brdo prvy
|
|
« Odpoveď #225 kedy: 12. December , 2008, 13:18:12 » |
|
Ty si so vsetkym a vzdy nespokojny. myslis ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Spago
|
|
« Odpoveď #226 kedy: 29. Október , 2009, 23:38:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #228 kedy: 09. December , 2009, 17:03:59 » |
|
Nikto nič?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #229 kedy: 09. December , 2009, 17:46:31 » |
|
kedysi davno som mal Ernie Ball kabel.. fungoval dobre a dlho.. potom som ho pozical a uz sa mi nevratil.. takze neviem kao dosluzil :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #230 kedy: 09. December , 2009, 18:17:49 » |
|
kupil som si teraz kable KLOTZ, s primesou titania, som zvedavy aky bude zvuk, zajtra zreferujem
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #231 kedy: 09. December , 2009, 20:14:29 » |
|
kupil som si teraz kable KLOTZ, s primesou titania, som zvedavy aky bude zvuk, zajtra zreferujem
no napis, napis, minule som ich pozeral na nejakej ceskej stranke, kytary, alebo guitarshop, a vpohode cena bola...ze nejake rakuske, som zvedavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #232 kedy: 23. December , 2009, 11:59:16 » |
|
no napis, napis, minule som ich pozeral na nejakej ceskej stranke, kytary, alebo guitarshop, a vpohode cena bola...ze nejake rakuske, som zvedavy na prvy pohlad a omak vyzeraju vyborne, hruby tuhy kabel, neutrik koncovky s pozlatenymi jackmi... po zapnuti do aparatu euforia zostava, kable prenasaju vyborne signal, maju o poznanie viac vysok ako PW ci Fender co som pouzival, cele sprektrum hra cistejsie. ako bonus 5 rocna zaruka. som velmi spokojny
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #233 kedy: 23. December , 2009, 12:15:34 » |
|
na prvy pohlad a omak vyzeraju vyborne, hruby tuhy kabel, neutrik koncovky s pozlatenymi jackmi... po zapnuti do aparatu euforia zostava, kable prenasaju vyborne signal, maju o poznanie viac vysok ako PW ci Fender co som pouzival, cele sprektrum hra cistejsie. ako bonus 5 rocna zaruka. som velmi spokojny
tak fajne ptm, chcel by som teraz jeden nejaky lepsi kabel kupit, tak porozmyslam asi aj o tomto, vdaka za info
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #234 kedy: 23. December , 2009, 12:20:00 » |
|
viete niekto poradit kvalitne a cenovo v pohode kable na prepajanie? dajme tomu potrebujem 3 kratsie asi tak do 40cm a jeden taky 1.5m ..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #235 kedy: 23. December , 2009, 12:23:53 » |
|
na prvy pohlad a omak vyzeraju vyborne, hruby tuhy kabel, neutrik koncovky s pozlatenymi jackmi... po zapnuti do aparatu euforia zostava, kable prenasaju vyborne signal, maju o poznanie viac vysok ako PW ci Fender co som pouzival, cele sprektrum hra cistejsie. ako bonus 5 rocna zaruka. som velmi spokojny
este pozeram google, dokonca co pisu ludia, ze to je este lepsie ako monster , tak idem do toho uz naisto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #236 kedy: 23. December , 2009, 12:27:15 » |
|
este pozeram google, dokonca co pisu ludia, ze to je este lepsie ako monster , tak idem do toho uz naisto este som zabudol napisat, ze mam tu TI seriu s primesou titanu. S monster som to neporovnaval, takze neviem, ale spokojny som kazdopadne
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #237 kedy: 23. December , 2009, 12:30:41 » |
|
este pozeram google, dokonca co pisu ludia, ze to je este lepsie ako monster , tak idem do toho uz naisto vyjadrenia tohto typu by som tiez bral s rezervou, daj potom echo co a ako
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #238 kedy: 23. December , 2009, 12:34:40 » |
|
vyjadrenia tohto typu by som tiez bral s rezervou, daj potom echo co a ako
ved jasne, ja len tak namatkovo ma napadal monster tak som zadal a asi traja ludia sa takto vyjadrili...beriem s rezervou samozrejme ale verim nemcom, a ich preciznosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #239 kedy: 23. December , 2009, 12:38:48 » |