brko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. August , 2008, 11:33:47 » |
|
parada . . hrali sme prvi .. zvukar sa na nas vysantil ale pohoda pri predposlednej pesnicke uz to islo v pohode ostatne kapelky . klasika chiki parada na vybornu akurat boha isli hrat pridavok a akysi chujko hodil bvlato do nich tak sa vyjebali nato a odisli . karpina parada tiez dlho som ich nevidel . emor som si chcel vychutnat ale pocuval som iba par pesniciek z kufra auta som nevladal HT s novym gitaristom pohoda celkom sa mi aj zda ze sveto prestal chlastat alebo co bo sem tam vytahuje ako za mlada inak kasa vseobecna . ludia , pivko a tak no stretol som sa tam s martinomlm pohoda dali sme pivko neskor blanta v lese a bolo ty si tam hral co ,? s rumburaxom .. som nestihol sme akurat tlacili do seba zranicu v bille
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. August , 2008, 11:46:32 » |
|
ty si tam hral co ,? s rumburaxom .. som nestihol sme akurat tlacili do seba zranicu v bille
Praveze nehral, tak som chcel aj takto zisit ze ako hrali . Chalani museli odohrat len s jednou gitarou, ja som bol odcestovany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. August , 2008, 11:49:17 » |
|
Praveze nehral, tak som chcel aj takto zisit ze ako hrali . Chalani museli odohrat len s jednou gitarou, ja som bol odcestovany. Tak to máš super, že je v kapele zabezpečená aspoň nejaká úroveň redundancie ... to u nás vypadne jeden člen a koniec, dohrali sme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 03. August , 2008, 12:18:07 » |
|
Tak to máš super, že je v kapele zabezpečená aspoň nejaká úroveň redundancie ... to u nás vypadne jeden člen a koniec, dohrali sme.
Zasa az taka redundancia tam nie je, chlapci zahraju bezomna, ale bez druheho gitaristu nie (bez Ondra). Cize z toho mi vychadza ze som tam nadbytocny a ze to len kazim .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 03. August , 2008, 12:22:53 » |
|
No ale kde je problém, veď sa nauč Ondrove party a je to ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 03. August , 2008, 12:41:05 » |
|
Praveze nehral, tak som chcel aj takto zisit ze ako hrali . Chalani museli odohrat len s jednou gitarou, ja som bol odcestovany. Veru pytal som sa na teba Ale podarilo sa mi chytit CDcko. Emor som tiez prespal. Inak sa celkom divim, ze som sa odtial vratil cely. Veci co som mal na sebe isli rovno do kosa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 03. August , 2008, 12:46:46 » |
|
Veru pytal som sa na teba Ale podarilo sa mi chytit CDcko. Emor som tiez prespal. Inak sa celkom divim, ze som sa odtial vratil cely. Veci co som mal na sebe isli rovno do kosa. , aspon to Rumburakove cd? A ako hrali fesaci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 03. August , 2008, 12:48:04 » |
|
kapely boli fajn, miestami boli strasne problemy s odposluchmi, stazovalo sa na to viac kapiela, zvukari proste srali na menej zname kapely... martinlm najebany na chudaka a zkurvene pocasie, no...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 03. August , 2008, 12:50:21 » |
|
este dalsia finta vela ludi sa stazovalo ze celkovo je koncik ticho ze zvukar ho nedal tak nahlas tipek co varil gulas picoval ze toto je metal a nie dychovka .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 03. August , 2008, 12:52:10 » |
|
este dalsia finta vela ludi sa stazovalo ze celkovo je koncik ticho ze zvukar ho nedal tak nahlas tipek co varil gulas picoval ze toto je metal a nie dychovka .
presne ako vravis, bol som za zvukarom, povedat, nech to da trocha hlasnejsie tak mi povedal ze potom bude za 3 hodiny v prdeli... takze kapely hrali len pre zvukara, nie pre ludi, klasika... nechapem, ako si profi ozvucovacia firma moze dovolit zobrat na 2 akciu 1 zvukara, ktory tam musi sediet 20 hodin
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 03. August , 2008, 12:54:03 » |
|
Pre mna uplne rozumna hlasitost. Komu to bolo tam vzadu pri zvukarovi ticho, mal ist do kotla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 03. August , 2008, 12:55:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 03. August , 2008, 12:58:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 03. August , 2008, 13:06:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 03. August , 2008, 13:16:37 » |
|
Zvukár mal pravdu ... jednak sú v platnosti normy hlasitosti na verejných akciách a kto to nedodrží, platí mastnú pokutu, a po druhé, ak by sa s hlasitosťou moc nadrapoval, odišli by mu uši po pár kapelách ... A potom by sa headlineri sťažovali, že majú nahovno zvuk, keďže pri najlepšej snahe by im skrátka dobrý zvuk nedokázal spraviť, nevedel by to správne odhadnúť. Ja ho chápem, viem, o čom to je. Po pár hodinách randálu je absolútne jedno, čo tam hučí, ak niečo pridáš alebo uberieš, bude to hučať trochu ináč, ale neodhadneš, či je to horšie alebo lepšie. Lepšie je mať príma zvuk pri normálnej hlasitosti, ako nekonkrétne hučanie pri intenzite štartujúceho raketoplánu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|