ff
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Október , 2008, 15:20:29 » |
|
Behringer zo zásady nie,AVT a MG by som si odpustil,TE som počul,celkom fajn..Aj opticky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Október , 2008, 18:05:29 » |
|
ja som zasadne proti vyrobkom behringer, ale ten box hra za tie prachy velmi velmi dobre, prijemne, je masivny a ma dobre repro... kto neveri, nech pride vyskusat ku mne do skusobne, mozme do toho pichnut vht, marshall, brunetti, randall a uvidite sami...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Október , 2008, 18:10:30 » |
|
co tam ma jenseny ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. Október , 2008, 18:12:00 » |
|
ano
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. Október , 2008, 18:20:40 » |
|
v pohode repraky mal som aj tie co su v tej bedni ako kukam , tu bednu ma aj predator z fora a teraz mam dalsie jenseny alnicove len jeden mi odpalila buzna co na nom hrala s basou
|
|
« Posledná zmena: 19. Október , 2008, 18:21:50 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Október , 2008, 18:56:00 » |
|
Caute. Idem kupit bednu a som zvedavy na vase nadory. Raster som vypracoval nasledovny: Behringer BG412H - cena: cca 8k,- byvaly Milosov Trace Elliot - cena: cca 10k Marshall AVT - cena: cca 10k Marshall MG - cena: 12k Trace Elliot je jazdeny, ostatne su funglovky... Dusky aj Miso_kolo sa vyjadrili velmi pozitivne o tom Behringeri a kedze cenovka hovori jasnou recou, som zvolny sa rozhodnut pren. MartinLM a Joe zase celkom chvalili ten Trace Elliot. Joe mi samozrejme jednym dychom odporucil Marshalla za 15 (1960), ale ja by som predsalen zostal v rozmedzi uvedenych bedniciek (a hlavne cien). Piste rychlo, som netrpezlivy. Dakujem. dobre hra za male prachy Kustom box 4X12
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Október , 2008, 18:57:33 » |
|
dobre hra za male prachy Kustom box 4X12
ten sa mi vobec vobec nepacil. ludia ho chvalievaju, ale mozno ho v tej fabrike osadzaju hocikedy hocicim inym...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. Október , 2008, 18:59:55 » |
|
ja som pocul asi 3-4 kustom boxy a vsetky hrali fajn, ale ten brnger sa mi pacil viac
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. Október , 2008, 19:05:04 » |
|
ten sa mi vobec vobec nepacil. ludia ho chvalievaju, ale mozno ho v tej fabrike osadzaju hocikedy hocicim inym...
Minule, ked sa ti na koncerte nepacil, mne sa pacil, takze tiez sa zan prihovaram
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. Október , 2008, 19:08:44 » |
|
v pohode repraky mal som aj tie co su v tej bedni ako kukam , tu bednu ma aj predator z fora a teraz mam dalsie jenseny alnicove len jeden mi odpalila buzna co na nom hrala s basou ale hovno,jak ti to mohla odpalit basou?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Október , 2008, 19:09:18 » |
|
dobre hra za male prachy Kustom box 4X12
kustom je dobry ja som si ho kupil tiez a hra jak ma
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Október , 2008, 19:11:31 » |
|
ale hovno,jak ti to mohla odpalit basou?
reprak ma 50w zosik 120w + basove pecky do toho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Október , 2008, 19:12:52 » |
|
reprak ma 50w zosik 120w + basove pecky do toho sak v beni su 4 takze to ma 200W a 120W hlava nemoze odpalit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. Október , 2008, 19:14:34 » |
|
co chaosis rozpraval som o mojej bedni nie o tej 4*12
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. Október , 2008, 19:15:08 » |
|
co chaosis rozpraval som o mojej bedni nie o tej 4*12
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|