Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 13:29:59
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 190 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fractal audio Axe-fx  (Prečítané 595904 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #120 kedy: 11. Marec , 2009, 14:19:22 »

a to ze taky zvuk spravite doma na PC, na to rychlo zabudnite...

preco nie? keby si mal ten konkretny soft co je v tom tak s kvalitnou 24bit zvukovkou spravis... ci si vari myslis ze tam vnutri su zazracne prevodniky a procesor s pozlatenymi pinmi a preto to tak hra? jedina vec preco to hra fajne je SOFT... cize ak mas soft ten obal (CPU, prevodniky) je uz vsade rovnaky...
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #121 kedy: 11. Marec , 2009, 14:19:45 »

hmm mne sa zdalo z fotiek ze mali kazdy z nich obrovsky mozno aj 10-15U rack s kktinami.. cize vyslovene cisto len axe to asi nebol, alebo?
inak.. povedal by som to takto.. kebyze si to zaobstara niekto, tak s tym velmi jednoducho dosiahne rovnako zly zvuk ako s akoukolvek nepodarenou simulaciou :) kym to clovek spravne nastavi, zrejme to bude trvat dlho..

na koncerte mali 1 spolocny rack, kde mali vybavenie vsetci, dokonca aj basak...

rovnako zly zvuk dosiahnes aj s tvojim 6505 alebo mojim VHT, ak to nevies spravne nastavit...
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #122 kedy: 11. Marec , 2009, 14:21:33 »

preco nie? keby si mal ten konkretny soft co je v tom tak s kvalitnou 24bit zvukovkou spravis... ci si vari myslis ze tam vnutri su zazracne prevodniky a procesor s pozlatenymi pinmi a preto to tak hra? jedina vec preco to hra fajne je SOFT... cize ak mas soft ten obal (CPU, prevodniky) je uz vsade rovnaky...

a mas taky soft? vsak keby keby keby... to je hovno, nic tak neexistuje, ale ak si myslis ze ano, len to skus, smelo  Žmurk
Zaznamenané

stoka!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 11. Marec , 2009, 14:27:03 »

Cubo, zasa to neber tak, ze VSETKO je jednoduche ako vravis. Vsak dnes uz mas vsade SOFT, takmer no...  :)
To, ze ci si ho zozenies, alebo nie a AKO ho pouzijes je uz druha vec. A nato, aby Ti to hralo TAK ako Fractal, tak musis kupit FRACTAL, nie ujebat, zohnat, kupit SOFT.  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #124 kedy: 11. Marec , 2009, 14:29:30 »

a mas taky soft? vsak keby keby keby... to je hovno, nic tak neexistuje, ale ak si myslis ze ano, len to skus, smelo  Žmurk

vsak jasne ze ho nemam  Na zdravie! a ak ho nevypustia ani nebudem mat, takze taky zvuk nespravim... ja len vravim ze by sa dal taky zvuk spravit aj na notebooku, keby si mal soft... chcel som to len demystifikovat... lebo su ludia ktori ti napriklad povedia ze rackove veci hraju inac ako hlavy a komba prave preto ze su v racku... a takisto su ludia ktori ti povedia ze z notebooku taky zvuk nedostanes lebo nemas taku skatulu ako je na tom...
takze podstatny je soft... ked mas taky soft tak dostanes ten zvuk aj z digitalnej skatule od topanok  Zdravíčko
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #125 kedy: 11. Marec , 2009, 14:31:24 »

Cubo, zasa to neber tak, ze VSETKO je jednoduche ako vravis. Vsak dnes uz mas vsade SOFT, takmer no...  :)
To, ze ci si ho zozenies, alebo nie a AKO ho pouzijes je uz druha vec. A nato, aby Ti to hralo TAK ako Fractal, tak musis kupit FRACTAL, nie ujebat, zohnat, kupit SOFT.  Žmurk
 Na zdravie!

suhlas  Na zdravie! lenze v digitalnych veciach sa neda do takej miery hovorit o kvalite spracovania, lebo su to na 98% softwarove zalezitosti... cize AK by som ujebabral soft tak som vyhral a ziadny fractal nepotrebujem...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #126 kedy: 11. Marec , 2009, 14:33:00 »

...cize AK by som ujebabral soft tak som vyhral a ziadny fractal nepotrebujem...
Hmm... Ovladat to budes cim ?
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #127 kedy: 11. Marec , 2009, 14:35:50 »

Hmm... Ovladat to budes cim ?

