Misko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 23. Október , 2008, 12:41:10 » |
|
Mne u Pala nič nepripomína Steve Morsea. Akurát len, že aj Palo mal nejaký pokus o country skladbu. Ale štýl hrania aj kompozície sú úplne iné.
Asi tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 23. Október , 2008, 13:30:25 » |
|
ja prajem kolegovi Palovi nech sa mu turne vydari, nech je s nim spokojny a nech si moc nepokazi pecienku. V nasich rokoch je to uz nebezpecne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jozef sivák
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 25. Október , 2008, 09:20:08 » |
|
alebo peciatku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 25. Október , 2008, 10:44:55 » |
|
alebo peciatku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 13. November , 2008, 13:03:53 » |
|
vcera bol posledny koncert v ramci turne - v randali. bola to spica. bol aj niekto iny ako ja? posla poctu ludi som si povodne myslel ze su vsetci na vadimovi v aligatore ale ako tak citam diskusiu, tak asi ani nie. v randali nebolo moc ludi ale o to viac dobrej muziky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 16. November , 2008, 19:15:12 » |
|
bol som tam a ked som uvidel to vstupne pocas tyzdna a tych 15 ludi(dal som si tu namahu ich spocitat pri podiu) tak som sa otocil a siel domov.vela ludi to spravilo ako som si vsimol...trochu sa precenuje podla mna...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 17. November , 2008, 00:23:03 » |
|
no a z mojho pohladu, mozno zaujateho to nieje az take zle. avsak plny klub vyzera inak.
|
|
« Posledná zmena: 17. November , 2008, 00:29:47 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 17. November , 2008, 14:51:00 » |
|
bol som tam a ked som uvidel to vstupne pocas tyzdna a tych 15 ludi(dal som si tu namahu ich spocitat pri podiu) tak som sa otocil a siel
Ja som urobil presne toto iste. Som bol ochotny tam ist aj sam .......ale ked som videl, ze tam je dokopy 20 ludi, tak to by som sa naozaj asi moc nezabavil. A je mi to luto, lebo naozaj som si ho chcel kuknut, ale za takychto podmienok by to bolo pre mna uplne nanic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 17. November , 2008, 14:55:08 » |
|
Ja som urobil presne toto iste. Som bol ochotny tam ist aj sam .......ale ked som videl, ze tam je dokopy 20 ludi, tak to by som sa naozaj asi moc nezabavil. A je mi to luto, lebo naozaj som si ho chcel kuknut, ale za takychto podmienok by to bolo pre mna uplne nanic.
ty potrebujes ludi na to, aby si sa bavil? ...a ja som si myslel, ze na koncerty sa chodi kvoli kapelam keby si si ho chcel pozriet tak tam ostanes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 17. November , 2008, 15:00:36 » |
|
ty potrebujes ludi na to, aby si sa bavil? ...a ja som si myslel, ze na koncerty sa chodi kvoli kapelam keby si si ho chcel pozriet tak tam ostanes Chodelka je pre mna hlavne o atmosfere a zabave ....... o nicom inom ... ani jedno ani druhe by som tam vtedy nenasiel. Inak ten report je vyborny, locksmith.
|
|
« Posledná zmena: 17. November , 2008, 15:01:51 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 17. November , 2008, 15:10:20 » |
|
Mne to pride tak ze chodelka bol skor v minulosti popularny teraz ho taha konflikt hlavne si myslim...a je rozdiel ked na konflikt pride do randalu 500 ludi a nanho 10...este ktomu v stredu a za kilo...uznavam kazdeho jedneho z nich ale je to skratka nadcenene podlamna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 17. November , 2008, 15:16:27 » |
|
Chodelka je pre mna hlavne o atmosfere a zabave ....... o nicom inom ... ani jedno ani druhe by som tam vtedy nenasiel. Inak ten report je vyborny, locksmith. dakujem ti velmi pekne. koncert bol dobry. podla mna tam mohlo byt tak okolo 100 ludi. atmosfera bola dobra. som toho nazoru ze aj keby tam boli dvaja ludia tak moze byt dobra atmosfera a koncert. isteze aj kapela asi hra inak ked ma plny kotol pogujucich ludi ale LBR nie su Slipknot, uzivam si ich hudbu skor ako Fermatu a to mi vobec nevadi ked mam sukromie. mali ste ostat a bolo by viac ludi
|
|
« Posledná zmena: 17. November , 2008, 15:16:55 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 18. November , 2008, 17:04:21 » |
|
Mne to pride tak ze chodelka bol skor v minulosti popularny teraz ho taha konflikt hlavne si myslim...a je rozdiel ked na konflikt pride do randalu 500 ludi a nanho 10...este ktomu v stredu a za kilo...uznavam kazdeho jedneho z nich ale je to skratka nadcenene podlamna Z umeleckeho hladiska to neni podla mna vobec nadcenene ..... z hladiska realnej navstevnosti a popularnosti je podla mna tiez ta cena ok .........najvacsia chyba bola dat ten koncert v stredu......to malo byt v piatok/sobotu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 18. November , 2008, 17:07:24 » |
|
myslim ze to suviselo s tym, ze konflikt bol na snure od stvrtka do nedele. a kedze vo stvrtok mali koncert v BA, tak chodelka zahral v stredu v randali. vsetko im to sadlo. ved teraz je LBR z dvoch tretin konflikt.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 18. November , 2008, 20:33:25 » |
|
myslim ze to suviselo s tym, ze konflikt bol na snure od stvrtka do nedele. a kedze vo stvrtok mali koncert v BA, tak chodelka zahral v stredu v randali. vsetko im to sadlo. ved teraz je LBR z dvoch tretin konflikt.
No ved to je v poriadku, ze im to sedelo do "rozvrhu". Otazka je, ci hraju pre ludi, alebo pre to, ze im to sedelo do rozvrhu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|