pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 16. November , 2008, 11:43:24 » |
|
hahaha super bolo! a tie bedne a dodavka, to bola tazka sranda. dufam ze tie kluce si pan majitel skutocne nasiel podla priania polozene na prednom kolese to prve CD je tiez slusna sekanica, ale so vcerajskom sa to neda porovnavat, to bol mazec. po vcerajsku sa nahodou o nejakom dalsom koncerte nerozprava? ...ajked pri moznostiach kde v BA hrat a nebyt kazdy tyzden v Randally...no dufam ze coskoro bude opat nejaky Rumburak zur.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 16. November , 2008, 11:51:14 » |
|
Dakujeme za pochvalu aj za objektivnu kritiku, a hlavne dakujem Zakkymu,Swordymu, Pistovi, Dejvovi, Jakubovi za pomoc pri noseni tych nasich kramov, Swordymu za fantasticky sofersky vykon ("jasne ze za tie dve znacky "), Progrockerovi za rady do zivota ("kup si uz konecne ten Gibson" ) a za stylove splyvanie s bielou stenou, Bare a Risovi ze prezili nocnu jazdu so mnou v aute, a aj tie ranne piva s Rastom a Swordym maju nieco do seba a aj vsetkym ktorych som spoznal a mal som moznost si s nimi pokecat (Iggy, javanne a cela kopa dalsich). Dufam ze sa uvidime aj nabuduce ked budeme niekde rachotit Aj ja dakujem za piviska, vyborny koncert a kopu srandy aj za ranne pivisko inac my sme potom este sli na pumpu na jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 16. November , 2008, 11:56:16 » |
|
Aj ja dakujem za piviska, vyborny koncert a kopu srandy aj za ranne pivisko inac my sme potom este sli na pumpu na jedno Natankovať?Čo ine na pumpe Alebo aj umývarka?
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 16. November , 2008, 12:02:39 » |
|
Bolo fajn tusim , ja som bol neskor znacne indisponovany vzhladom na privelke miesanie napojov. Mal som v kazdom pripade ale zaujimavy a akcny vecer.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 16. November , 2008, 12:04:34 » |
|
Bolo fajn tusim , ja som bol neskor znacne indisponovany vzhladom na privelke miesanie napojov. Mal som v kazdom pripade ale zaujimavy a akcny vecer. My sa tesime ze zijes ! Davno som nevidel tak peknu bledozelenu farbu . Vazne sme mali o teba chvilu strach, ale kedze prezijes riadne davky Hiwattov tak musis prezit aj toto .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 16. November , 2008, 12:06:32 » |
|
Vazne sme mali o teba chvilu strach, ale kedze prezijes riadne davky Hiwattov tak musis prezit aj toto . Zla burina len tak nevyhynie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 16. November , 2008, 12:10:22 » |
|
Bolo fajn tusim , ja som bol neskor znacne indisponovany vzhladom na privelke miesanie napojov. Mal som v kazdom pripade ale zaujimavy a akcny vecer. ach, Progy, keby si vedel ako som sa bála, že z nášho progrockového dua nič nebude...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 16. November , 2008, 12:11:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 16. November , 2008, 12:12:09 » |
|
šak to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 16. November , 2008, 12:12:36 » |
|
ach, Progy, keby si vedel ako som sa bála, že z nášho progrockového dua nič nebude... Nic neboj , vcera som mal len navrat do stredoskolskych casov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 16. November , 2008, 13:23:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 16. November , 2008, 13:25:03 » |
|
Kde sa dá v kamennom kupiť
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 16. November , 2008, 13:26:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 16. November , 2008, 13:27:27 » |
|
A ako sa pozdavalo cd? Kde sa dá v kamennom kupiť Venujem ti jedno.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 16. November , 2008, 13:30:46 » |