Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 16:10:35
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: IRON MAIDEN - 8. august PRAHA  (Prečítané 14208 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #15 kedy: 10. August , 2008, 12:34:24 »

Ešte musí vyjsť živák Live At Donington (Download) 2007  ha ha ha
To sa mi prilis nepaci ako maidni po kazdom albume musia vydavat aj zivaky. K tomu nejaky ten best of, ci Eddie's history ... uz mi to pride prilis prekomercizovane.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
IBANEZ2
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

Pride den, ta zabijem nozom!

« Odpoveď #16 kedy: 10. August , 2008, 15:02:50 »

To sa mi prilis nepaci ako maidni po kazdom albume musia vydavat aj zivaky. K tomu nejaky ten best of, ci Eddie's history ... uz mi to pride prilis prekomercizovane.
Tak vies ako biznis je biznis aj kasy treba naplnit Žmurk
Zaznamenané

Moj chudobny studentsky gear:
Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
... a dalej kable ktore sa furt jebu.
IBANEZ2
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #17 kedy: 10. August , 2008, 15:07:46 »

ja som videl IM prvy krat v zivote, a teda fakt nelutujem, lutujem len to, ze az teraz to bolo prvy krat, a vzdy ked bude moznost, tak pojdem znovu, a tiez mi najviac asi sedel Dave Murray, hoci kazdy z troch gitaristov ma iny styl, a kazdy z nich je relativne lahko spoznatelny, ale tak Gers robi hlavne show, co sa mi paci tiez, je to take pekne ozivenie Na zdravie! kazdopadne, kto nebol, moze lutovat  Beeee Ja som čert..
Presne ako ja ked boli moznosti tak som sa na to vysral a potom som lutoval...a tak som si povedal ze pojdem tento rok aj keby traktory padaju. A dobre som spravil, zazitok jak hovado. Odteraz budem chodit vzdy ked sa bude dat. Len sa mi tak zda ze tento album co vydaju bude ich posledny a potom asi koncia. Aspon tak to nejako spomenul harris
Zaznamenané

Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #18 kedy: 10. August , 2008, 15:45:25 »

Kde to takto spomínal? Ja som čítal nejaký rozhovor, zhruba v ére vydania A Matter Of Life And Death a tam spomínal, že určite ešte urobia "zopár" albumov.
Zaznamenané

IBANEZ2
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #19 kedy: 10. August , 2008, 15:57:28 »

Mal som ale na mysli studiove albumy... Uz nevime kde som to presne cital pozeral som vela odkazov uz si nespomenem. Iba tam nico take povedal ze vzdy mal tusenie ze spravi 15 albumov, no a ak dobre pocitam tak ich maju teraz 14 a ten dalsi bude 15. Ale to boli uz stare rozhovory a je mozne ze uz nazor zmenil. Samozrejme ze by ma to potesilo viac ako keby skoncia. Len dufam ze im este budu sily stacit
Zaznamenané

Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #20 kedy: 10. August , 2008, 20:42:56 »

podla mna aj tak nic nove nevymislia hudobne, len budu vykradat svoje starsie nahravky.
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #21 kedy: 11. August , 2008, 08:52:41 »

To, že hudobne nič nové nevymyslia, je asi pravda. Túto éru už majú za sebou. Ale prekvapiť dokážu. Aspoň mňa ich posledná štúdiovka príjemne prekvapila. Jasné, z času na čas zaznejú motívy, ktoré som už počul na starších platniach, ale takýmto kapelám sa to dá odpustiť. Určite sami seba nevykrádajú a nerecyklujú. Práve A Matter Of L&D bolo niečo, čo ešte doposiaľ neurobili. A následné turné taktiež. Hrali celý nový album a na záver nejaké 2-3 stariny. Možno nám z nich ešte raz padnú sánky, kým to zabalia :-D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 11. August , 2008, 09:43:20 »

