Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 23:38:48
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: RUMBURAX *** 15.11. RANDAL  (Prečítané 30939 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #120 kedy: 16. November , 2008, 11:43:24 »

hahaha super bolo!
a tie bedne a dodavka, to bola tazka sranda. dufam ze tie kluce si pan majitel skutocne nasiel podla priania polozene na prednom kolese  ha ha ha
to prve CD je tiez slusna sekanica, ale so vcerajskom sa to neda porovnavat, to bol mazec.
po vcerajsku sa nahodou o nejakom dalsom koncerte nerozprava? ...ajked pri moznostiach kde v BA hrat a nebyt kazdy tyzden v Randally...no dufam ze coskoro bude opat nejaky Rumburak zur.
Zaznamenané

o-yep sro
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #121 kedy: 16. November , 2008, 11:51:14 »

Dakujeme za pochvalu aj za objektivnu kritiku, a hlavne dakujem Zakkymu,Swordymu, Pistovi, Dejvovi, Jakubovi za pomoc pri noseni tych nasich kramov, Swordymu za fantasticky sofersky vykon ("jasne ze za tie dve znacky :)"), Progrockerovi za rady do zivota ("kup si uz konecne ten Gibson" :) ) a za stylove splyvanie s bielou stenou, Bare a Risovi ze prezili nocnu jazdu so mnou v aute, a aj tie ranne piva s Rastom a Swordym maju nieco do seba :) a aj vsetkym ktorych som spoznal a mal som moznost si s nimi pokecat (Iggy, javanne a cela kopa dalsich). Dufam ze sa uvidime aj nabuduce ked budeme niekde rachotit  Na zdravie!
Aj ja dakujem za piviska, vyborny koncert a kopu srandy Žmurk aj za ranne pivisko  Bavím sa skvele inac my sme potom este sli  na pumpu na jedno  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #122 kedy: 16. November , 2008, 11:56:16 »

Aj ja dakujem za piviska, vyborny koncert a kopu srandy Žmurk aj za ranne pivisko  Bavím sa skvele inac my sme potom este sli  na pumpu na jedno  Bavím sa skvele

Natankovať?Čo ine na pumpe  :) Alebo aj umývarka?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #123 kedy: 16. November , 2008, 12:02:39 »

Bolo fajn tusim Bavím sa skvele, ja som bol neskor znacne indisponovany vzhladom na privelke miesanie napojov. Mal som v kazdom pripade ale zaujimavy a akcny vecer. ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #124 kedy: 16. November , 2008, 12:04:34 »

Bolo fajn tusim Bavím sa skvele, ja som bol neskor znacne indisponovany vzhladom na privelke miesanie napojov. Mal som v kazdom pripade ale zaujimavy a akcny vecer. ?§!.

My sa tesime ze zijes ! :)
Davno som nevidel tak peknu bledozelenu farbu :).
Vazne sme mali o teba chvilu strach, ale kedze prezijes riadne davky Hiwattov tak musis prezit aj toto :).
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #125 kedy: 16. November , 2008, 12:06:32 »

Vazne sme mali o teba chvilu strach, ale kedze prezijes riadne davky Hiwattov tak musis prezit aj toto :).

Zla burina len tak nevyhynie. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #126 kedy: 16. November , 2008, 12:10:22 »

ach, Progy, keby si vedel ako som sa bála, že z nášho progrockového dua nič nebude...  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #127 kedy: 16. November , 2008, 12:11:04 »

clovek moze mat vlasy po rit ,nausnic kolko len chce, kozene vybijane oblecenie a aj tak nebude taky rocker ako nas progyno  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #128 kedy: 16. November , 2008, 12:12:09 »

clovek moze mat vlasy po rit ,nausnic kolko len chce, kozene vybijane oblecenie a aj tak nebude taky rocker ako nas progyno  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele

šak to  Beeee
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #129 kedy: 16. November , 2008, 12:12:36 »

ach, Progy, keby si vedel ako som sa bála, že z nášho progrockového dua nič nebude...  Nechajte ma vydýchať

Nic neboj  Žmurk, vcera som mal len navrat do stredoskolskych casov.
Zaznamenané

bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #130 kedy: 16. November , 2008, 13:23:40 »

Semish, počúvala som cd-čko...   Bravooo Bravooo Bravooo  tak ďakujem.  :)
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #131 kedy: 16. November , 2008, 13:25:03 »

Kde sa dá v kamennom kupiť Huh!
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
zakky
Hosť
« Odpoveď #132 kedy: 16. November , 2008, 13:26:11 »

uz si pockaj na nove vraj je vo vyrobe  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #133 kedy: 16. November , 2008, 13:27:27 »

A ako sa pozdavalo cd?

Venujem ti jedno.
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník

« Odpoveď #134 kedy: 16. November , 2008, 13:30:46 »

A ako sa pozdavalo cd?

véééľmi dobré!!!  Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.