humi
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 22. Máj , 2008, 12:22:22 » |
|
lenze nikto Ta neurazal a nikto Ta neosocoval... schvalne vypastuj, kto - co - kedy - proti komu... alebo mam vypastovat ako som to videl ja ?
jasne.tieto veci si vybavim cez sukromky lebo tu to nema cenu a osocovanie tam bolo.Ale nemam chut tu zasa daco pisat aby ste sa tu zasa do mna pustili.Nebudem sa dokola opakovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
ja nič, ja muzikant...
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 22. Máj , 2008, 12:22:41 » |
|
no a dostavame sukromne spravy...kto ešte?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 22. Máj , 2008, 12:23:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 22. Máj , 2008, 12:23:41 » |
|
Ty nadrzanec jeden.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 22. Máj , 2008, 12:24:00 » |
|
alebo by si radsej dostal zuzku
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 22. Máj , 2008, 12:24:04 » |
|
no a dostavame sukromne spravy...kto ešte? Ja nie, posli mi nejaku.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 22. Máj , 2008, 12:24:21 » |
|
co maš volnu hodinu???čo neučiš radšej zuzu ipanemku????lepši napad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 22. Máj , 2008, 13:08:20 » |
|
hej, a teraz jedna k teme. Prisiel mi do predajne pupkaty panko, asi 50tnik, nechal si zapojit najdrahsieho Rolanda ake ho uvidel, neco postukal, potom si nehal vysvetlit ako sa pusta automaticky doprovod a haluzi sa tu uz 30 minut na tom.. co by nebolo to najhorsie, ale hra asi ako 10rocne dievcatko ktorej kamaratka chodi do hudobky... ma ide slak trafit, mi tu chodia aj iny ludia a ked som mu ponukol sluchatka, tak sa na mna jemne usmial, ze takto mu to viac vyhovuje.. Je mi jasne ze ten klaves v zivote nekupi a ze prisil len pre to aby aby skodil. a navyse smrdi !! a potom maj usmev na tvari.. je pravda, ze sa na nom zabavam slusne, ale je rozdiel usmievat sa na niekoho a smiat sa na niekom....
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 22. Máj , 2008, 13:14:52 » |
|
spytaj sa ho, za kolko penazi by Ti vyfajcil vtaka - na takychto zarobis ani nevies ako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 22. Máj , 2008, 13:24:15 » |
|
Prisiel mi do predajne pupkaty panko, asi 50tnik, nechal si zapojit Je mi jasne ze ten klaves v zivote nekupi a ze prisil len pre to aby aby skodil. a navyse smrdi !! ASpon mas cas bzt pocas pracovnej doby byt zaveseny na fore... uff, tak to bolo krute.. som zly... Inak nie je takz pocernejsi a okolo neho jeho najblizsia 40-clenna rodina?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 22. Máj , 2008, 13:26:03 » |
|
Inak nie je takz pocernejsi a okolo neho jeho najblizsia 40-clenna rodina?
to som si vsimol aj ja, ze uz prestali kupovat gitary a dali sa na klavesy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 22. Máj , 2008, 13:31:50 » |
|
hej niekto mi tu vymazal debatu so silaskom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 22. Máj , 2008, 13:54:35 » |
|
co maš volnu hodinu???čo neučiš radšej zuzu ipanemku????lepši napad Ty si idiot joe. Pre informaciu, Humi nieje moj lektor. On si vsetko velmi berie, tak ako ja, ale uz som si tu na vas hovada zvykla.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 22. Máj , 2008, 13:57:30 » |
|
Ty si idiot joe. Pre informaciu, Humi nieje moj lektor. On si vsetko velmi berie, tak ako ja, ale uz som si tu na vas hovada zvykla.
HU... si nam dala. milujem, ked nam baby nadavaju do hovad - fakt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 22. Máj , 2008, 13:57:56 » |
|
HU... si nam dala. milujem, ked nam baby nadavaju do hovad - fakt Mne bude jedna asi zajtra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|