brdo prvy
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 30. Jún , 2009, 18:29:15 » |
|
Takto hra Valwatt Bassamp 2204 MKII osemvalec 100W basakovi z kapely NASIBIR. Gitara daka 5 strunova Yamaha a handmade bedna 2x15" kopia Fender ..take Bécko,osadena..... dake Selenium lepraky Bolo to nahravane,tak seliak ,halabala ,seci naraz ,nieco dohrane,ale sak ako demo uplne vpohode..si myslim http://valwatt.com/zvuk/01_Track_1.mp3
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2009, 19:39:45 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 30. Jún , 2009, 19:00:13 » |
|
kristusak to co je za zaner muziky? je to nejake divne ale basa pekne hra
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 30. Jún , 2009, 19:02:23 » |
|
Nejako vyskovo to moc hra nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 30. Jún , 2009, 19:34:05 » |
|
Nejako vyskovo to moc hra nie?
co hra vyskovo? Cela ukazka,alebo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 30. Jún , 2009, 19:34:47 » |
|
kristusak to co je za zaner muziky? je to nejake divne ale basa pekne hra neni secko iba Tublatanka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 30. Jún , 2009, 19:50:07 » |
|
neni secko iba Tublatanka ja nepocuvam iba tublatanku ale hlavne tublatanku toto je nejake psicho rock n roll
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 30. Jún , 2009, 21:26:43 » |
|
ja nepocuvam iba tublatanku ale hlavne tublatanku toto je nejake psicho rock n roll Podla mna,aspn trochu zaujimave na dnesnu slovensku tvorivost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 30. Jún , 2009, 21:40:10 » |
|
mne ten basovy ton pride tiez pomerne navyskovany, ale na tom moze mat podiel X inych veci od strun, cez nastavenie snimacov, EQ na base az po samotne snimanie. osobne mam ale taky pocit, ze basovy zvuk je na nahravke to najpozitivnejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 01. Júl , 2009, 07:22:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 01. Júl , 2009, 07:23:25 » |
|
mne ten basovy ton pride tiez pomerne navyskovany, ale na tom moze mat podiel X inych veci od strun, cez nastavenie snimacov, EQ na base az po samotne snimanie. osobne mam ale taky pocit, ze basovy zvuk je na nahravke to najpozitivnejsie No ten chalan to ma dost take nabrusene ( mne sa to inac take dzadza paci ) ,ale tie uplne cvengoty co su v nashravke ,su podla mna zlou polohou mikraku. Neviem nenahraval som to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 01. Júl , 2009, 07:25:30 » |
|
To ti ani nebudem takto verejne rozpravat ,co je tu secko psychotropne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 01. Júl , 2009, 07:26:57 » |
|
s tymi cvengotmi mam presne taky dojem aj ja. ma to slusne ostre, to sa aj mne paci. ak okeby mu ten mikrofon nezobral poriadne aj basy, lebo sak co si tvoje zosiky pametam, tak maju objem aj vsetko, aj ked sa na nich natoci poriadna ziletka
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 01. Júl , 2009, 07:30:46 » |
|
Pockaj ,tebe v nahravke chybaju basy ? Sak ked tam zavali tie Hckove slehy ,tak to duni jak krava. Ci to iba mne tak hra ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 01. Júl , 2009, 07:31:25 » |
|
mne to pride strasne divne odsnimane
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 01. Júl , 2009, 07:34:33 » |
|
mne to pride strasne divne odsnimane To aj mne,ale mne islo hlave o to ze sa basa v tom mismasi presadila a je citatelna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|