Zuzka
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 14. Jún , 2008, 14:37:51 » |
|
Dnes som sa dozvedela, ze Loner zaznie asi 4x. Minuly rok sa ani jedna skladba neopakovala, tak som myslela, ze sa to nemoze a isla som sa tento rok nahlasit medzi prvymi. Nepomohlo Co ted??? Aaaaaa.
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 14. Jún , 2008, 14:43:44 » |
|
Dnes som sa dozvedela, ze Loner zaznie asi 4x. Minuly rok sa ani jedna skladba neopakovala, tak som myslela, ze sa to nemoze a isla som sa tento rok nahlasit medzi prvymi. Nepomohlo Co ted??? Aaaaaa. Nebud smutna, poriadne to natrenuj a budes najlepsia.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. Jún , 2008, 14:45:29 » |
|
Nebud smutna, poriadne to natrenuj a budes najlepsia. Myslis, ze si niekto vsimne, ked tam pustim nahravku a pojdem na playback?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 14. Jún , 2008, 14:45:48 » |
|
zahraj toto:
je to krasne, ma to logiku, cize sa to dobre zapamata, neni to tazke technicky... a budes s tym 100% jedina. "klip" si nevsimaj, ten neni k tomu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. Jún , 2008, 14:49:05 » |
|
Uf, zistila som, ze ten lektor, co to napisal, dost prehanal. Bude sa to hrat len 2x a ten druhy je chalan. Uuuuuuuf, sa mi ulavilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 15. Jún , 2008, 15:56:39 » |
|
Uvidim este, rad by som prisiel, len mam nejake povinnosti. Kazdopadne drzim palce nech Ti to dopadne super.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 15. Jún , 2008, 16:11:57 » |
|
Uvidim este, rad by som prisiel, len mam nejake povinnosti. Kazdopadne drzim palce nech Ti to dopadne super. Dakujem! Inak, mam taku otazku. Myslite si, ze bude velmi vadit, ak budem na podiu sediet? Gitara je tazka jak svina a mna z nej bolia ramena. A este k tomu mi to ide po stojacky horsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 15. Jún , 2008, 16:14:07 » |
|
ja myslim, ze nie. nesedi sa na rockovych podiach, ale takto si myslim, ze mozes. a ked Ti to ide lepsie posediacky, tak nieje o com keby slo a vytvorenie nejakej show, tak tam sa nesedi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 15. Jún , 2008, 16:15:10 » |
|
ja myslim, ze nie. nesedi sa na rockovych podiach, ale takto si myslim, ze mozes. a ked Ti to ide lepsie posediacky, tak nieje o com keby slo a vytvorenie nejakej show, tak tam sa nesedi To viem, ale ja sa robit show nechystam, ani keby som stala. Budem rada, ze to odohram a rychlo zleziem z podia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 15. Jún , 2008, 16:16:31 » |
|
bude to posobit velmi neprofesionalne. navyse ako holku sa na Teba bude urcite pozerat s vacsiom zaujmom. po sediacky zabijes celu vizualnu stranku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 15. Jún , 2008, 16:17:24 » |
|
nejde o hru ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 15. Jún , 2008, 16:18:28 » |
|
ja myslim, ze nie. nesedi sa na rockovych podiach, ale takto si myslim, ze mozes. a ked Ti to ide lepsie posediacky, tak nieje o com keby slo a vytvorenie nejakej show, tak tam sa nesedi blbost jak mraky. mozes sa na podiu mylit kolko chces, frajerina je vyjst z toho ze ctuuu. mal si vidiet vcera indiana, mal som z neho moc velku radost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 15. Jún , 2008, 16:18:48 » |
|
nejde o hru ?
nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 15. Jún , 2008, 16:19:24 » |
|
... Budem rada, ze to odohram a rychlo zleziem z podia.
tak to potom naco je dobre to Tvoje gitarovanie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 15. Jún , 2008, 16:20:26 » |
|
tak to potom naco je dobre to Tvoje gitarovanie ?
Nemyslim si, ze tu skladbu viem zahrat dostatocne na to, aby som s tym sla pred publikum. A hrat sama na podiu ma vobec nelaka. S kapelou je to ine.
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2008, 16:22:05 od Zuzka »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|