Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 15:46:29
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ine Kafe, 22.mája 2008, Mlynská dolina BA  (Prečítané 4704 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #15 kedy: 23. Máj , 2008, 08:18:29 »

Ladili?    Fuuha zíram 
Tak bud si bol na inom koncerte, alebo ja som mal vela v sebe.  ha ha ha

Myslím že si mal toho celkom dosť v sebe  Beeee ... a nešli sme po 4 skladbe do krčmi, tak neklam tu   Beeee..
Neviem kto vravel na moju otázku, ideme už?? Počkaj ešte pokukáme  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...sa ti to buď tajne páčilo , no alebo že by to spôsobili tie 15-ročne deti čo tam boli  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele???
« Posledná zmena: 23. Máj , 2008, 08:20:04 od damned13 » Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #16 kedy: 23. Máj , 2008, 09:06:48 »

Myslím že si mal toho celkom dosť v sebe  Beeee ... a nešli sme po 4 skladbe do krčmi, tak neklam tu   Beeee..
Neviem kto vravel na moju otázku, ideme už?? Počkaj ešte pokukáme  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele ...sa ti to buď tajne páčilo , no alebo že by to spôsobili tie 15-ročne deti čo tam boli  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele???
Ty truba, kto tu klame.Sak a kde som lustil krizovku? Sme predsa neboli pod hviezdami.  ha ha ha
A to ani neviem, ze som bol ja ten, co tam na nich este chcel kukat, tak sa hanbim potom.   Na zdravie! Zdravíčko ha ha ha
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #17 kedy: 23. Máj , 2008, 14:51:06 »

Spevy boli primerane tomu stylu, ziadna velka hruza, v pohode. Cize Vratkovi to hralo aj spievalo fajne, len ma to kusok nudilo. Aj Forus fajne, takze neviem, v com to viazlo.
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #18 kedy: 03. Jún , 2008, 18:19:15 »

Mne sa najviac pacili Clou, prekvapili ma .... velmi prijmeny poprock. Som metlak Na zdravie!
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #19 kedy: 03. Jún , 2008, 18:55:25 »

dig móre to je dilino toten  ha ha ha inac jak bulo na koncerte? co som videl videa vratko ma novu gitaru a forus ma furt tu istu basu. a vraj tam bulo len 6 000 ludi co je dost malo. mali ist hrat na inter a praskal by vo svikoch  Bravooo
« Posledná zmena: 03. Jún , 2008, 18:55:48 od MR » Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.084 sekund, 23 otázok.