rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 07. Júl , 2008, 21:28:44 » |
|
Otvor chladnicku v studiu, urcite sa tam nieco dobre najde . este je to prilis divoke, pockam kym sa to este scivilizuje. takto by ma to zabilo po prvom nadychnuti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 07. Júl , 2008, 21:29:26 » |
|
ska2tonics mali este za cias istrochemu v chladnicke ine vzacnosti... pista58 si to raz aj fotil tusim :D
ale to bola INA chladnicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 07. Júl , 2008, 21:36:28 » |
|
ska2tonics mali este za cias istrochemu v chladnicke ine vzacnosti... pista58 si to raz aj fotil tusim :D
nech to sme posle
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 07. Júl , 2008, 21:38:33 » |
|
este otazka k tomu cicaine...ja tma pocujem sum velky...a k tomu sumu frekvencie. ktore sa menia..vysoke nizke a tak..aj vy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 07. Júl , 2008, 21:46:36 » |
|
este otazka k tomu cicaine...ja tma pocujem sum velky...a k tomu sumu frekvencie. ktore sa menia..vysoke nizke a tak..aj vy?
ja tam zatial nepocujem nic, ale tebe to uz asi zacina ucinkovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 07. Júl , 2008, 21:53:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matolf
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 07. Júl , 2008, 22:23:19 » |
|
idoser som skusal asi pred rokom. dal som si marisu a asi 30 sekund som mal tak trocha zachvat smiechu ale az po 20 min pocuvania. pravda tiez, ze sluchatka neboli ziadnej extra kvality (ba priam velmi napicu). spolubyvajuci videl jemne deformacie priestoru. kokain mi nic nerobil. teraz nemam sluchatka, skoda preskoda... mohol by som si spravit fajn tyzden herak by som veruze vyskusal, pisali tam ze len na vlastne nebezpecie asi chcu vyvarovat pred koncovymi depkami :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
dal by som si palacinky
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 08. Júl , 2008, 09:08:45 » |
|
ked to pocuvate, tak lezte...nemusi byt tma, teraz rano som si daval heroin a len som mal zavrete zaluzie...samozrejme, ze treba zavrete okno a vypnuty mobil...mozno aj zamknut izbu by sa hodilo ked to pocuvate, majte zavrete oci a skuste pri tom zaspavat...ako keby ste pocuvali relaxacnu hudbu, ktora vam ma pomoct pri zaspavani...efekt sa nemusi dostavit hned, preto maju niektore dozy 30-50 minut, musite si to vypocut dokonca (ale zvycajne po 10 minutach to uz zacina ficat)...hlavne si nemyslite, ze ked sa doza vola cocaine, tak budete mat haluze ako z koxu...neocakavajte z toho intoxifikaciu alebo co ale je haluz, ze z normalnehozvuku mate zrazu koncatiny tazke ako olovo, rozlievate sa po posteli alebo sa len tak smejete bez priciny... inac odporucam Hand Of God...je to dost supa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 08. Júl , 2008, 09:10:40 » |
|
inac odporucam Hand Of God...je to dost supa
Hand of god je ozaj brutal, som to normalne musel vypnut . Ale nie je to len o tychto "fetacinach", na spanie som si pustil ten angel sleep ci jak sa to vola a vyspal som sa do ruzova (a to mam v kuse problem zaspat) .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 08. Júl , 2008, 09:11:48 » |
|
da sa to aj kombinovat ? ze snupol by som si koksu a dal sex s blondyneckou, na zaver by som to zalial nejakymi drinkami... ide to ?
inac mna napadlo to iste, ze dt si kokain, heroin, meth, extazu, opium a hash naraz ale asi by to neficalo, lebo by sa tie frekvencie prekryvali a rusili...a treba to na sluchatkach mat, ide tam o to, ze ti idu dve rozne frekvencie, ktore sa nesmu zmiesat vonku, ale az v mozgu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 08. Júl , 2008, 09:14:48 » |
|
Hand of god je ozaj brutal, som to normalne musel vypnut . Ale nie je to len o tychto "fetacinach", na spanie som si pustil ten angel sleep ci jak sa to vola a vyspal som sa do ruzova (a to mam v kuse problem zaspat) . ja som zaspaval pri tom A-Bomb a tiez som sa pekne vyspal cista bezsenna noc genialne lacrosse -okrem tych dvoch frekvencii tam pocut sum -white noise...neviem naco ho tam davali, ale podla mna ti nejak neutralizuje naladu, lebo ak si vsimnes, tak na vacsine ide ten sum ako prvy a ked si to nechas do seba preniknut, tak ta to uplne neutralne naladi...a tie zmeny frekvencii a rychlosti pulzov su presne to, co tvoj mozog potrebuje, aby ti to ficalo, lebo prave to ti vlastne upravuje mozgove vlny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 08. Júl , 2008, 09:21:09 » |
|
tak toto je haluz. da sa si na toto navyknut? a tie veci na spanie - treba tiez sluchatka?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 08. Júl , 2008, 09:23:36 » |
|
tak toto je haluz. da sa si na toto navyknut? a tie veci na spanie - treba tiez sluchatka? Navyknut? Dufam ze nie, si to predstav ze by si chodil cely den so sluchatkami na usoch a zmontovany jak hovado . A keby si si dal dole sluchatka, tak abstak . Aj na spanie radsej sluchatka, este som ich nejako stihol dat dole a hned som bol tuhy .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 08. Júl , 2008, 09:25:16 » |
|
tak toto je haluz. da sa si na toto navyknut? a tie veci na spanie - treba tiez sluchatka? na vsetko treba sluchatka, ide o to, aby jedna frekvencia isla len cez lave ucho a jedna len cez prave ucho...je to nieco, ako opticky klam, ale je to so zvukom a ocami navyknut sa na to zevraj neda...nejdu do teba ziadne chemikalie, maximalne sa vylucuje viac hormonov a neviem coho kvoli tomu, ze mas zmenene mozgove vlny...vlastne ten zvuk ta naprogramuje na radost, strach, neistotu a pod. a podla toho sa sprava tvoj mozog a vylucuje bud adrenalin alebo ine veci vhode na danu situaciu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|