Valla
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 15. Jún , 2008, 17:16:19 » |
|
neni mozne ja bez problemou este mi pisu maile ked je neco v akcii.
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 15. Jún , 2008, 17:23:39 » |
|
ale uz som im spravil nejaku tu trzbu tento smajl pouzivam uz iba sem tam takze tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. Jún , 2008, 13:01:02 » |
|
ved sa dohodni s Valla-om nech ti to tam objedna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Jún , 2008, 13:22:50 » |
|
praveze ani mne sa neozivaju teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. Jún , 2008, 14:00:25 » |
|
ja cakam tyzden na odpoved. mozem ich pichat v rit jak kaktus ked nevedia odpovedat na jeden mail
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. Jún , 2008, 17:23:21 » |
|
ja som vas upozornoval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Jún , 2008, 18:06:30 » |
|
ved us neprehanajte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. Jún , 2008, 18:45:04 » |
|
ale uz som im spravil nejaku tu trzbu tento smajl pouzivam uz iba sem tam takze tak. velmi si toho vazime
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dave48
náhodný pocestný
Príspevkov: 147
menej kecat, viac makat :-)
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. August , 2008, 12:29:25 » |
|
mate niake nove skusenosti s tymto shopom??...lebo ja si tam chcem kupit snimace...na mail mi odpisali snad za hodinu, ale ze ich nemaju an sklade, ze ich mozu objednat a cakacia doba je 7-9 dni, tak nevem ci im mam verit...keby to prislo este tak do mesiaca, tak v pohode, len neviem, ci nebudem cakat pol roka na jeden snimac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. August , 2008, 15:44:19 » |
|
mne dokonca majitel doviezol objednanu vec domov, podla mna uplne seriozny clovek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. August , 2008, 15:47:51 » |
|
je to moj velmi dobry priatel a nieje žiadny problem ,trochu nema rad dementov ale to viacery...Ked niečo potrebujete ja s nim obchodujem a viem to zohnat za jeho ceny ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. August , 2008, 15:55:09 » |
|
je to moj velmi dobry priatel a nieje žiadny problem ,trochu nema rad dementov ale to viacery...Ked niečo potrebujete ja s nim obchodujem a viem to zohnat za jeho ceny , Mozes sa spytat, za kolko ma Fender American Standard Strat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. August , 2008, 15:56:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zuzka
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 19. August , 2008, 15:57:38 » |
|
To viem, ale ked to ma joe za jeho ceny. Ale asi som to aj ja zle pochopila, co chcel joe povedat. Som tisko.
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2008, 15:58:28 od Zuzka »
|
Zaznamenané
|
Suit up! I'ts gonna be legendary.
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 19. August , 2008, 18:02:40 » |
|
Mozes sa spytat, za kolko ma Fender American Standard Strat ?
Tak na Slovensku by so Fender v obchode nekupoval. Z jednoducheho dôvodu.Maju maximalne jeden kus z daneho modelu. A potom si vyber. A na objednavku už vobec nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|