guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« kedy: 08. September , 2008, 10:53:09 » |
|
Pridávam info o sérii koncertov Pala Chodelku, a už sa teším.Už dávno som ho nevidel naživo.
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2009, 14:35:40 od rastis »
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 08. September , 2008, 11:25:05 » |
|
19 9. hrame spolu v Moravanoch on je tam s Konfliktom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 08. September , 2008, 13:11:15 » |
|
19.9. je predca v Banskej... tesim sa na koncert
|
|
« Posledná zmena: 08. September , 2008, 13:12:09 od Mihal26 »
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 08. September , 2008, 13:16:05 » |
|
tak hra na dvoch kšeftoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. September , 2008, 07:16:51 » |
|
tak hra na dvoch kšeftoch je to super man na ten konflikt by som aj isiel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. September , 2008, 15:14:19 » |
|
Bol som na nom v Bystrici... ako predklapela bol LM band Pala Hrncirka... to bol ultra super gitarista skoro som sa posral... hral Timmonsa, Satcha aj vlastnu tvorbu... kapela mu slapala uplne perfektne... no a potom prisiel Palo Chodelka... toho som predtym videl iba raz a dost ma ocaril, lenze teraz... na podium sa dotackal najebany jak satan a to som sa mohol cudovat, preco ten Palo nieje to co predtym... necista hra, smodrchanie... Palo ma dost sklamal... ja vyhodim 120 korun za koncert a on sa ozerie a nepoda dobry vykon... akoze ja kebyze som tak ozraty tak nezahram ani Cdur, ale mohol odohrat super koncert, keby si nechal cistu hlavu... ale Palov basak Tomas Mastis, to je ina trieda... mal solo a fakt som sa cudoval co na tej base dokaze... ten chlap ma rodinu, 3 deti, pracu a popri tom hra uplne brutalne... No a nakoniec bol jamsession, ktory mal uplne super atmosferu, bola to riadna shredshow vtedy sa uz Palo Ch. trocha asi prebral, lebo uz tak nesmodrchal... Ked bude nabuduce niekde blizko hrat, urcite pridem, ale fakt sa naseriem ak bude zasa natrtkany...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. September , 2008, 15:17:20 » |
|
Bol som na nom v Bystrici... ako predklapela bol LM band Pala Hrncirka... to bol ultra super gitarista skoro som sa posral... hral Timmonsa, Satcha aj vlastnu tvorbu... kapela mu slapala uplne perfektne... no a potom prisiel Palo Chodelka... toho som predtym videl iba raz a dost ma ocaril, lenze teraz... na podium sa dotackal najebany jak satan a to som sa mohol cudovat, preco ten Palo nieje to co predtym... necista hra, smodrchanie... Palo ma dost sklamal... ja vyhodim 120 korun za koncert a on sa ozerie a nepoda dobry vykon... akoze ja kebyze som tak ozraty tak nezahram ani Cdur, ale mohol odohrat super koncert, keby si nechal cistu hlavu... ale Palov basak Tomas Mastis, to je ina trieda... mal solo a fakt som sa cudoval co na tej base dokaze... ten chlap ma rodinu, 3 deti, pracu a popri tom hra uplne brutalne... No a nakoniec bol jamsession, ktory mal uplne super atmosferu, bola to riadna shredshow vtedy sa uz Palo Ch. trocha asi prebral, lebo uz tak nesmodrchal... Ked bude nabuduce niekde blizko hrat, urcite pridem, ale fakt sa naseriem ak bude zasa natrtkany... to asi odkedy hra s punkacmi :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 24. September , 2008, 15:27:39 » |
|
Bol som na nom v Bystrici... ako predklapela bol LM band Pala Hrncirka... to bol ultra super gitarista skoro som sa posral... hral Timmonsa, Satcha aj vlastnu tvorbu... kapela mu slapala uplne perfektne... no a potom prisiel Palo Chodelka... toho som predtym videl iba raz a dost ma ocaril, lenze teraz... na podium sa dotackal najebany jak satan a to som sa mohol cudovat, preco ten Palo nieje to co predtym... necista hra, smodrchanie... Palo ma dost sklamal... ja vyhodim 120 korun za koncert a on sa ozerie a nepoda dobry vykon... akoze ja kebyze som tak ozraty tak nezahram ani Cdur, ale mohol odohrat super koncert, keby si nechal cistu hlavu... ale Palov basak Tomas Mastis, to je ina trieda... mal solo a fakt som sa cudoval co na tej base dokaze... ten chlap ma rodinu, 3 deti, pracu a popri tom hra uplne brutalne... No a nakoniec bol jamsession, ktory mal uplne super atmosferu, bola to riadna shredshow vtedy sa uz Palo Ch. trocha asi prebral, lebo uz tak nesmodrchal... Ked bude nabuduce niekde blizko hrat, urcite pridem, ale fakt sa naseriem ak bude zasa natrtkany... Hrncirik je spica, z neho sa uz par muzikantov posralo. Hra bozsky, je na co sa tesit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 24. September , 2008, 21:47:36 » |
|
Tiez som bol v Bystrici a musim suhlasit s Cubom... Palo z LM mal krasnu signaturku Timmonsa a v takom stave ako vsetci boli som mal pocit, ze hra ovela technicky lepsie ako Chodelka ... zaverecny jamsession bola parada aj ked ku koncu uz bol dost problem zohnat vsetkych hudobnikov ma podium.. ale super zazitok mam z toho fakt parada
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
hate_me
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. September , 2008, 09:18:34 » |
|
to asi odkedy hra s punkacmi :D
u nas ked bol s konfliktom tak dokopy nic nezahrali, basak siel v polke koncertu na wc a prisiel ocurany chodelka padol aj s gitarou rovno na odposluch pocas nejakej pesnicky ked hral na mlade devi, kamos mu pomahal postavit sa a bubenik ked zvucil bicie sa ledva dotackal na podium
|
|
« Posledná zmena: 25. September , 2008, 09:19:14 od hate_me »
|
Zaznamenané
|
... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. September , 2008, 13:10:39 » |
|
u nas ked bol s konfliktom tak dokopy nic nezahrali, basak siel v polke koncertu na wc a prisiel ocurany chodelka padol aj s gitarou rovno na odposluch pocas nejakej pesnicky ked hral na mlade devi, kamos mu pomahal postavit sa a bubenik ked zvucil bicie sa ledva dotackal na podium Tak tomu sa hovori "profi" pristup ....... Dufam, ze nedostali za to vytupenie ani korunu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 25. September , 2008, 13:13:57 » |
|
Tak tomu sa hovori "profi" pristup ....... Dufam, ze nedostali za to vytupenie ani korunu. Honorar isiel na alkohol asi ...
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. September , 2008, 14:23:15 » |
|
To by sa potom nemalo volat Rock Guitar Tour ale Palo Chodelka Alcohol Abuse Tour 2008 Live
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mihal26
náhodný pocestný
---JAZZ---
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. September , 2008, 14:27:25 » |
|
To by sa potom nemalo volat Rock Guitar Tour ale Palo Chodelka Alcohol Abuse Tour 2008 Live To Rock Guitar Tour je len kryci nazov ...
|
|
|
Zaznamenané
|
tlak
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. September , 2008, 10:37:52 » |
|
u nas ked bol s konfliktom tak dokopy nic nezahrali, basak siel v polke koncertu na wc a prisiel ocurany chodelka padol aj s gitarou rovno na odposluch pocas nejakej pesnicky ked hral na mlade devi, kamos mu pomahal postavit sa a bubenik ked zvucil bicie sa ledva dotackal na podium thats rakenrol ešte mal poblit prvu radu ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|