Len budem teraz citovat kamarata co tam bol: Lauren Harris fajn, vsetci jej fotili rit lebo tak obtiahnute kozene nohavice vzivote nevideli, Salamandra sa vcelku dala a IM- show super, len skoda ze hrali jednu pesnicku cca 2 hodiny.. tak len tak..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #23 kedy: 11. August , 2008, 09:44:44 »

http://www.metalsucks.net/wp-content/uploads/2007/06/lauren_harris_tits.jpg

Žmurk
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #24 kedy: 11. August , 2008, 10:25:48 »

a hned je den krajsi
Zaznamenané

IBANEZ2
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #25 kedy: 11. August , 2008, 14:36:56 »

Presne ako napisal Altostratus. Na to ze maju za sebou 14 albumov tak to neni az take hrozne opakovanie stale toho isteho dookola. A posledny album som si musel pusat teda viackrat aby som ho mohol ,,zniest,, Bolo to nieco ine ako tie predtym, ale o to lepsie. Velmo som teda zvedavy na dalsiu studiovku, co to bude zac, ci este niecoim prekvapia. Ale myslim ze harrisov hudobny potencial je nevycerpatelny. (samozrejme som to zvelicil :D ). A uz sa tesim na dalsi koncert, dufam ze to bude uz o rok.
Zaznamenané

Ibanez RG350 EX
Marshall JCM 2000 Dsl401
Zoom G2
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #26 kedy: 11. August , 2008, 14:54:27 »

Presne ako napisal Altostratus. Na to ze maju za sebou 14 albumov tak to neni az take hrozne opakovanie stale toho isteho dookola. A posledny album som si musel pusat teda viackrat aby som ho mohol ,,zniest,, Bolo to nieco ine ako tie predtym, ale o to lepsie. Velmo som teda zvedavy na dalsiu studiovku, co to bude zac, ci este niecoim prekvapia. Ale myslim ze harrisov hudobny potencial je nevycerpatelny. (samozrejme som to zvelicil :D ). A uz sa tesim na dalsi koncert, dufam ze to bude uz o rok.
mas pravdu, mne tiez ten album a matter of life and death nesedel na prvy krat, ale odstupom casu som zistil, ze ten album je velmi slusny, aj ked kvality napriklad Brave new world, nedosahuje, a s tym harrisom mas pravdu, on by kludne este aj 10 albumov bol schopny zlozit
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337

...

« Odpoveď #27 kedy: 11. August , 2008, 15:10:16 »

pridavam moje fotky z koncertu ak ma niekto chuť si pozreť  Žmurk  :)

http://profile.imageshack.us/user/alfonz/

a ešte jedno moje videjko zo začiatku koncertu

Zaznamenané

katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #28 kedy: 11. August , 2008, 15:13:26 »

pridavam moje fotky z koncertu ak ma niekto chuť si pozreť  Žmurk  :)

http://profile.imageshack.us/user/alfonz/

a ešte jedno moje videjko zo začiatku koncertu

super ze si hodil fotky, bo ja chuj som si zabudol zobrat fotak na koncert  Smútim Smútim
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
stenčo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

« Odpoveď #29 kedy: 11. August , 2008, 18:37:42 »

výborný koncertík. česká predkapela sa vcelku dala. lauren harris - obraz výborný, zvuk na p!ču. strašne sa mi nepáčil jej hlas, takže som ani nevedel posúdiť, či tak zle spieva, alebo to je len spôsobené jej hlasom.
ironov som videl prvý krát naživo - nie som dáky skalný fanúšik - nepočul som ani všetky albumi, ale spravili perfektnú show. po KISS asi najlepší koncert na akom som bol. fear of the dark, iron maiden, revelation, aj "pesnička s hmlou" boli úplne úžasné. nevidieť ich by bola určite chyba. ak sa tu niekedy ešte stavia tak určite pôjdem
Zaznamenané

ARIA GT series & BatonRouge Burnt
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.