Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 18:03:58
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: RUMBURAX *** 15.11. RANDAL  (Prečítané 30909 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #105 kedy: 13. November , 2008, 11:22:14 »

co si nezaplatite za 5 piv kameramana na koncerte. potom sa dostavaju taketo degradovane videa na web ktore su zvukovo hrozne a video nepozeratelne. neukaze to realitu ktora je urcite lepsia.
Tiež som mal na mysli dake aktualne,kvalitnejšie video.  /tie staré pozname/
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #106 kedy: 13. November , 2008, 11:25:22 »

Tiež som mal na mysli dake aktualne,kvalitnejšie video.  /tie staré pozname/

Ine zial nie su Smútim, ale je to do buducna dobry napad, asi by bolo fajn nejaky podareny koncert natocit na kameru, pouvazujeme  Na zdravie!
Zaznamenané
adrx
nováčik
*
Príspevkov: 30

« Odpoveď #107 kedy: 15. November , 2008, 14:06:16 »

Tak dnes teda sa vidime v tom randali  Zdravíčko
Rumburax zacina o 21:00 ..
vstupne je 120,-

poradie kapiel  :

5 symbols
rumburax
dogma inc.
the undying
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #108 kedy: 16. November , 2008, 03:37:15 »

Najlepsi koncert aky som kedy videl v randally, fakt popici zvuk a aj kapela slapala jak hovado, uplne bomby.....som rad ze som sa zucastnil na stopro pridem aj nabuduce!
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #109 kedy: 16. November , 2008, 03:44:43 »

aj mne ste sa páčili, i keď metal už nepočúvam, bola som milo prekvapená, akú dobrú hudbu robíte... teším sa, keď si zajtra popočúvam cd-čko.  :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #110 kedy: 16. November , 2008, 05:01:15 »

Dakujeme za ucast !  Na zdravie!
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #111 kedy: 16. November , 2008, 05:47:58 »

zo 4 kapiel som videl tri no najviac ukazal urcite rumburax Žmurk ktory je znamy svojou presnostou na koncertoch.velmi priijemne spojenie metalu aj jenmnejjsich prvkov. Mozem si dovolit tvrdit, ze rumburaxaci patria medzi  metalovu elitu slovenska Žmurk
zvuk  mali velmi slusny a bolo vidno , ze kazdy vie co chce.
Okrem toho chalani su perfektni aj po ludskej stranke.... Žmurk
Zaznamenané

Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #112 kedy: 16. November , 2008, 09:01:18 »

Videl som síce len dve kapely ale som rád že som prišiel, vypočul dobrú muziku a spoznal kopu dobrých ľudí... Prvá kapela bola nemastná neslaná. Bubeník mi pripadal ako keby bol stále v kŕči, sóla nebolo počuť ani za boha a spevák bol asi sfetovaný Bavím sa skvele . Rumburaci splnili minimálne to, čo som od nich očakával. Super ozvučenie, akurát Semish prehlučil trošku (dosť :) ) Ondra tými Mesami. Čo ma sralo boli najebaní típci v pogu ale terminátor Zakky to všetko vyriešil Bavím sa skvele . Rumburaci, len tak ďalej. Bravooo Zdravíčko Na zdravie! Som metlak Je to frajer Ja som čert..
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #113 kedy: 16. November , 2008, 09:57:00 »

tazko popici koncert. tie sekanice mali riadne gule, rytmika paradne slapala. skoda ze spevak sa viac vala po podiu ako stoji, posobi to zvlastne ked je pocut spev, ale nikoho nevidno. celkovo to ale bolo super.
zvuk bol nadpriemerny - omnoho lepsi ako pri ostatnych kapelach. viac gain viac gitarista pri rumburax neplati a funguje im to perfektne. dakujem chalanom za CD. kopa srandy bola este aj pri noseni bedni  ha ha ha Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #114 kedy: 16. November , 2008, 10:54:12 »

Pockat, vsak nemali byt CD Bavím sa skvele Ci starsie?
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #115 kedy: 16. November , 2008, 10:56:32 »

Tak opat som o niečo prišiel.Muselo tam byť jednoducho super.Este po obede som bol v tom že idem lebo som sa velmi tešil.Pak stupla teplota a ja bol mimo.Choroba pitomá.Každa jedna.Ale dufam že to nieje posledný koncert v BA a že čoskoro si to Rumburax zopakuje-lebo hlavne na ne som sa tešil.ČO už.Vyčkám na další koncert.
Zdravíčko 
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #116 kedy: 16. November , 2008, 11:02:20 »

Pockat, vsak nemali byt CD Bavím sa skvele Ci starsie?

starsie.
Zaznamenané

o-yep sro
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #117 kedy: 16. November , 2008, 11:12:24 »

hej vyborny koncert. chalani ma seriozne inspirovali k uvaham o fullstacku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
zakky
Hosť
« Odpoveď #118 kedy: 16. November , 2008, 11:14:41 »

Hlavne nabuduce by bolo super keby bol aj oficialne hlavnou hvizdou vecera rumburax aby mali viacej priestoru lebo takto museli skoncit podla mna skoro.....akurat sa nam semish rozbehol  Bavím sa skvele

Inak fakt by ma zaujimalo cim to bolo ze ste mali taky super zvuk, kedze ostatne kapely hrali na celkom dobru vybavu, sice narozdiel od vas halfstacky ale aj tack.....asi vela gainu a v porovnani svami horsia presnost
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #119 kedy: 16. November , 2008, 11:31:00 »

Dakujeme za pochvalu aj za objektivnu kritiku, a hlavne dakujem Zakkymu,Swordymu, Pistovi, Dejvovi, Jakubovi za pomoc pri noseni tych nasich kramov, Swordymu za fantasticky sofersky vykon ("jasne ze za tie dve znacky :)"), Progrockerovi za rady do zivota ("kup si uz konecne ten Gibson" :) ) a za stylove splyvanie s bielou stenou, Bare a Risovi ze prezili nocnu jazdu so mnou v aute, a aj tie ranne piva s Rastom a Swordym maju nieco do seba :) a aj vsetkym ktorych som spoznal a mal som moznost si s nimi pokecat (Iggy, javanne a cela kopa dalsich). Dufam ze sa uvidime aj nabuduce ked budeme niekde rachotit  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.1 sekund, 23 otázok.