Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 11:41:18
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ponúkanie a oblbovávanie predajcov nás kupujúcich  (Prečítané 34218 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #75 kedy: 22. Máj , 2008, 11:19:10 »

OK. Vidim ze je to tu cele o dacom inom ako o diskusii. Pridal som v dobrej viere svoju skusenost a stretol som sa s tym ze ste sa tu do mna pustili a ked som dakomu oponoval uz sa pridavaju dalsi u ktorich som skoncil. Rieste si tu teda pifko. A ja som dost neprijemne prekvapeny tymto forom ktoremu som sa sice vyhybal ale chcel som to tu v dobrej viere skusit no neda sa. Ste tu kolektiv ktori neznesie nazor dakoho noveho co nieje podla ich gusta. Nechcel som sa tu s nikim hadat ale citim ze tu zjavne nieje dobra atmosfera pre iny nazor. Fakt som chcel len pridat svoju skusenost k teme ale OK. Vystacite si aj bezomna a ja sa nerad pcham dakomu do zadnice len preto ze tu ma vacsiu reputacku.

co Ti to uplne hrabe v palici Huh! sorry, ale nemohol som si odpustit... kludne ma nenavid  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #76 kedy: 22. Máj , 2008, 11:20:50 »

Je tu aj vela slobodomurarov, pozor.  Ja som čert..

ja som cigansky zidak  Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #77 kedy: 22. Máj , 2008, 11:21:48 »

je to tažke..mna sa opyta kupujuci ake použivam struny.odpoved  je mi to fuk,aku hrubku 9 alebo 10..poviem  je mi  to jedno.., ja to nejak nerozoznavam, lebo sa mi nechce,ja hram nešpekulujem...tak isto často učitela vtlkaju nejaky nezmysel žiakom,trebarz brnkatko.nech použiva take ake sa mu dobre drži každemu sa ine dobre drži preto je ich tolko..ale ked chce niekto dadaria nech povie že ich chce a nech sa nepyta na kraviny...ked za neho hraju struny Bavím sa skvele....vela ludom som pomohol tym že som im vysvetlil že riešia nezmysli,zbitočne investuju atd..poznam zo par gitaristov čo maju gitaru ako svina a ked budu hrat tak to tam nebude počut,lebo su slabi hrači a gitara sama nehra..ale čim... tym vačši mudrlant a špekulant...predavač musi denne obslužit zopar dementov a to da zabrat.......
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #78 kedy: 22. Máj , 2008, 11:22:18 »

Hoj, mindrak náš!!!! Kde ta ludia beru?Huh!Huh!
Zaznamenané

humi
nováčik
*
Príspevkov: 18

« Odpoveď #79 kedy: 22. Máj , 2008, 11:23:02 »

ja som cigansky zidak  Zdravíčko
OMG ludia ved vy sa nekukate pred nos.
Ja som sem dal len prispevok k teme a vy ma tu bombardujete. Sak co som komu urobil!Takto asi novych clenov neziskate.A ja nemam potrebu dakoho nenavidiet. Skor su mi taky ludia ukradnuty.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #80 kedy: 22. Máj , 2008, 11:24:12 »

Ukradnuti!!!!!!! gramatika, na to si zu potrpime!!!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #81 kedy: 22. Máj , 2008, 11:24:28 »

OK. Vidim ze je to tu cele o dacom inom ako o diskusii. Pridal som v dobrej viere svoju skusenost a stretol som sa s tym ze ste sa tu do mna pustili a ked som dakomu oponoval uz sa pridavaju dalsi u ktorich som skoncil. Rieste si tu teda pifko. A ja som dost neprijemne prekvapeny tymto forom ktoremu som sa sice vyhybal ale chcel som to tu v dobrej viere skusit no neda sa. Ste tu kolektiv ktori neznesie nazor dakoho noveho co nieje podla ich gusta. Nechcel som sa tu s nikim hadat ale citim ze tu zjavne nieje dobra atmosfera pre iny nazor. Fakt som chcel len pridat svoju skusenost k teme ale OK. Vystacite si aj bezomna a ja sa nerad pcham dakomu do zadnice len preto ze tu ma vacsiu reputacku.
SVATA PRAVDA
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #82 kedy: 22. Máj , 2008, 11:25:23 »

Mozem za to, ze trnavka je daleko?Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!Huh!
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #83 kedy: 22. Máj , 2008, 11:26:13 »

