Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 25. Október , 2008, 17:14:38 » |
|
mne to neda a poviem aj ja svoj nazor na nazov Rumburax. ked som prvykrat cital, ze rumburax , nooo skoro ma jeblo od smiechu, ze co to ma byt za jebly nazov - princezna arabela a jej carovny prsten, a ... sorry chalani No problem, mne to volakedy tiez pripadalo divne , chlapci mi zmysel toho nazvu vysvetlili a aj prihoda ktora sa viaze k vzniku toho nazvu je celkom vtipna . Ako je u nas zvykom, tak maju vlastne studio, toz asi tam... ale vacsi rozpocet by tym nahravkam este isto pomohol.
Ano, chlapi z FOH maju vlastne studio, gitarista Mato je celkom dost velky fanatik do nahravania, takze verim ze casom budu produkovat naozaj vyborne nahravky. Podla mna maju velky potencial a hraju velmi slusne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 10. November , 2008, 13:33:08 » |
|
Ráno som sa zobudil a prvé čo ma napadlo že som prepásol koncert Rumburax.Asi sa mi niečo snívalo Tak som sa ujistil a odlahlo mi.Nie som zrovna patriot tejto muziky ale chcem vidiet človeka ktorého si vážim v akcii
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 10. November , 2008, 23:46:26 » |
|
Budu CD, ci nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 10. November , 2008, 23:48:04 » |
|
Budu CD, ci nie? Aj sa to hanbim napisat, ale uhadol si , nebudu . Nebolo casu ani financii.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 13. November , 2008, 10:44:35 » |
|
Financie na vydanie cd som uz zohnal, dokonci sa booklet a snad to do konca roka bude (ziadne terminy naschval neuvadzam ). A aby sa nezabudlo :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 13. November , 2008, 10:47:08 » |
|
uei, super. co si predal par gitar + si rozbil prasiatko? o kolkej cca hrate? ozaj, vsetko najlepsie k meninam co si neprisiel na tom koni.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 13. November , 2008, 10:48:18 » |
|
A čo tak dake videjko pre tych čo nemaju možnost ist na koncert ? Len take "obyčajne",koncertne 1-2 skladby,na utvorenie obrazu jak to na vašich koncertoch šlape.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 13. November , 2008, 10:50:54 » |
|
uei, super. co si predal par gitar + si rozbil prasiatko? o kolkej cca hrate? ozaj, vsetko najlepsie k meninam co si neprisiel na tom koni. Ale nie , nepredal som nic, len som obvolal zopar kamaratov . Mali by sme vraj hrat o desiatej, ale vies ako to chodi na koncertoch . Dik moc za gratulaciu, biele kone uz nie su moderne .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 13. November , 2008, 10:52:49 » |
|
hej hej, z lamaca skor na ciernom (alebo maskacovom) Gcku. no v sobotu sa vidime
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 13. November , 2008, 10:57:48 » |
|
A čo tak dake videjko pre tych čo nemaju možnost ist na koncert ? Len take "obyčajne",koncertne 1-2 skladby,na utvorenie obrazu jak to na vašich koncertoch šlape.
Tu su teda nejake videa co som nasiel na youtube : Zaznam z relacie Metro (este s Misom Kovalcikom) : Live zo Subclubu (opat Miso, ale uz ako host) : Nazivo z Festivalku v Cechach (chlapci len s jednou gitarou, ja som bol niekde zasa v prdeli odcestovany): A tu nejake uz aj so mnou, ale so zlym zvukom, lebo je to to tocene na telefon : ,http://www.youtube.com/watch?v=wxWCcbVplw0 ,
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 13. November , 2008, 10:58:23 » |
|
hej hej, z lamaca skor na ciernom (alebo maskacovom) Gcku. no v sobotu sa vidime Tak, tak , ale uz sa odtial stahujem na dedinu, takze pridem nabuduce asi na traktore .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 13. November , 2008, 11:07:10 » |
|
co si nezaplatite za 5 piv kameramana na koncerte. potom sa dostavaju taketo degradovane videa na web ktore su zvukovo hrozne a video nepozeratelne. neukaze to realitu ktora je urcite lepsia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 13. November , 2008, 11:12:56 » |
|
co si nezaplatite za 5 piv kameramana na koncerte. potom sa dostavaju taketo degradovane videa na web ktore su zvukovo hrozne a video nepozeratelne. neukaze to realitu ktora je urcite lepsia.
Neviem , my sme hanblivi a este aj leniva banda .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 13. November , 2008, 11:16:24 » |
|
To metro bolo parádne .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 13. November , 2008, 11:19:41 » |
|
Davaju to lepsie Nuz videl som v lete a tuto sobotu si asi budem musiet odpustit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|