udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 20. Máj , 2008, 09:54:08 » |
|
Ked mi nabehnu pri pocuti nejakej hudby zimomriavky od trapnosti, to je gyc. No,dobra definicia. / niekedy si skus pustit kurenie,pripadne sa lepšie obleč /
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 20. Máj , 2008, 10:02:12 » |
|
to musis citit
Aha,takže je to subjektivna zaležitost?
|
|
« Posledná zmena: 20. Máj , 2008, 10:03:35 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 20. Máj , 2008, 10:31:17 » |
|
Aha,takže je to subjektivna zaležitost?
subjektivna a vysoko intimna. ale ak sa na tom zhodneme viaceri tu na fore, je to maximalne objektivne a ked sa to navyse potvrdi este na pive, je to neprestrelny fakt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 20. Máj , 2008, 10:44:10 » |
|
no mne nabiehajú zimomriavky vtedy, keď mám dojem kvality, nie gýču
a ked sa Ti jezia vlasy, co to indikuje ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 20. Máj , 2008, 10:45:17 » |
|
Pripadne ake su dalsie indikatory gycu?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
floydak
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 20. Máj , 2008, 10:47:06 » |
|
subjektivna a vysoko intimna. ale ak sa na tom zhodneme viaceri tu na fore, je to maximalne objektivne a ked sa to navyse potvrdi este na pive, je to neprestrelny fakt konecne rozumna definicia
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 20. Máj , 2008, 10:47:50 » |
|
a ked sa to navyse potvrdi este na pive, je to neprestrelny fakt Proti tomuto nie je protiargument.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 20. Máj , 2008, 10:48:09 » |
|
subjektivna a vysoko intimna. ale ak sa na tom zhodneme viaceri tu na fore, je to maximalne objektivne a ked sa to navyse potvrdi este na pive, je to neprestrelny fakt Dream Theather su potom riadne v p...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 20. Máj , 2008, 11:50:25 » |
|
Co hovorite na toto : Je to skutocne umenie alebo jasny gyc?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 21. Máj , 2008, 00:57:29 » |
|
Zrejme Vas uz tema zacina nudit, nic to. Objavil som interview s Mikeom a niektore nazory su mi velmi blizke a tak to davam sem. Citácia (Mike Portnoy): Niektorí si myslia, ze keď nahrajú album a ten sa už predáva, tak všetko ostatné už pôjde hladko. Ja by som ale povedal, že to je len začiatok. To je len určitým vrcholom biznisu a je dôležité udržať si ”balanc” medzi tým, do akej miery je hudba ešte hudbou a do akej miery biznisom. Treba na to neustále myslieť a zároveň nezabúdať na svoj ďalší rast a vzdelávanie... Jednoducho, biznis je obrovskou súčasťou hudobného priemyslu, bez ktorého sa hudba robiť nedá. Aj keď musím povedať, že je to nanešťastie tak. Ale, je to realita! zdroj: http://www.music-revue.sk/interv1.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 21. Máj , 2008, 05:58:33 » |
|
Hm...ake mudrosti sa clovek docita v tejto teme .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 21. Máj , 2008, 10:30:23 » |
|
biznis je obrovskou súčasťou hudobného priemyslu, bez ktorého sa hudba robiť nedá
čo ja viem, toto je problém profesionálov, ja osobne si to nemyslím, hudba je hudbou, keď to človeka baví, ostatne neviem, čo sa nad tým vôbec pozastavuješ, pomôže ti to k tvojmu hudobnému rastu?
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2008, 10:35:40 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 21. Máj , 2008, 13:42:04 » |
|
a ked sa Ti jezia vlasy, co to indikuje ? mne už sa toľkokrát ježili, až mi vypadali na základe tohoto faktu môžeme konštatovať, že počúvam výhradne kvalitnú hudbu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 23. Máj , 2008, 09:56:31 » |
|
no, extremnych nazorov je tu dost Pre mna je gyc Modern Talking a takisto Mozart, nech je akokolvek vyzdvihovany...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 23. Máj , 2008, 10:20:14 » |
|
Mozart a gýč , to snáď nie, keby si povedal komerc, tak to beriem, gýč....gýč môže byť snáď Straus
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2008, 11:14:30 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|