Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 18:31:09
Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Palo Chodelka a LBR jesenná seria koncertov  (Prečítané 11002 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« kedy: 08. September , 2008, 10:53:09 »

Pridávam info o sérii koncertov Pala Chodelku, a už sa teším.Už dávno som ho nevidel naživo.

« Posledná zmena: 24. Január , 2009, 14:35:40 od rastis » Zaznamenané

tatko fóra
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1 kedy: 08. September , 2008, 11:25:05 »

19 9. hrame spolu v Moravanoch on je tam s Konfliktom Na zdravie!
Zaznamenané

Mihal26
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

---JAZZ---

« Odpoveď #2 kedy: 08. September , 2008, 13:11:15 »

19.9. je predca v Banskej... tesim sa na koncert  Zdravíčko
« Posledná zmena: 08. September , 2008, 13:12:09 od Mihal26 » Zaznamenané

tlak
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #3 kedy: 08. September , 2008, 13:16:05 »

tak hra na dvoch kšeftoch Bavím sa skvele
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #4 kedy: 10. September , 2008, 07:16:51 »

tak hra na dvoch kšeftoch Bavím sa skvele
je to super man Bavím sa skvele
na ten konflikt by som aj isiel Zdravíčko
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #5 kedy: 24. September , 2008, 15:14:19 »

Bol som na nom v Bystrici... ako predklapela bol LM band Pala Hrncirka... to bol ultra super gitarista skoro som sa posral... hral Timmonsa, Satcha aj vlastnu tvorbu... kapela mu slapala uplne perfektne... no a potom prisiel Palo Chodelka... toho som predtym videl iba raz a dost ma ocaril, lenze teraz... na podium sa dotackal najebany jak satan a to som sa mohol cudovat, preco ten Palo nieje to co predtym... necista hra, smodrchanie... Palo ma dost sklamal... ja vyhodim 120 korun za koncert a on sa ozerie a nepoda dobry vykon... akoze ja kebyze som tak ozraty tak nezahram ani Cdur, ale mohol odohrat super koncert, keby si nechal cistu hlavu... ale Palov basak Tomas Mastis, to je ina trieda... mal solo a fakt som sa cudoval co na tej base dokaze... ten chlap ma rodinu, 3 deti, pracu a popri tom hra uplne brutalne...
No a nakoniec bol jamsession, ktory mal uplne super atmosferu, bola to riadna shredshow Ja som čert.. vtedy sa uz Palo Ch. trocha asi prebral, lebo uz tak nesmodrchal...
Ked bude nabuduce niekde blizko hrat, urcite pridem, ale fakt sa naseriem ak bude zasa natrtkany...  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 24. September , 2008, 15:17:20 »

Bol som na nom v Bystrici... ako predklapela bol LM band Pala Hrncirka... to bol ultra super gitarista skoro som sa posral... hral Timmonsa, Satcha aj vlastnu tvorbu... kapela mu slapala uplne perfektne... no a potom prisiel Palo Chodelka... toho som predtym videl iba raz a dost ma ocaril, lenze teraz... na podium sa dotackal najebany jak satan a to som sa mohol cudovat, preco ten Palo nieje to co predtym... necista hra, smodrchanie... Palo ma dost sklamal... ja vyhodim 120 korun za koncert a on sa ozerie a nepoda dobry vykon... akoze ja kebyze som tak ozraty tak nezahram ani Cdur, ale mohol odohrat super koncert, keby si nechal cistu hlavu... ale Palov basak Tomas Mastis, to je ina trieda... mal solo a fakt som sa cudoval co na tej base dokaze... ten chlap ma rodinu, 3 deti, pracu a popri tom hra uplne brutalne...
No a nakoniec bol jamsession, ktory mal uplne super atmosferu, bola to riadna shredshow Ja som čert.. vtedy sa uz Palo Ch. trocha asi prebral, lebo uz tak nesmodrchal...
Ked bude nabuduce niekde blizko hrat, urcite pridem, ale fakt sa naseriem ak bude zasa natrtkany...  Zdravíčko

to asi odkedy hra s punkacmi :D
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: 24. September , 2008, 15:27:39 »

Hrncirik je spica, z neho sa uz par muzikantov posralo. Hra bozsky, je na co sa tesit.
Zaznamenané
Mihal26
náhodný pocestný
**

---JAZZ---

« Odpoveď #8 kedy: 24. September , 2008, 21:47:36 »

Tiez som bol v Bystrici a musim suhlasit s Cubom... Palo z LM mal krasnu signaturku Timmonsa a v takom stave ako vsetci boli som mal pocit, ze hra ovela technicky lepsie ako Chodelka Žmurk... zaverecny jamsession bola parada aj ked ku koncu uz bol dost problem zohnat vsetkych hudobnikov ma podium.. ale super zazitok mam z toho fakt parada Na zdravie!
Zaznamenané

tlak
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #9 kedy: 25. September , 2008, 09:18:34 »

to asi odkedy hra s punkacmi :D
u nas ked bol s konfliktom tak dokopy nic nezahrali, basak siel v polke koncertu na wc a prisiel ocurany chodelka padol aj s gitarou rovno na odposluch pocas nejakej pesnicky ked hral na mlade devi, kamos mu pomahal postavit sa a bubenik ked zvucil bicie sa ledva dotackal na podium  Nezahrávaj sa
« Posledná zmena: 25. September , 2008, 09:19:14 od hate_me » Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #10 kedy: 25. September , 2008, 13:10:39 »

u nas ked bol s konfliktom tak dokopy nic nezahrali, basak siel v polke koncertu na wc a prisiel ocurany chodelka padol aj s gitarou rovno na odposluch pocas nejakej pesnicky ked hral na mlade devi, kamos mu pomahal postavit sa a bubenik ked zvucil bicie sa ledva dotackal na podium  Nezahrávaj sa

Tak tomu sa hovori "profi" pristup .......  Bleee
Dufam, ze nedostali za to vytupenie ani korunu.
Zaznamenané
Mihal26
náhodný pocestný
**

---JAZZ---

« Odpoveď #11 kedy: 25. September , 2008, 13:13:57 »

Tak tomu sa hovori "profi" pristup .......  Bleee
Dufam, ze nedostali za to vytupenie ani korunu.
Honorar isiel na alkohol asi  ha ha ha...
Zaznamenané

tlak
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #12 kedy: 25. September , 2008, 14:23:15 »

To by sa potom nemalo volat Rock Guitar Tour ale Palo Chodelka Alcohol Abuse Tour 2008 Live Bavím sa skvele
Zaznamenané
Mihal26
náhodný pocestný
**

---JAZZ---

« Odpoveď #13 kedy: 25. September , 2008, 14:27:25 »

To by sa potom nemalo volat Rock Guitar Tour ale Palo Chodelka Alcohol Abuse Tour 2008 Live Bavím sa skvele
To Rock Guitar Tour je len kryci nazov ha ha ha...
Zaznamenané

tlak
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #14 kedy: 27. September , 2008, 10:37:52 »

thats rakenrol ešte mal poblit prvu radu .... Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.