miso_kolo
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 22. Február , 2009, 11:46:19 » |
|
a este aby som uviedol veci na pravu mieru, vobec nie som zastanca znacky behringer, prave naopak, jej vyrobky nemam vobec v oblube. ale tato bedna je fakt vydarena
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 22. Február , 2009, 11:58:56 » |
|
Najlepsie je NEkupovat ALTERNATIVY, ale to, co naozaj chcem. A tento box mi pride ako alternativa. Nieco mu chyba, nie je taky, aky by mal byt, atd... - a to su tie faktory, ktore Ta spravia nespokojnym a po case zasa zacnes hladat alternativu, a tak sa to bude opakovat - az POTOM si uvedomis, ze za kolko kokotin si vyhodil prachy a mohol si mat uz FULL STACK - obrazne povedane. Poznam VELMI vela ludi, co takto si buchali hlavu o mur.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 22. Február , 2009, 11:58:58 » |
|
pod to co povedal miso sa podpisujem, zvuk je absolutne v poriadku a ked spusti kapela ramus v skusobni, tak ti moze byt farba zvuku a pod srandy ako ze 'bedna malo tlaci' tazko ze 5 cm od ritneho otvoru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 22. Február , 2009, 12:01:51 » |
|
Najlepsie je NEkupovat ALTERNATIVY, ale to, co naozaj chcem. A tento box mi pride ako alternativa. Nieco mu chyba, nie je taky, aky by mal byt, atd... - a to su tie faktory, ktore Ta spravia nespokojnym a po case zasa zacnes hladat alternativu, a tak sa to bude opakovat - az POTOM si uvedomis, ze za kolko kokotin si vyhodil prachy a mohol si mat uz FULL STACK - obrazne povedane. Poznam VELMI vela ludi, co takto si buchali hlavu o mur. ok. co ti nepride ako alternativa? marshall boxy hraju podla mna napicu, skriekaju. Mesa box je fajn, ale tiez by som na nom nasiel chybu, rovnako aj na bogneri a mozno aj na VHT
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 22. Február , 2009, 12:04:06 » |
|
ok. co ti nepride ako alternativa? marshall boxy hraju podla mna napicu, skriekaju. Mesa box je fajn, ale tiez by som na nom nasiel chybu, rovnako aj na bogneri a mozno aj na VHT Lenze to vsetko, co si vypisal su boxy na inej urovni. Kazdy ma iny charakter a specificky zvuk k znacke. - profi boxy. btw - aj mne marshall skrieka, hlavne Acko. Bud sa bavime o znackach hodnych kvality, alebo o alternativach ako Behringer, Framus a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 22. Február , 2009, 12:06:11 » |
|
a na kolkych si hral? mame tu bednu v skusobni, v pohode obstoji aj vedla mesa bedne... nehra lepsie, ale neni to vyslovene pruser oproti tomu
na basovej, takisto som pocul ze tie repra casto odchadzaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 22. Február , 2009, 12:08:16 » |
|
na basovej, takisto som pocul ze tie repra casto odchadzaju
no opakujem este raz, podla mna je jediny gitarovy ci basovy vyrobok hodny pozornosti od fy behringer (okrem par studijovych zariadeni) prave ten gitarovy box s jensenmi
|
|
« Posledná zmena: 22. Február , 2009, 12:10:14 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 22. Február , 2009, 12:08:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 22. Február , 2009, 12:10:30 » |
|
No vidis, pre mna Mesa a Orange. Konecne som to pocul v spolocnom spojeni, nepoznam lepsiu kombinaciu. Vysky moc nemusim - tie hraju cinely. Vela stredov a basy - to je to, co z tych boxov dostanem a mozem pouzit aj A ladenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 22. Február , 2009, 12:12:00 » |
|
Branko: kedze si pisal ze framus ti znel dobre, tak mi cosi hovori ze ti nemam doverovat vies ono je to tak, ked nemas prachy na to co by si chcel, bud vymyslis nejaku alternativu alebo nehras.. a ja chcem hrat a mam fpici ze to nebude mat svoj charakter, ze je natom ohavne logo, ze sa to bude tazko predavat.. hlavne aby to znelo dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 22. Február , 2009, 12:13:27 » |
|
Branko: kedze si pisal ze framus ti znel dobre, tak mi cosi hovori ze ti nemam doverovat vies ono je to tak, ked nemas prachy na to co by si chcel, bud vymyslis nejaku alternativu alebo nehras.. a ja chcem hrat a mam fpici ze to nebude mat svoj charakter, ze je natom ohavne logo, ze sa to bude tazko predavat.. hlavne aby to znelo dobre a ojazdeny marshall 1936 by ti nevyhovoval?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 22. Február , 2009, 12:15:04 » |
|
Branko: kedze si pisal ze framus ti znel dobre, tak mi cosi hovori ze ti nemam doverovat vies ono je to tak, ked nemas prachy na to co by si chcel, bud vymyslis nejaku alternativu alebo nehras.. a ja chcem hrat a mam fpici ze to nebude mat svoj charakter, ze je natom ohavne logo, ze sa to bude tazko predavat.. hlavne aby to znelo dobre S Framusom nemam zle skusenosti. Pravdepodobne mas nieco z reprami, kedze ja som mal 2*12 zapojenu do Mesy, JSX, a kadeco este a hral velmi dobre. A to, ze niesu prachy... studentske pozicky, atd. Neverim, ze nenaskrabes za dva mesiace 15 litrov - mas Marshall 4*12. "hlavne aby to znelo dobre" - sirsi pojem som este nepocul... co je dobre ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 22. Február , 2009, 12:18:53 » |
|
Ono ta Framus vobec nie je uplne zla, len je trochu divna. Krtko podladuje a podladuje velmi a ta Framus dost skresluje zvuk. Odkedy som ju dal prec, mam dokonca aj cisty zvuk cistejsi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 22. Február , 2009, 12:21:18 » |
|
S Framusom nemam zle skusenosti. Pravdepodobne mas nieco z reprami, kedze ja som mal 2*12 zapojenu do Mesy, JSX, a kadeco este a hral velmi dobre. A to, ze niesu prachy... studentske pozicky, atd. Neverim, ze nenaskrabes za dva mesiace 15 litrov - mas Marshall 4*12. "hlavne aby to znelo dobre" - sirsi pojem som este nepocul... co je dobre ?
no kupis za 15litrou marshall box 412 novy ale niektory ludia su taky j*ebnuty ze ich predavaju aj stare rozjebane za take prachy
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 22. Február , 2009, 12:33:13 » |
|
ja nepodladujem vobec, hram na 7-micke v standardnom ladeni, ta bedna mozno hra dobre na cistom zvuku, na poloskreslenom prip. na skreslenom so 6-kou ale to ma nezaujima. Branko: hmmm, lichoti mi ze ma mas za studenta, ale vies aj o nejakych nezamestnaneckych pozickach? Ver mi, ze tie repraky a pekne logo su na framusovy najlepsie veci, ta bedna je jednoducho konstrukcne slaba a odflaknuta, na to nemusim byt ani inzinier ani poznat vsetky boxi sveta aby som to videl a pocul. marshall nechcem, asi pojdem do toho behringera, vela nedolozim takze nemam v podstate co stratit, horsie to dufam nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|