SVATA PRAVDA....rasto možem to použivat maš to ošetrene?Huh!?? Bavím sa skvele
Zaznamenané

humi
nováčik
*

« Odpoveď #84 kedy: 22. Máj , 2008, 11:27:08 »

je to tažke..mna sa opyta kupujuci ake použivam struny.odpoved  je mi to fuk,aku hrubku 9 alebo 10..poviem  je mi  to jedno.., ja to nejak nerozoznavam, lebo sa mi nechce,ja hram nešpekulujem...tak isto často učitela vtlkaju nejaky nezmysel žiakom,trebarz brnkatko.nech použiva take ake sa mu dobre drži každemu sa ine dobre drži preto je ich tolko..ale ked chce niekto dadaria nech povie že ich chce a nech sa nepyta na kraviny...ked za neho hraju struny Bavím sa skvele....vela ludom som pomohol tym že som im vysvetlil že riešia nezmysli,zbitočne investuju atd..poznam zo par gitaristov čo maju gitaru ako svina a ked budu hrat tak to tam nebude počut,lebo su slabi hrači a gitara sama nehra..ale čim... tym vačši mudrlant a špekulant...predavač musi denne obslužit zopar dementov a to da zabrat.......
OK sak mas svoju pravdu ja ti ju neberiem. Ale uz ste si ma tu dali do pozicie ako dajakeho magora.A to nieje dobry zaciatok ale skor koniec. Dosts ste ma zhodili hned na zaciatku.A narazky na mindrak a podobne blbosti su len provokacie dalsieho zamindrakovaneho typka co sa potrebuje asi nadradovat nadomnou. Uff toto forum ma sklamalo na plnej ciare.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #85 kedy: 22. Máj , 2008, 11:27:14 »

OMG ludia ved vy sa nekukate pred nos.
Ja som sem dal len prispevok k teme a vy ma tu bombardujete. Sak co som komu urobil!Takto asi novych clenov neziskate.A ja nemam potrebu dakoho nenavidiet. Skor su mi taky ludia ukradnuty.

takto... kecalo sa tu, kazdy si dal svoj nazor, ty tiez... mam pocit, ze mam diskusiu dobre odsledovanu. a ty si prisiel s velkou krivdou, ze su vsetci proti tebe a este si si pomohol mojim nepeknym slovnikom v reakcii na nieco uplne ine. no povedz - je toto normalne ? vsak nikto si ta nevsimal, aby proti tebe isiel. dal si nazor, karpathorky dal na to svoj protinazor, ja som s nim suhlasil... ty to beres ako utok ? preco ? to si ma prave urazil. ja viem, ze pisana forma niekedy vyjde inac, ako by sa to povedalo... ale o tom je internet...
Zaznamenané
humi
nováčik
*

« Odpoveď #86 kedy: 22. Máj , 2008, 11:27:57 »

ty si potrpis iba na vlastne ego
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #87 kedy: 22. Máj , 2008, 11:29:27 »

ty si potrpis iba na vlastne ego

SVATA PRAVDA

joe - nie, nemozes to pouzivat, mam nahlasku na Soze, spytaj sa Peciho, on Ti to vysvetli presnejsie...
Zaznamenané
humi
nováčik
*

« Odpoveď #88 kedy: 22. Máj , 2008, 11:30:43 »

takto... kecalo sa tu, kazdy si dal svoj nazor, ty tiez... mam pocit, ze mam diskusiu dobre odsledovanu. a ty si prisiel s velkou krivdou, ze su vsetci proti tebe a este si si pomohol mojim nepeknym slovnikom v reakcii na nieco uplne ine. no povedz - je toto normalne ? vsak nikto si ta nevsimal, aby proti tebe isiel. dal si nazor, karpathorky dal na to svoj protinazor, ja som s nim suhlasil... ty to beres ako utok ? preco ? to si ma prave urazil. ja viem, ze pisana forma niekedy vyjde inac, ako by sa to povedalo... ale o tom je internet...
ok. Len nechapem preco ste na mna tak zareagovali.A pan najvacsi Dusky. Ty ma tu len probvokujes jak maly. Najprv pises ze ides z tejto temy prec a uz si tu zasa aby si ma mohol podpichovat.
Zaznamenané

ja nič, ja muzikant...
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #89 kedy: 22. Máj , 2008, 11:31:39 »

Je tu aj vela slobodomurarov, pozor.  Ja som čert..
S.P. sme templari,,,  chalani musim vybavit ubytko u Tema a ideme dokolien Na zdravie!
Humi my sa tu občas aj bijeme fyzicky, ale už nas to nebavi...progi nevladze a ked sa stretneme bavime sa dobre na tomto tu..
mame nahradu Vladka D.. Bavím sa skvele Bavím sa skvele
zvuk je v prstoch?Huh!?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.