rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 05. Január , 2009, 18:09:52 » |
|
...taky nejaky moc digitalny, nema to smrnc. ...
sa zobud - uz 30 rokov sa nemastruje cez hiwatty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 20. Január , 2009, 14:09:21 » |
|
Tak je to tu! Druhe a zaroven posledne(Slovenske) kolo prestiznej sutaze s nazvom EMERGENZA. Takisto ako v minulom kole, listky si predava kazda kapela samostatne, hlavne aby ju prisli podporit fanusikovia zdvihnutim ruky. Keby mal niekto zaujem, prosim kontaktujte nas. Vopred vsetkym zucastnenim dakujeme!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. Marec , 2009, 17:18:14 » |
|
Texty k DEMU EP 2009 tahaj tu
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2009, 17:19:11 od shorty. »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 06. Marec , 2009, 13:49:10 » |
|
Nazov nieje kvoly postavicke z kresleneho serialu. Ako je vidno, na obale mame take domceky s vrtulkami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 06. Marec , 2009, 14:07:30 » |
|
Nebudete mat niekedy v blizkej dobe koncert? Rad by som sa prisiel pozriet, videl som vas na tej Emergenze a velmi sa mi to pacilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 06. Marec , 2009, 14:37:47 » |
|
myslim ze millhouse sa da videt dnes v DK Luky tusim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 07. Marec , 2009, 13:44:35 » |
|
myslim ze millhouse sa da videt dnes v DK Luky tusim
Ano ano hrali sme vcera na dk luky s Dorian Grayom. Vsetky terminy koncertov su pravidelne aktualizovane na hociktorej stranke nasej kapely. Linky su v topicu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 07. Marec , 2009, 13:45:18 » |
|
Skoda, vcera som zial nemohol .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 11. Marec , 2009, 15:00:28 » |
|
Drahy fanusikovia, kamarati! Blizi sa nam koncert pre nas najdolezitejsi, v ramci priebehu prestiznej sutaze amaterskych kapiel s nazvom EMERGENZA. Ako uz vela z Vas vie, postupily sme do dalsieho levelu a pobijeme sa o dalsi postup vo Viedni. Lenze tych viedencanov je privela a potrebujeme Vasu pomoc v podobe (ako je Vam uz velmi dobre zname) zdvyhnutej ruky. Prejdem k veci. V sobotu 28.03.2009 sa uskutocni toto kolo vo Viedenskom Andino clube. Vystupi 10 kapiel, z ktorych dve su slovenske. Millhouse a Mandragora. Usporiadatel bol zhovievavy a umoznil nam urcite zlavy, aby nas motivoval zapojit Vas do hlasovania. Podarilo sa nam spolu s Mandragorou vybavit autobusy do Viedne a spat. Co to pre Vas znamena? Tym padom bude cena listka 10 Eur, v ktorej bude zahrnuta uz spomenuta preprava autobus tam a spat. Dajte nam prosim vediet v co najvacsom predstihu a nezabudnite, ze kapacita je obmedzena.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 10. Máj , 2009, 18:46:11 » |
|
10.5.2009 EMERGENZA AUSTRIA FINAL Tak a je to tu. Blizi sa nam druhe a posledne viedenske kolo prestiznej sutaze EMERGENZA. Tak isto ako v prvom kole budeme radi ked snami pojdete. Vybavili sme autobus, ktory nas dopravi tam aj naspat. Cena je tentokrat 12 Eur a odchadza sa 16.5.2009 okolo 14:00 z pred Istropolisa na Trnavskom myte v Bratislave. V cene je zahrnuty vstup na koncert a ako uz spominana preprava autobusom tam a naspat. Spolu snami vystupia este dve bratislavske kapely a to: Soundrise a Mandragora. Kontaktovat nas mozte tu alebo na mail: shorty@stonerrock.net alebo na telefon: 0911 246 666 Tesime sa na Vasu podporu! Shorty [img width= height=]http://www.randomnois.com/_bilderupload/090516_vienna_final_reigen_425px-web.jpg[/img]
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 22. Máj , 2009, 10:20:02 » |
|
Veci a ako vsetko ostatne sa hybe dalej. Udialo sa hned zopar veci. V prvom rade nas opustil Limal (R.I.P.) ale nic nedokaze byt take silne aby nas polozolilo na kolena. Neubehlo ani par dni a kapela si bez uplneho pocitu viny zadovazila noveho bubenika. Mario Marcinek presiel strastiplnu muzikantsku krizovu cestu so zopar zastaveniami ako MOFO KILLER AIN ci uz NO GRAVITY. Neostichavo sa snami pustil do bitky o prestiz v EMERGENZE a nielen s jeho pomocou sme skocili na piatej priecke. Dankešun! Tesime sa na dalsie etapy a pribehy, ktore napise sam zivot alebo hockto iny. Sme otvoreny novym zazitkom a skusenostiam.
|
|
« Posledná zmena: 22. Máj , 2009, 10:25:08 od shorty. »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 07. Jún , 2009, 13:11:18 » |
|
||clik na obrazok pre viac info||
|
|
« Posledná zmena: 07. Jún , 2009, 13:12:30 od shorty. »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 08. Jún , 2009, 07:55:27 » |
|
Hosi ste u mna absolutna spicka momentalnej hudobnej sceny na Slovensku nech si hovori pre mna za mna kto co chce ste kapelka co by sa mala dostat co najrychlejsie do sveta!!Strasne mi pripominate Porcupine Tree co je moja srdcovka takze len tak dalej urcite Vas dojdem pozret na koncert...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 08. Jún , 2009, 11:37:02 » |
|
Hosi ste u mna absolutna spicka momentalnej hudobnej sceny na Slovensku nech si hovori pre mna za mna kto co chce ste kapelka co by sa mala dostat co najrychlejsie do sveta!!Strasne mi pripominate Porcupine Tree co je moja srdcovka takze len tak dalej urcite Vas dojdem pozret na koncert... Dakujeme. A chvalyhodny postreh. Nakolko je Porcupine Tree moja srdcovka tiez co je aj vidiet na mojom statistics na last.fm. Mozno sme sa videli v novembri 2007 vo viedni na nich. Supr. tesime sa ako z tvojej podpory tak z tvojej pritomnosti na koncerte. Mozme potom dat pevo a pokecat popripade
|
|
« Posledná zmena: 08. Jún , 2009, 11:43:33 od shorty. »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 14. Jún , 2009, 13:46:16 » |
|
Dakujeme vsetkym zucastnenym za podporu na vcerajsom koncerte a tesime nabuduce. Vynikajuca atmoska!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|