Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 08:51:22
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Guitar Pro 5.2 RSE  (Prečítané 34855 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Doldy
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 23. Február , 2010, 09:08:21 »

a spravne chapem, ze to co napises ti ten soft aj zahra?
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #91 kedy: 23. Február , 2010, 09:16:35 »

šak si to nainštaluj a kukni sa sám...
presne tak, to čo si zapíšeš, to aj prehrá. A drvivá väčšina zahraničných songov už zapísaná je, a stačí si to stiahnut na vyššieuvedenej stránke a učiť sa
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #92 kedy: 23. Február , 2010, 09:42:28 »

ak mas P2P internet tak neverim ze nevies kde mas hladat nieco take... je mnozstvo stranok kde si mozes 'zakupit' guitar pro 5.2 zakladna verzia ma okolo 35Mb ak si pamatam dobre.. ak chces pouzivat aj RSE - real sound effects, cize vraj vierohodnejsie zvukove napodobnenie nastrojov (aj ked je to uplna fraska) tak to ma tak 200MB navyse.. najdes aj verzie s RSE aj bez neho.. a ako pelko uviedol netovu stranky s guitar pro tablaturami, kazda jedna oznacena ako 'guitar pro tab' je prehratelna v tomto programe a obsahuje vacsinou okrem gitar aj basy bicie klavesy dychy, proste to co v tom songu byt ma.. cim skor si to zozenies tym lepsie pre teba, obsahuje to totiz aj ladicku, metronom, moznost zobrazit diagramy s akordmi, stupnicami, vlastne vsetky potrebne veci, z ktorych sa da aj co to naucit.
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 23. Február , 2010, 10:44:21 »

no uz to mam aj nainstalovane  Popiskujem si   dal som si tam prehrat nejake zaciatocne demo, celkom zrozumitelne to funguje. mne ide o to, aby som si iba nejako archivoval do tabov co zlozim, rucne sa mi to doteraz nechcelo, len pozeram, ze s tymi zapismi bude asi dost roboty, neviem ci budem mat na to trpezlivost  ?§!.   
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #94 kedy: 23. Február , 2010, 10:47:51 »

a ako inak si si to predstavoval? ze zapojis gitaru a ze ti to zapise co zahras?  Bavím sa skvele alebo ze nahadzes cisla a on rozpozna sam ze co je polova nota, stvrtova a pod.?
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 23. Február , 2010, 10:56:51 »

a ako inak si si to predstavoval? ze zapojis gitaru a ze ti to zapise co zahras?  Bavím sa skvele alebo ze nahadzes cisla a on rozpozna sam ze co je polova nota, stvrtova a pod.?

a preco nie?  Bavím sa skvele    jasne ze takto som si to nepredstavoval...len sa mi to nechcelo pisat na papier s nejakymi riadkami alebo tak, ale toto vyzera byt kurevsky premakane
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #96 kedy: 23. Február , 2010, 10:58:19 »

.....tušil som že z toho bude zábava.....  ha ha ha .....ach doldy toto nie je orchestrión.....  ha ha ha
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #97 kedy: 23. Február , 2010, 11:01:29 »

a preco nie?  Bavím sa skvele    jasne ze takto som si to nepredstavoval...len sa mi to nechcelo pisat na papier s nejakymi riadkami alebo tak, ale toto vyzera byt kurevsky premakane

ale tak.. toto nie je ani notovy zapis ako skor uplne najprimitivnejsie zobrazenie gitaroveho hmatnika, jednoduchsie to uz snad ani nebude a tu je vyhoda ze ak to zapises zle a nesedi to, ze ti to hned vyhodi chybu ze ti nesedi matika.. proste nemoze sa ti stat ze budes mat v 4/4 pat kusov stvrtovych not chapes.. a nielen ze ti to vyznaci chybu ale este si to mozes aj prehrat ci to ozaj nzie tak ako ma a pripadne ak mas v kapele arogantneho konzervatoristu co si potrpi na notovy zapis mozes mu to vytlacit aj s notovym  zapisom ktory ti ten program automaticky zobrazuje.. podla mna zatial nic jednoduchsie nie je.. kebyze si len doma zapises na papier ciselka ze co hras tak o pol roka nevies dlzku not  a si v puci
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #98 kedy: 23. Február , 2010, 11:15:45 »

