Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 10:23:08
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poradte pri vybere zvukovej karty  (Prečítané 23891 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #90 kedy: 06. Január , 2009, 20:10:08 »

pohoda. podam referencie, ked mi dojde. uz sa tesim   Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #91 kedy: 15. Január , 2009, 16:22:25 »

caute, tak uz dosla a zatial mam jeden problem, ze mi nepusta zvuk z youtube napriklad, vie niekto preco ?  Smútim
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #92 kedy: 15. Január , 2009, 16:24:35 »

nastav si ju v control panely ako defaultnu na prehravanie zvukov.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #93 kedy: 15. Január , 2009, 16:28:46 »

sak mam, ono mp3 mi prehra, ale hentie jutub veci nie.
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #94 kedy: 15. Január , 2009, 16:30:37 »

vypni a zapni prehliadac
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #95 kedy: 15. Január , 2009, 16:31:34 »

Staci ak das refresh stranky.Mne to ide normalne
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #96 kedy: 15. Január , 2009, 16:35:10 »

sak mam, ono mp3 mi prehra, ale hentie jutub veci nie.

nema preco neist. v prehravacoch si mozes nastavit prehravaci device nezavisle na systeme. prehliadace ale idu podla toho, co je v systeme nastavene. takze over ten control panel, ci tam mas tu zvukovku ako defaultne zariadenie pre system.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #97 kedy: 15. Január , 2009, 16:40:09 »

diky chalani, uz to ide  Fuuha zíram to ma nenapadlo, ze treba vypnut a zapnut stranku, to vzdy na prvy sup nejde, ale uz vsetko ide tak parada  :)

Rasto, normalka to som spravil hned na uvode, ze som si to v systeme nastavil a az potom som spustil prehliadac a neslo, tak som spustil IE a ani tam to neslo...

neskor dam mozno nejaky pokec o nej, alebo aj clanok ak by niekto chcel, ponahravam zvuky a tak :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #98 kedy: 15. Január , 2009, 23:02:22 »

diky chalani, uz to ide  Fuuha zíram to ma nenapadlo, ze treba vypnut a zapnut stranku, to vzdy na prvy sup nejde, ale uz vsetko ide tak parada  :)

Rasto, normalka to som spravil hned na uvode, ze som si to v systeme nastavil a az potom som spustil prehliadac a neslo, tak som spustil IE a ani tam to neslo...

neskor dam mozno nejaky pokec o nej, alebo aj clanok ak by niekto chcel, ponahravam zvuky a tak :)

jasne, daj nejaky testik.
Zaznamenané

o-yep sro
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #99 kedy: 01. Jún , 2009, 11:14:21 »

Zdravím , oživujem tému  Som frajer Ako si spokojný s tým Line 6 ? Lebo teraz riesim dilemu - chcem nejakú zvukovku na hranie cez notebook, sem tam nahrat nejaky nápad, alebo spraviť nejaký song a raz za cas spravit nejaké skúšobňové demo. Rozhodol som sa tak hlavne pre to ´ˇze mi nejak blbne zvukovka v notebooku pri nahrávaní - mení sa signál , vzniká všelijaký šum a zrazu to znie ako spod deky a potom zrazu zase normálne... neviem čo sa stalo  ?§!. a talisto sa mi nedarí hrať cez guitar rig... Rozhodol som s atak preto,lebo mi kamos povedal ze v najblizsej dobe mi moze doniest nejake veci z usa ak by som chcel a predsalen tam su ti eveci lacnejšie. Váham medzi tymto Line 6 , na M-audio fast track kaslem . Potom este rozmyslam nad E-MU 0202 , TASCAM 122L a Lexicon Alpha. Ak viete niekto poradit, pomôžte mi pls  Na zdravie! Do týchto vecí sa velmi nerozumiem ,ale rad by som si raz za cas spravil nejakú nahrávku ,alebo zahral cez Guitar Rig a pod...
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #100 kedy: 01. Jún , 2009, 11:17:54 »

no mam ten UX1 a s tym gearboxom co dodavaju oni, to ide normalne v pohode bez latencie... pri amplitube a GR badam uz latenciu, co ma sere, ale niekedy je unosna. Da sa k tomu aj stiahnut rozsirenie, lebo ten gearbox nema taky rozsah zvukov a niektore su umele dost. ale na nahravanie napadov a podobnych veci staci. s CUBASE ide bez latencie
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #101 kedy: 01. Jún , 2009, 11:28:02 »

a dali by sa cez to nahrat napr aj bicie ? mam namysli ze v mix napojit do zvukovky miesto gitary.

Inac dalsi adepti co ma celkom zaujali su Tapco Link.FireWire 4x6 Audio Interface a celkom aj Yamaha Audiogram 6 Computer Recording System. Co na to poviete ?
« Posledná zmena: 01. Jún , 2009, 11:31:45 od buro » Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #102 kedy: 01. Jún , 2009, 11:43:34 »

myslim, ze dali...je tam instrumetalny vstup priamo na gitaru, mikrofonovy a aj line in - tazke dalo, ale nahravat bicie zmixovane je dost o drzku - nemozete sa potom pohrat uz s hlasitostami s jednotlivymi castami
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #103 kedy: 01. Jún , 2009, 11:47:28 »

inak co je na tom fast tracku take zle? :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #104 kedy: 01. Jún , 2009, 11:49:50 »

dost poruchove - ta nizsia seria
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.