cubaka
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 20. Marec , 2009, 21:58:52 » |
|
tie palacinky som tam tiež dal, nemusi to byt vzdy koser to jo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 20. Marec , 2009, 22:21:31 » |
|
vzdy to bolo, je a bude tak, ze ci uz sa nadrvis teoriu alebo techniku, musis sa ju naucit aj pouzit v praxi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 20. Marec , 2009, 23:59:11 » |
|
teóriu treba, napr. mne teraz v poslednom čase začalo mnoho vecí dávať zmysel. že "ahááá, tak toto tam vlastne hrá!" a o chvílu príde aj prečo to tam hrá
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 21. Marec , 2009, 00:24:55 » |
|
Kazdy by si mal prist na svoj vlastny sposob. Ja tiez patrim k tej skupine, ktora sa ucila na solach inych. Zobral som si solo, ktore sa mi pacilo a naucil som sa ho. Clovek sa vela finticiek a grifov nauci prave od najlepsich gitaristov. Jaaaaj, kde su tie casy, ked som sa ako 15-rocny ucil sola Claptona, Slasha, Blackmora, Santanu, ... Naozaj mi to dalo vela....ale i znalost teorie ma svoje opodstatnenie...a hlavne trening...hrat treba...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 21. Marec , 2009, 00:45:18 » |
|
srnac: heh ja fungujem podobne, ale tak snažím sa pokialmi čas dovoluje učiť sa dalej. velka vec je hrat a hrat, naberie sa aj orientacia na hmatniku, poznat hmatnik je +, velke minus ak sa nepozna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 21. Marec , 2009, 06:16:59 » |
|
Kazdy by si mal prist na svoj vlastny sposob. Ja tiez patrim k tej skupine, ktora sa ucila na solach inych. Zobral som si solo, ktore sa mi pacilo a naucil som sa ho. Clovek sa vela finticiek a grifov nauci prave od najlepsich gitaristov. Jaaaaj, kde su tie casy, ked som sa ako 15-rocny ucil sola Claptona, Slasha, Blackmora, Santanu, ... Naozaj mi to dalo vela....ale i znalost teorie ma svoje opodstatnenie...a hlavne trening...hrat treba...
Tak tak ... jedno s druhým
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 21. Marec , 2009, 09:01:11 » |
|
Kazdy kto chce dobre solovat by mal dokonale poznat hmatnik....mne je luto, ze ho tak nepoznam Ale preberanie technik od vzorov ma naucilo vsetkemu co na gitare viem....
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 21. Marec , 2009, 09:28:45 » |
|
Kazdy kto chce dobre solovat by mal dokonale poznat hmatnik....mne je luto, ze ho tak nepoznam jedno popoludnie tomu venuj a spoznáš ho
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 21. Marec , 2009, 09:31:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 21. Marec , 2009, 09:42:43 » |
|
čomu sa smeješ, zoberie si tretiu polohu, naučí sa g dur, piatu polohu, naučí sa a dur, v siedmej c dura pozná tony stredu krku po oktávu, desiatu polohu... samozrejme sa to nebude učiť mechanicky ale každá struna, každý tón si pomenuje, a po dvanástom pražci sa to opakuje o oktávu vyššie, alebo som veľký mudrlant?
|
|
« Posledná zmena: 21. Marec , 2009, 09:51:30 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 22. Marec , 2009, 11:27:50 » |
|
ja si neviem celkom predstavit ako sa da hrat bez znalosti hmatinka :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 22. Marec , 2009, 20:41:31 » |
|
ked ficis na taboch staci ti vediet, na ktore policko mas polozit prst, secko. Naucis sa tak skladbu a zahras, a nemusis mat ani tucha co za chujoviny sa tam hraju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 22. Marec , 2009, 23:10:59 » |
|
A to potom ako sa dohodneš so spoluhráčmi?
|
|
« Posledná zmena: 22. Marec , 2009, 23:42:10 od marrtin »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 22. Marec , 2009, 23:27:22 » |
|
hehe sa nedohadujes, lebo spoliehas na to ze oni urobili to iste aa asi nutne s tymi istymi tabami,radsej sa nespolieham a vykonal som inu cestu hehehe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|