presne jak pises, prave preto ma doteraz asi nejake zapisy ani nezaujimali (aj ked ten guitarpro sa asi uz pouziva dost dlho), s tymi tabmi som kedysi aj zacal, ale nevidel som v tom vyznam, ked som nepoznal ziadny sposob na simultanne prehravanie zapisu ako je v tomto GP . ked nejaku skladbu drvis polroka tak mas pocit ze ju uz asi nikdy nezabudnes zahrat, ale obavam sa ze za nejakych 5 rokov by som ju uz nezahral...a to by bola asi hanba, keby si nevedel zahrat nieco co si sam kedysi zlozil...len vyzera to na pekny zrut casu ten GP
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #99 kedy: 23. Február , 2010, 11:21:40 »

je to rovnake ako so vsetkym.. treba si na to najst cas a po chvilke to budes uz robit skoro automaticky a najdes si system.. mne inak pomaha mat vzdy poruke papier kde si napisem zlomky.. je to jednoduche.. ked riesi 4/4 tak musis vzdy dostat 4/4 ..  cize zratavas.. tu mam 16tinovu notu, tu mam pauzu osminkovu, tu mam hento.. zistim ze mi chyba niekde dajme tomu 1/16tinova nota a kedze mi co sa hranych tonov nic nechyba tak to zrejme bude pauza niekde,  tak ju tam vpracem aby to sedelo rytmicky a zmizla chyba.. uvidis pojde to.. 
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #100 kedy: 24. Február , 2010, 21:55:00 »

a ako inak si si to predstavoval? ze zapojis gitaru a ze ti to zapise co zahras?
No myslim, ze nieco take inak existuje, ale nechce sa mi googlit.  Zdravíčko

ked nejaku skladbu drvis polroka tak mas pocit ze ju uz asi nikdy nezabudnes zahrat, ale obavam sa ze za nejakych 5 rokov by som ju uz nezahral.
5 rokov? The fuck?  Bavím sa skvele
Za 5 tyzdnov si chcel povedat, nie?
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #101 kedy: 24. Február , 2010, 21:55:51 »

No myslim, ze nieco take inak existuje, ale nechce sa mi googlit.  Zdravíčko
bez midi snimača ee  :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #102 kedy: 24. Február , 2010, 22:20:15 »

omg jasne.. Misko.. a rovno ti to aj presne zapise ci si zahral osminky sestnastky alebo pod srandy nie? :D by si musel hrat presne jak hodinky kazdu jednu notu a jak by to zapisalo pauzy? kazdu notu tak dlhu ako ma zniet.. pripadne zahram akord a on mi ho zapise nie? :D:D:D ale no.. 
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #103 kedy: 25. Február , 2010, 14:52:30 »

omg jasne.. Misko.. a rovno ti to aj presne zapise ci si zahral osminky sestnastky alebo pod srandy nie? :D by si musel hrat presne jak hodinky kazdu jednu notu a jak by to zapisalo pauzy? kazdu notu tak dlhu ako ma zniet.. pripadne zahram akord a on mi ho zapise nie? :D:D:D ale no.. 
Nic z toho, co si napisal, som nepovedal a ani si nemyslim.  Zdravíčko
A cez MIDI snimac ti to aj zrejme spravi presne to co si napisal.  Žmurk

EDIT: Dal som si predsalen nejaku namahu. Nasiel som toto. Voice-to-Note funkcia.
http://music-notation-software-review.toptenreviews.com/index.html
Ale s gitarou by to asi zapisalo nepouzitelny bordel.
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 14:55:37 od Misko » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #104 kedy: 28. Február , 2010, 09:34:37 »

ja ked zapisujem pesnicku do GP, tak samozrejme mam gitaru a potom si tukam po stole a tak rozoznavam dlzky not
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.