|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 08. Október , 2008, 22:03:32 » |
|
chalani riesite kable ale co ked mate pokles v sieti?to meni tiez zvuk aparatu Nabuduce mozme zapojit aparaty cez Furman Powerconditioner. Tak to bude pre teba ok?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 08. Október , 2008, 22:37:52 » |
|
nebol by tam velky rozdiel v kabloch pri aktivkach to nieje tak citit
Ja viem, ale aspon by sa ukazalo ze netreba drahy kabel pri aktivkach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 08. Október , 2008, 22:39:50 » |
|
Ja viem, ale aspon by sa ukazalo ze netreba drahy kabel pri aktivkach. Ale zasa ani uplne shitny , radsej budem mat dobry kabel (kludne aj drahsi) ako nejaky lacny nezmysel (potom je asi skoro aj jedno ci mas dobry nastroj a aparat alebo nie, pripadne ci na to vies hrat alebo ani moc nie ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 08. Október , 2008, 23:51:32 » |
|
neviem pochopit jednu vec: v texte sa hovori aj o kabli elixir, avsak na konci pod ukazkami je uvedne: "V oboch prípadoch je poradie káblov nasledovné: Monster, Evidence, Planet Waves drahsi a nakoniec lacnejší." pricom ziadny evidence nie je v texte spopminany...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 09. Október , 2008, 00:04:56 » |
|
Dakujem, moja chyba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 09. Október , 2008, 14:42:30 » |
|
presne tak mates,šak zapnem gitaru a krutim nie? nenapadlo ma porovnavat kable,tak isto snimač ked ma vyšky ich uberiem a naopak
Tu sa neda suhlasit, pretoze napr. v snimaci mas pevne vysky, alebo basy, ktorymi uz nemozes hybat. A tym, ze uberes vysky na aparate, nezabranis tomu, ze ich ubudne v snimaci. To mas asi tak, ako s externymi EQ. nastavis si fixne korekcie na ampe, a upravujes ich EQ. Cize dalo by sa v mojom priklade povedat, ze Snimac je taky pevny, fixny EQ, s ktorym nepohnes, lebo je nastaveny od vyroby tak. Trosku cudne napisane, ale v podstate sa da z toho vyjst.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 09. Október , 2008, 14:54:06 » |
|
Je to tak, ale v tom ramuse na koncerte? V studiu je to ine - ak napriklad niekomu nesedi na spev nejaky mikrofon a bolo by treba laborovat s EQ, je ovela lahsie a hlavne vysledok je lepsi, ak sa vymeni mkrofon za iny, s pozadovanou farbou. Ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 09. Október , 2008, 14:56:21 » |
|
Je to tak, ale v tom ramuse na koncerte? V studiu je to ine - ak napriklad niekomu nesedi na spev nejaky mikrofon a bolo by treba laborovat s EQ, je ovela lahsie a hlavne vysledok je lepsi, ak sa vymeni mkrofon za iny, s pozadovanou farbou. Ci? Ano, urcite mas pravdu, v speve je to ine. Spev ma kazdy iny, resp. hlas. Cize tam pomaha aj zmena mikrofonu, a ten EQ na hlase spravi vela. Suhlas Koncert to hej... tam je to viac menej jedno, AK JE to zle nazvucene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 09. Október , 2008, 17:38:53 » |
|
A ked mas uskriekany Fender a das k nemu zly kabel, tak dostanes Gibson. (joke)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Markorum
nováčik
Príspevkov: 18
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 11. Október , 2008, 14:31:54 » |
|
Neviete náhodou kde na SR by som tie kable Monster rock zohnal na dobierku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 11. Október , 2008, 15:33:01 » |
|
a co vy na Klotz?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 11. Október , 2008, 21:54:15 » |
|
Neviete náhodou kde na SR by som tie kable Monster rock zohnal na dobierku?
Kup u Thomanna, ale na dobierku to tam zial nepojde. Inak distributor pre Slovensko je Basys, ale pochybujem ze maju na sklade gitarove kable.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 12. Október , 2008, 09:07:45 » |