jeda  ?§!. tak asi notebookom... ja hovorim jedno: ze sila toho pristroja nieje v jeho hardwarovej casti ale softwarovej casti... ci ty by si si kupil ten pristroj kvoli tomu ako sa ovlada?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #128 kedy: 11. Marec , 2009, 14:38:47 »

jeda  ?§!. tak asi notebookom... ja hovorim jedno: ze sila toho pristroja nieje v jeho hardwarovej casti ale softwarovej casti... ci ty by si si kupil ten pristroj kvoli tomu ako sa ovlada?
No vsak prave, ze NOTEBOOKOM. To je dost napicu nie?
Ale zasa...vec vkusu.  Zdravíčko

Edit: Vsak to nikto netvrdi, ze jeho sila je v hardwarovej casti... To by nebolo moc rozumne...
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 14:39:35 od Branko » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #129 kedy: 11. Marec , 2009, 14:39:52 »

v tom clanku co som sem daval sa stazoval ten chalan co urobil impulzy a dal ich na web a z Axe mu oznamili ze ich pouzili do fraktalu za to ze boli free tak si moze narokovat dobry pocit. Fractal ma byt tusim aj PC verzia takze potom zase bude niekto tvrdit ze PC a rack hra inak. ja som uz predtym pisal je to vyladena simulacia mozna by sme s cudovali ktore dalsie free pluginy tam pouzili. myslim si ze TH Overloud alebo free pluginy nebudu za AXE pozadu, v kazdom pripade je to len dalsi kombinovany cisty software na trhu a davat tomu naplepku aparatu je blbost. a ma to nevyhodu ze nebudu stihat upgradovat firmware lebo PC pluginy sa vyvijaju ovela rychlejsie.
a co tu ten kero co dostal ban a zmenil si meno na o-rek pisal ze zavidim ci ake blbosti ja si axe nekupim lebo to nepotrebujem. ale taky co nevie co a ako a zapoji si to rovno do zvukovky tak ponahrava instantne vsetky znacky aparatov lepsie ako keby nahraval zive aparaty. ale iba preto ze nevie ako sa to robi. takze zase to bude mat aj svojich fanusikov ktori to budu mat za holy grail.

co sa tyka ovladania predava sa uz pedal k notebooku nemam po ruke link ale je to nieco podobne ako velky multiefekt s tym ze su tam aj displaye, ovladacie prvky etc, je to kovove odolne pripaja sa to cez usb a zacina sa to velmi rozmahat poslednu dobu.
to je vsetko len otazka casu.....

Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #130 kedy: 11. Marec , 2009, 14:41:47 »

niee.. Brano...ved si das na zem externu klavesnicu od compu a mozes klikat na space a enter a prehazdovat efekty.. v pohode.. myslim.. (spravna odpoved ale je,ze to budes ovladat midi kontrolerom.. to mi pride najrzoumenjsie)   Bavím sa skvele to mi pripomenulo stary dobry ariel DT reival ako spevak doteraz nevie texty a vzdy ma na koncerte take velke LCDcko a tuka nohou do klavesnice nech mu to posuva dalej..  jo a ked tak dokazu hrat niektori klavesaci ze z PC tahaju zvuky pre master keyboard, tak je to mozno riesitelne aj pre gitaristov.. len ten zvuk je este na dost zlej urovni aby bol live pouzitelny..
« Posledná zmena: 11. Marec , 2009, 14:44:16 od kaolko » Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #131 kedy: 11. Marec , 2009, 14:42:11 »

No vsak prave, ze NOTEBOOKOM. To je dost napicu nie?
Ale zasa...vec vkusu.  Zdravíčko

Edit: Vsak to nikto netvrdi, ze jeho sila je v hardwarovej casti... To by nebolo moc rozumne...

no vidis tak sa chapeme  Na zdravie! ale tak na doma by mi stacilo aj notebook ovladanie  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #132 kedy: 11. Marec , 2009, 14:43:48 »

Neviem no, ja mam radsej ampy ako simulacie. Hoci farbou som pocul uz kopec zaujimavych a lepsich zvukov ako LIVE aparat, ale vzdy sa vratim radsej k ampu, kde viem, ze tam je zivot...  Zdravíčko
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #133 kedy: 11. Marec , 2009, 14:45:43 »

Neviem no, ja mam radsej ampy ako simulacie. Hoci farbou som pocul uz kopec zaujimavych a lepsich zvukov ako LIVE aparat, ale vzdy sa vratim radsej k ampu, kde viem, ze tam je zivot...  Zdravíčko

tak to som na tom podobne... na zive hranie je u mna jednoznacne aparat... ale ked doma nahravam, tak prave ako tvrdi musicman si neviem dobre nazvucit zivy aparat, a tak dosiahnem viac profi zvuk so simulaciami.  Na zdravie!
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #134 kedy: 11. Marec , 2009, 14:46:34 »

vsak ja som netvrdil ze ten fractal je HW zazrak, prave naopak, je to vsetko o tych SW simulaciach
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 190 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.128 sekund, 24 otázok.