale to by sme sa museli najskor naucit hrat :-)
my sme si totizto jedneho krasneho uprsaneho dna slavnostne prisahali na neperlivu mineralku, ze nenahrame ziadne solo, kym ho nezahrame rychlejsie ako  Paul Gilbert  Žmurk
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #149 kedy: 20. Jún , 2008, 11:32:43 »

no solo by iste pomohlo, ale to by sme sa museli najskor naucit hrat :-)
my sme si totizto jedneho krasneho uprsaneho dna slavnostne prisahali na neperlivu mineralku, ze nenahrame ziadne solo, kym ho nezahrame rychlejsie ako  Paul Gilbert  Žmurk

tak to tam asi ani nikdy nebude :) skoda Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.